Gravidutze si mamici de CLUJ - 11

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi! Astazi vine echipa sa mute prin dormitor sa rearanjam camera si pt bebelina! Am dormit ca naiba azi noapte, si cand am reusit sa adorm am visat numai tampenii!

Veronika, eu care am probleme cu gatul cat carul, m-am tratat cu miere si lamaie amestecate, ceai si Homeogene pastilite! La mine Stodalul nu a dat nici un rezultat la tuse, in schimb ceaiul recomandat de Raluca, nuci cu ceapa a mers de minune, numai asa am scapat de o tuse sacaitoare care m-a tinut vreo 2 saptamani. Sanatate!

Laviniastai ca acum mi-am amintit, si pe tine te-am visat! Evident, NASCUTA! Erai tare fericita, ne ziceai ca fetita e superba si sanatoasa si ca nu ai deloc probleme cu alaptarea! Doamne ajuta asa sa fie!

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

veronika - eu cand ma racesc iau repede-repede vitamina C + propolis, sau sau proposept. sau mai fac amestec -> 1 lingura miere cu 10-20 picaturi propolis, omogenizate, si dupa ce iau mierea nu mai beau apa 1/2 ora macar. la mine a functionat.

ramonella, stiu ca te-am mai intrebat, dar nu cred ca mi-ai zis, cat costa caruciorul ala din brasov?

pozele: fetelor, ce burticele mici aveti! in afara de alex, mai ca n-as zice ca sunteti gravide restul!

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

...si eu care ma tot stresam de marimea burticii!

Felicia, 14+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CARRIE programul de la AQUINA e de la 6 la 24

tarifele in cursul sapt.6-9=9lei
9-17=18lei
17-24=23lei
tarifele in week end 8-17=12lei
17-24=16lei

O sa merg maine pe la 15 ,daca poti sa vii te astept

pt mai multe detalii potzi sa suni la AQUINA =0264403169

Mersi fetelor pt ajutorul cu pozele ,dar se pare ca nu ma prea descurc

33 de saptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu gagici, am reusit sa culc doua bucati mamarutze.

pe cand o culc pe una cealalta alearga bezmetic, o prind o pun la culcare , se scoala micutza, ii dau iar sa suga, iese Thea vijelios din camera "nu pot dormi!"
o pun ca pe oua pe Sofi in pat , o prind iar pe Thea care topaie fericita ca nu poate dormi, o bag in pat si stau umpic cu ea sa se linisteasca, se aude mieuneala din camera cealalta.pe cand sa-mi iau lumea in cap...vad ca Thea a atzipit, ma duc pe varfuri si injur parchetul care scartzaie si...SURPRIZA...a adormit si mamarutza!

alta faza azi:ma suna sefa mea sa ma intrebe o chestie de job...io vreau sa par f relaxata ca si asa isi face procese ca m-a deranjat.pe cand ii zic ce bine sunt, se impiedica Thea si cade si incepe sa urle si ca niciodata in secunda urmatoare incepe si Sofi sa urle...deci clar n-o mai auzeamam revenit dupa vreo 5 minute
cam asta e din ciclul" Cine m-a pus sa fac 2 copii!"

dar cand le privesc cat sunt de dulci ma topesc toata de dragoste si vreau neaparat sa va zic ca e asa de bine sa ai doi, esti asa de implinit si fericit, iar micile greutati chiar nu mai conteaza!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

avem si noi pozici noi

http://community.webshots.com/album/560372498ISRRiZ

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristiana, ce fetite frumoase ai! M-am topit....Sa va bucurati de comorile voastre!

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

M-am uitat si eu peste pozele de la intalnire, sunteti tare dragute!
As fi venit si eu daca as fi putut,dar asta e! Poate data viitoare.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CARRIE ai niste printzesuce tare frumoase ,sa ti traiasca

KITZY am vaz pozele de la ARIESENI sunt mai mult decat superbe
vai ce m as duce si eu

33 de saptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Cristina ai 2 fetite superbe!!!!Sa-ti traiasca!!!!

Avem carucior!!!!!!!!!!!!!!

E ca si cel din poza de la expo!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput