Gravidutze si mamici de CLUJ - 11
Raspunsuri - Pagina 17
RAMONELLA spune:
Gabi imi pare rau ca nu poti dormi.Eu inca n-am probleme cu somnul,sper sa nu ma apuce mai tarziu.Cat despre nascut,stai linistita,ca doar no sa se nasca acuma,cand sotul e plecat.Daca totusi...sper ca ai pe cineva prin apropiere sa te ajute.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
Gabriela77 spune:
Ramo, cu somnul nu am avut probleme pana in trim 3, cand am inceput sa merg la baie mai des si, din cauza burtii, ma intorc mai greu de pe o parte pe alta! Poate tu nu o sa ai probleme din astea, bine-ar fi!
Nu, nu, exclusa nascarea acum, nu e nici sorocul, nici medicul, nici sotul
Gabriela 36+ Sara
Raluca spune:
La multi ani, Cristiana- sper ca am retinut bine data! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!
Gabriela- stai cumintica zilele acestea. daca ai probleme, da' un telefon ca doar sunt in zona! iar noptile mele sunt cam ca si a tale-o ora somn, doua pauza!
Lavinia, tot pe langa pat. ....azi a trebuit sa merg la centrul de transfuzii, dupa doua saptamani am vazut si eu orasul, din masina!Asteptam vesea cea mare de la tine, Doamne ajuta sa treaca repede si usor nasterea!
Ramona, ce bine ca presteazasi bunicii....
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
ALEX29 spune:
LAVINIA mai ai inca putzin si trece ,cred ca de abea asteptzi
ai grija de tine
GABRIELA 77 si eu am dormit asa de rau si nu poate sa doarma nici sotzul meu ,e tare scump si grijuliu
nu mai pot sa stau pe partea stanga aproape deloc si stiam ca e cel mai bine pt bebe sa dormi pe stanga :(
RAMO ti am mai spus si ti mai zic e super tare caruciorul
ma duc si eu la somnic
mai tarziu merg cu NRL la innot ,haideti si voi ,o sa mergem pe la 7
va pup
33 de saptam
Gabriela77 spune:
Alex, eu ma bucur daca mai dorm, ce sa mai zic ca stanga, dreapta....
Raluca, multumesc mult, nu cred sa fie surprize, Sara e cuminte si nu da semne ca ar vrea sa iasa, doar disconfortul meu psihic! Da' i-am mai facut sotului o lista cu cumparaturi, nu ca era neaparata nevoie, doar asa, sa ma simt si eu razbunata! A fost bine afara? sau nu ai prea apucat sa te bucuri? Bine ca stai la casa si mai poti iesi in curte! Uite, de la mine
Cristiana, din suflet La Multi Ani si sa fii fericita si sanatoasa!
Gabriela 36+ Sara
laviniaN spune:
Cristiana LA MULTI ANI!sa fii sanatoasa si fericita,iar galustele cele mici sa va aduca numai bucurii.
Alex nici eu nu mai pot dormi pe stanga,dar vorba Gabrielei important e sa dorm cumva indiferent ca e stanga sau dreapta.
Ramona super caruciorul ...asa bunici zic si eu.
Fetelor unde gasesc Primii Pasi la cluj???oare prin Manastur??
vreau sa cumpar un patut tip tarc ,ce am gasit la CORA nu mi-a placut,oricum nu vreau s fie scump,pt ca am si patut din lemn la Bratislava.
patutul tip tarc vreau sa-l folosesc doar aici in tara cand vin.
LAVINIA38+Miruna Antonia
asi spune:
Lavinia Primi pasi gasesti si la Sensiblu.Mai era in Piata o tanti din Manastur care vinde de acasa lucruri noi pentru copii.Daca gasesc numarul ti-l dau ca l-am ratacit de cand nu am mai cumparat
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
arghirmonica spune:
No servus fetelor,ce faceti???
Lavinia uite nr de tel al tipei din Manastur de pe parang..iti zic mai exact cum dai de ea.0264424431,0742153249.Gasesti ce vrei.Ea are si aspiratorul nazal mai ieftin decat oriunde.Musai sa-l ieie ca te scapi de multe probleme.
ALEX29 spune:
SAL
MONICA sunt noi produsele ce le are tipa asta ?
are mai multe produse pt bebei ?
te pup pa pa
33 de saptam