ptcine o facem?pt noi sau pt. copii?
Raspunsuri - Pagina 4
ruxij spune:
Hai mai, ma lasati cu "mama isi trage energia de la el" si de aia e copilul slab? Va uitati prea mult la filme proaste.
Acu' de la dansat copilul inainte de culcare la alte nebunii e o mare distanta.
Ingrid S spune:
Pai eu sincer nu gasesc nici o explicatie de ce e slaba. I-am tot facut coproparazitologice, dar au iesit negative...poate trebuia sa insist mai mult. Iar cu faza ca e mamoasa, cred ca v-ar dispera pe toate asa ceva, stateam in concediu cu ea in brate, la restaurant, sotzul langa mine pe alt scaun, cum i-o dadeam, urla de se uita toata lumea...mamamama . Am mai vazut eu copii, dar asa ceva...
Eu n-am dormit cu mama in pat si tot eram slaba, deci nu stiu daca chestia cu energia e universal valabila...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#
ruxij spune:
Singura ai zis ca nu prea mananca. Copiii la varsta asta sunt mofturosi. De aia e slaba nu de la nu'sh ce energii si prostii.
aidaciolac spune:
Bine fetelor , voi chiar nu sesizati unde a fost gluma (cu energia)?
Povestea "lugubra" a fost pentru a intelege ca sunt alte tabieturi ale copiilor care intradevar ar trebui sa dea de gandit.
Imi cer scuze ca v-am deranjat , ma retrag. PACE.
Aida - mama de pisica mica.
principe spune:
patou,
crezi ca este vreo diferenta intre a adormi copilul dansindu-l sau leganandu-l p picioare sau spunindu-i o poveste?
eu cred ca nu, in principiu toate cazurile sunt rutine in care se da si se primeste atentie si afectiune.amindoua partile sunt favorizate,nu cred ca sotul tau danseaza iar copilul tipa in gura mare ca nu vrea.
monica mami de print
Ingrid S spune:
Pana la urma, as fi vrut sa primesc raspuns de ce se scoala noapte de noapte la 3-4 si vine la mine in pat ...si de ce plange asa dupa mine, sunt seri cand o adorm si plec la prieteni cu sotzul, nu apuc sa beau un suc sau sa mananc ceva, ca sunt sunata de soacra sau mama ca plange fata dupa mine...as dori si pt mine putin timp liber...
M-am obisnuit cu ea slaba, dar cu asta nu pot sa ma obisnuiesc..
Ingrid S si Diana
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Ingrid S
Pana la urma, as fi vrut sa primesc raspuns de ce se scoala noapte de noapte la 3-4 si vine la mine in pat ...si de ce plange asa dupa mine, sunt seri cand o adorm si plec la prieteni cu sotzul, nu apuc sa beau un suc sau sa mananc ceva, ca sunt sunata de soacra sau mama ca plange fata dupa mine...as dori si pt mine putin timp liber...
M-am obisnuit cu ea slaba, dar cu asta nu pot sa ma obisnuiesc..
Ingrid S si Diana
Pentru ca e mica si pentru ca esti mama ei si pt. ca asa s-a invatat. Soacra n-ar trebui sa te mai cheme oricum, daca o lasa sa planga o zi, doua, trei, in a patra n-o sa mai planga.
lorelaim spune:
Hmmm... si acum sa incep eu sa ma gandesc... Oare avem un "vampirel" in fam? Noi dormim cu prunca de pe cand avea aceasta 14 luni si a inceput gradi si plansul noaptea... Cum am luat-o in pat cu noi... cum s-a linistit brusc si doarme bustean...
Gabisor a noastra (3 ani si o luna) e super-energetica, zdravanutza ca un tanc (are 18kg si 105cm)... iar eu si omul meu suntem cam storsi de energie (faptul ca eu am 40 de ani si el 50 de ani - nu se pune, nu? :-)) Deci... citind eu postarile de mai sus.. pot sa concluzionez ca de-acolo mi se trage ca-s praf si pulbere seara si pic franta in pat... nu de la cei 40 de ani, nu de la 4-5h pe-afara, nu de la faptul ca tre' sa raspund la mii de intrebari de tipul "da' de ce?"... Ce bine ca am aflat! In concluzie va trebui sa o conving pe prunca ca e mare deja si poate dormi si singurica :-)
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
lorelaim spune:
Ingrid - si a noastra e rasfatzata de tati cat incape - d-soara Goe, nu alta! Dupa ce am venit vara aceasta din concediu isi facuse obiceiul sa chiraie CRUNT in fiec dim cand saracul tati pleca la servici... Lucru pe care NU l-a mai facut NICIODATA pana atunci! La inceput amandoi ne-am straduit sa fim calmi, so gugulim, sa-i exlicam cu blandetze logic de ce merge tati la servici (ca ne tre' si noua ceva bani sa cumparam mancare, cartzi, jucarii, hainutze)... Ehhh - n-a tzinut. Atunci - am schimbat placa - eu nu sunt extraordinar de rabdatoare daca vad ca exagereaza cu crizele de tipul "EU VREAU" si daca nu se face cum vrea majestatea sa se pune pe urlat. I-am spus calma ca daca mai urla in halul acesta eu i-au o pauza - plec in parc sa ma plimb. S-a uitat lung la mine si adio plans! Adevarul e ca eu sunt f ferma - daca am zis o vorba o pun in aplicare (acuma nu ca era sa plec si s-o las singura in casa - da' tot ieseam pe usa 2 min sa pot sa dau veridicitate vorbelor mele).
Eu zic sa-i spui fetitzei tale ce doresti de la ea - cu vorba calma, blanda, calda dar ferma si sa te stradui sa nu dai inapoi. cand trebuie sa pleci cu sotzul la un chef - ii spui noapte-buna, ii explici unde pleci, ca ramane cu buni care o iubeste si ca tu vei reveni mai tarziu si o sa va vedetzi si o sa va jucatzi impreuna a doua zii dim.
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:
Originally posted by Donia
Dar de ce crezi ca astea doua se exclud?
n-am zis ca se exclud.
pfiuuu! [omulet usurat care isi sterge naduseala de pe frunte]
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.