Gravidutze si mamici de CLUJ - 11
Raspunsuri - Pagina 14
arghirmonica spune:
Sara buna fetelor.faine poze ..si mie mi-e pofta de taote cele da io am interzis.
ALEX zau asa ca esti bine ca si Gabita..
M<a fetelor apropo unde-i Club 30 + pt necunoscatori si pt astia cu legitimatie in regula?
Imi pare rau ca nu am venit da al meu pici fix la ore 5 e la al doilea somn si e musai sa vin cu el....da nu mai ratez data viitoare,clar
ralu tare rau imi pare ca tre sa stai in pat..vai greu ii
Replay de data asta ai mai prins papanasi????
No va tuc pe toate...
Stati asa ..am fost la Leonardo,Doamne ce era acolo cica s-au pus astia pe reduceri..un haos total.Nu mi-am luat nimic ca nu ma incap cu pietrele,margelele,cataramele ,si funditele de pe papuci
Gabriela77 spune:
Veronika, felicitari pt bebe! Ce bucurie!
Da, Raluca, nu m-am abtinut, am dat fuga la papanasi! Acum m-am linistit!Da' vad ca si tu te-ai cinstit cu un pastrav bun!!!! Yamiii!!!
Monico, m-a tarat si pe mine intr-o zi o prietena la Leonardo, n-am stiut cum sa scap de acolo. Nebunie!
Noapte linistita, burtici!
Gabriela 36+ Sara
carrie spune:
neata fetelor, io am zile cand nu apuc nici sa suflu si ieri a fost una din ele.
Alex zi-mi te rog ce program e la Aquina, si care sunt scorurile?si unde e locata mai exact.
Monica Club 30+ e pe o straduta mica.pleaca din fata de la Racovitza spre Avram Iancu.
fetelor v-am admirat pozele sunteti tare frumoase toate si Ana tare scumpa.insa zic si eu ca Raluca, Thea cred ca ar fi alergat bezmetic pe acolo.
Veronika ma bucur ca e bine bb.Felicitari!
va pup gagici mai viu
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
CristinaGoji spune:
Cristiana - Aquina e pe Andrei Saguna, e straduta aia cu parauasul ala mic si puturos. De scoruri nu mai stiu, ca ultima data am fost mai in iarna. Parca 25 sau 30 lei/ora. Acuma poate sa fie mai scump.
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
RAMONELLA spune:
Neata!!!
Vai mai fetelor,chiar imi pare rau ca v-am facut pofta cu papanasii aia...Lasa ca data viitoare,n-o sa-i ratati.Asa-i????
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Neata!!!
Vai mai fetelor,chiar imi pare rau ca v-am facut pofta cu papanasii aia...Lasa ca data trecuta,n-o sa-i ratati.Asa-i????
bebelina
poze
Ok, ne vedem data trecuta.
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
RAMONELLA spune:
Ei,m-am emotionat.Mai greseste omul...Data viitoare...Ma gandeam la papanasii aia buni...
bebelina
poze
felicia20 spune:
`Neata, dragele mele!
Superbe pozele, de altfel si voi sunteti superbe, iar postura de mamici va face sa radiati de frumusete! la toate!
Felicia, 14+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
veronicka spune:
fetelor pe miene a inceput sa ma doara in gat si sa tusesc iar eu am inceput cu ceai cu lamaie, gargara cu apa cu sare, stodal(sirop homeopat de tusa), lapte cald, lamaie.
stiti voi un remediu naturist pt tuse si gat?
va pup
veronica 13+