Gravidutze si mamici de CLUJ - 11
Raspunsuri - Pagina 11
Morgano spune:
Neata si de la noi. Si eu m-am simtit fte bine vineri, am mancat ca purceaua si... mai vreau sa ne vedem, in formatie cat mai largita. Mi-au lipsit fetele cunoscute data trecuta.
Raluca, condoleante! Nu au lift aia pt. 4 etaje?
Sunt curioasa de poze, Alex - Ramo....
La Chicco nu au reduceri decat la hainute, adik de la 3 mil costumasu la 2 mil jumate.... noi am fost joi acolo si niciodata nu voi lua altceva in afara de jucarii de acolo. Am luat o scoica ca aveau pretul cel mai bun, insa cand i-am luat Anei scaunul de masa l-am luat de pe erachicco.ro unde era mult mai ieftin decat in propriul lor magazin. Dar jucariile, sunt faine, sigure, rezistente, pt asta nota 10.
Sacun auto eu recomand de la Brevi, au pe 6 martie la 5 mil fix ca al nostru. Dar asta e scaun de la 7-8 luni incolo, la cele pt varsta mai mica le zic eu scoici.
Ripley 30+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
RAMONELLA spune:
Da Raluca mi le-am comandat.Am inceput cu cumparaturile,asa incetut.
Delia deci numai la hainute sunt reduceri????Nooo....Vroiam un scaunel de ala,tip cosulet,care se foloseste si pt scaun de masina.Ca am inteles ca in ala il poti tine si cand ii dai de mancare.A avut verisoara mea,si a zis ca i-a folosit foarte bine.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
Gabriela77 spune:
Da, Raluca, trist, f trist! Nu esti nicicand pregatit pt asemenea vesti!
Ilinca, la 35 de saptamani? Credeam ca 36...Eeee, m-am linistit! Oricum, cred ca mai sta ea bine mersi acolo in burtica, numai ca sint asa ciudate senzatiile alea cand loveste in col...
Ramo, chiar ca a mai ramas putin, macar totul e pregatit acum, hainutele spalate, calcate, asezate in dulapior, carucior, patut, lucruri cumparate....Sa imi mai organizez eu bagajul de spital ca deocamdata le-am tot indesat acolo pe toate fara nici un chef. Azi ma ocup si de asta!
Ripley si mie mi se par cam exagerati astia de la Chico...Deocamdata, cel mai rentabil mi se pare sa cumperi de dincolo...
Trebuie sa ies in oras si vad ca deja e f cald...Hmmm!!!
Gabriela 36+ Sara
Morgano spune:
Ramo, de ala spuneam eu (adik "scoica"). Mergi neaparat sa-ti cumperi pana mai au, sunt fte dragute, si costa doar 3.5 mil, spre deosebire de oricare altele de aceeasi calitate care sar de 5 mil. Noi am luat joi.
RAMONELLA spune:
Da,scoica cred ca se numeste.Ma duc astazi.
Fetelor,ieri am umblat dupa ceva mocheta sau covoras pt camera bebelinei.Nu am gasit nimic.Era ceva covoras,dar prea mic.Ati vazut undeva ceva dragut???
bebelina
poze
Morgano spune:
Dap: covorase faine la Diego, numa sa ai rabdare sa cauti.
Sau si faine, si calitate si pret bun: in Marasti, cam langa mag. Flanco, acelasi intrand ca parcare, da' usa-in-usa.
RAMONELLA spune:
Multam.O sa caut.Azi ma duc prin Marasti si o sa ma uit.
bebelina
poze
dpop spune:
of, fetelor, am trecut cu masina pe langa sinaia vineri pe la 6 si un pic,dar n-am vazut nici o burtica la mese, si n-am mai oprit . am vazut ca asa multe ati cancelat ca m-am gandit ca poate n-a mai mers nimeni pana la urma.
raluca, imi pare rau pt vestile proaste.
gabriela, pana in 29 sa fie cuminte sara, ca sa fie si dr venit din concediu.
ramonella, alea din marasti sunt cica egiptene, am vazut si eu. nu mi-am dat seama daca sunt piperate la pret sau nu, dar banuiesc ca nu-s chiar eftine.
eu la covoare am ales intotdeauna ieftinaturi, ca si-asa le calci in picioare non-stop. pt o singura camera am luat de lana, covor gros, dens, etc, si mi-au iesit din el scame 2 luni, ca cica asa trebuie.
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
Morgano spune:
Dpop, pai trebuia sa opresti sa si verifici.
Covor egiptean am luat noi pt. camera fetelor. E 100% lana, e fte frumos, si ca pret a fost super-ok: 3.5 mil la 2x3m, deci rezonabil la dimensiunile si materialul care le are in el. La Diego gasisem unul frumos, dar era la 7 mil de 1.80 x 2.50 = ca sa lipeasca fetele pe el plastelina sau sa verse acuarele... no way. si de acril 100%
So, recomand magazinul cu egiptenele, chiar au covoare fte frumoase, noi am ochit unul si pt living.
Morgano spune:
Dpop, tot asa si noi vreo 3 luni cu un covor de mana din lana, plangeam pe ele scame ca ne-au innebunit