Gravidutze si mamici de CLUJ - 11
Raspunsuri - Pagina 16
olim spune:
felicitari pentru carucior
pup toate mamicile , burticile si pe bebei
+26 si Alexandru Marius
Raluca spune:
Cristiana, frumoase-ti sunt printesele! Si eu ma gandesc cu groaza la ce va fi cu doi in casa....
Gabitza, gata dormitorul.....poate veni printesa!
Ramona bravo pentru achizitionarea caruciorului!
Lavinia, nici o veste?
Sa aveti o noapte placuta clujencelor, oriunde v-ati afla!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Gabriela77 spune:
Am revenit si noi de la plimbare! Ce bine e afara cand nu e cald!
Ma apuca tristetea, maine pleaca sotul in Germania, ma asteapta 3 zile in care sint singura! Eeee, asta e, trec ele....Ce ma enerveaza ca nu imi mai trece candida asta de pe limba! Deja de atata timp o am, si di pacate, nu pot lua nimik sa o tratez! Offff!!! Gata, nu ma mai plng, in rest, totul este ok!
Lavinia, ceva vesti? Poate s-a adeverit visul meu...
Ramo, felicitari pt carucior!
Da, Raluca, sint gata cu toate, tu cum esti? Mai bine?
Soso, tu iar ai plecat prin concediu?
Monica, te cand cu Barcelona, nu mai dai pe-aici...
Gabriela 36+ Sara
laviniaN spune:
FETELOR SUNT PE AICI!inca nimic,nici un semn suntem in asteptare.
am avut doua zile mai incarcate ...de rezolvat niste probleme care nu mai sufereau amanare si oricum nu mai pot dupa ce nasc.
azi am avut de umblat mai mult si am ajuns acasa cu niste picioare parca eram un elefant,mi le-am catarat pe sus pe pereti sa se mai desumfle.
Gabriella sa te auda Dumnezeu,abia astept sa scap...e groaznica asteptarea asta,pana acum am fost mai relaxata acum cand se apropie momentul din clipa in clipa parca sunt mai stresata.
Cristiana,doamne ce mi-au placut pozele mai ales cele in care erau fetitele imbratisate,i le-am arata si sotului...deja este topit si el nu mai are rabdare,toata ziua imi pupa burtica parca e un copil si merge pe 37.
Am vazut si pozele de la intalnire sunteti tare dragute imi pare rau ca nu am participat,acum eu nu mai am nici o sansa sa mai ajung la intalniri,daca nasc.
A SI SA NU UIT L-AM PUS PE AL MEU SA MA DUCA LA PAPANASI.
Raluca tu cum mai esti?tot cumintica in patut?
Stati linistite ca va anunt cand soseste momentul...am telwfonul Ralucai si a lui Cristiana.
Noapte buna
LAVINIA38+Miruna Antonia
arghirmonica spune:
Olim ce bine imi pare ca ai mai dat un semn.Pai tu Gabito ia baga tu un oki mai atent si vezi ca am scris...recent
Cristiana LA multi ani ,sa fii sanatoasa ,fericita alaturi de familie...ai implinit o varsta frumoasa.
Pupici de la noi
felicia20 spune:
Ce liniste e la Cluj azi. Oare unde or fi fetele?
Felicia, 14+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
RAMONELLA spune:
Neata!!!
Si eu sunt pe aici.
dpop caruciorul a costat 14500000.Cam multisor,dar eu zic ca merita.In plus,mi-a placut foarte mult si n-am vazut altceva care sa ma multumeasca.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
felicia20 spune:
14 mil. jumate? Uauuu, e foarte frumos dar parerea mea e ca e cam scump. Oricum, bebelina va sta ca o printesa in el. Si de fapt, pentru copilasii nostri nimic nu e prea scump. Nu-i asa?
Felicia, 14+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
RAMONELLA spune:
Da,e cam scump...Dar mi s-a pus pata pe el de cand l-am vazut.Oooo si nu v-am spus partea cea mai buna.L-au cumparat bunicii.Adica parintii mei.De la inceput au zis,cand au auzit ca am gasit un carucior,ca il vor cumpara ei.Acum asteptam oferta de la ceilalti bunici,pentru patut.Sa nu se lase mai prejos,nu???
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
Gabriela77 spune:
Ramo, nu e ieftin caruciorul, dar daca e cadou, m-am linistit! Sa se bucure Bea de el!
Monico, am vazut ca ai mai dat un ochi pe aici, da' slabut, zau asa....
Lavinia, deci nimik nou sub soare? Si tu ai fost la papanasi? ce au facut fetele astea cu noi...hehehe
Eu am dormit tare prost azi noapte, pe la 3 inca ma uitam la Tv, pe la 5 dormeam, dar recuperez azi, offfffffffff, si de azi singura! Numa' sa nu ma apuce nascarile zilele astea....
Gabriela 36+ Sara