Gravidutze si mamici de CLUJ - 11
Raspunsuri - Pagina 10
CristinaGoji spune:
Alex - pentru inceput iti ajung 15 pampersi, pe parcurs iti mai poate aduce si sotul sau altcineva din familie pampersi. De regula se duc cam 4-5 pampersi pe zi.
Pompa pt san e bine s-o ai gata sterilizata si fie o iei tu, fie ti-o aduce cineva. Oricum daca o sa ai nevoie de ea, asta se intampla cam in a 3 zi dupa nastere. Lapte praf nu trebuie sa ai (cel putin asa era la Stanca), daca chiar nu aveai lapte iti dau asistentele in biberoane sterilizate de ei.
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
OanaAlina spune:
buna searaaaaaaaaaaaaa!
am ajuns cu bine la ai mei si ieri la nunta a fost tare obositor, cel putin pentru mine.... a fost o nunta frumoasa, poate cea mai frumoasa nunta din ultima vreme!
sper ca sunteti toate bine!
va pupicesc si astept pozici de la intalnire!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
laviniaN spune:
Va salut si eu scurt, sunt bine deocamdata nimic nici un semn ,ma tot uit in oglinda daca nu mi-a cazut burtica dar nu-mi dau seama.
mi-a sosit sotul vineri noaptea asa ca va dati seama ca stam ca si gugustiucii,saracul e tare emotionat si el ...asteptam cu nerabdare sa vina pe lume fetita noastra.
tot mai aranjam cate ceva in dormitorul nostru unde va sta si fetita.
aici nu am decat landou sper ca e ok si pot sa o culc in el vreo 2 luni cat mai stam in tara.
ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire.
Va pup
LAVINIA.
LAVINIA38+Miruna Antonia
Raluca spune:
Salutare mamici, burtici,
Lavinia, nu-mi vine sa cred ca aia juns la 38 de saptamani dupa o sarcina cu probleme. Bravo!!!! Nastere usoara, de acum e voie, e si tati acasa asa ca...doamne ajuta!
Oana sa ai parte de o vacantza cat mai frumoasa si relaxanta!
Gabriela, acum vad ca nu ti-a iesit wk-endul la cabana, lasa ca urmeaza altele.....
Eu sunt cam posaca (un deces in familie), nedormita (insomnii)si tare irascibila...incerc cu greu sa ma controlez, mai ales in raport cu Ilinca! saptamana aceasta trebuie sa-mi refc anticorpii ptr Rh-...asta presupune ca trebuie sa urc pana la etajul IV-eu care trebuie sa stau in pat!!!! Alt motiv de nervi.....no gata, ca va stric ziua cu vaicarerile mele!
O zi cat mai frumoasa!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
RAMONELLA spune:
Raluca condoleante!!!Imi pare rau.Incearca sa nu te stresezi prea tare,pe cat posibil.
Azi n-am adus aparatul sa descarc pozele.Dar promit ca maine il aduc.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
felicia20 spune:
Buna, dragele mele!
Eh, nu am povestit de ceva vreme cu voi asa ca am sa va destainui cate ceva din ceea ce facut zilele astea. Week-end-ul asta am fost la Baile Felix impreuna cu nasii nostri. A fost frumos, poate cam mare agitatia pe acolo, m-am bronzat desi nu stiu cat de sanatos e soarele pentru bebe, banuiesc ca nu e prea indicat dar...ce sa fac, trebuia sa impac si capra si varza . Sper ca bebe e bine, acum o sapt. jumate cand am fost la eco era bine, sper sa fie bine si de acum inainte. Am deja 14 sapt. sii ceva si burtica e la fel ca la 11-12, nu a prea crescut, oare nu or fi probleme? . Alte prietene la 4 luni jumate, chiar 5 au o burta ditamai, zici ca se apropie de nastere, o alta prietena mi-a zis ca la ea abia pe la 6 luni i s-a vazut foarte bine burtica. In fine, sper sa fie totul bine si sarcina sa decurga normal in continuare. M-am panicat in ultima vreme, am aflat ca o prietena de-a mea, graviduta ca si mine, a pierdut sarcina saracutza, pe la 2 luni jumate, 3 , nici nu stiu exact din ce cauza dar duminica ne intalnim la o nunta si atunci o sa o intreb ce a patit, la telefon nu am curaj, am auzit ca e foarte dezamagita. Offffffff! Viata asta!
Scuze pentru vorbareala exagerata! O zi buna tuturor!
Felicia, 14+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
Gabriela77 spune:
Raluca, imi pare tare rau. Astfel de vesti ne posomorasc intotdeauna, ce sa mai zic acum, intr-o situatie speciala…Sa fii cuminte si tu si bubu!
Oana, vacanta frumoasa!
Felicia, nu te mai stresa cu marimea burticii, chiar nu are nici o relevanta. Eu chiar nu am avut burta mare si la toate ecografiile, bebe era in graphic! Nu e neaparat ca daca ai o burta imensa, ai un bebe mare! Important e sa fie sanatos! Cu soarele, nu exagera totusi, intr-adevar nu e foarte indicat in sarcina!
Lavinia, la tine oricand se poate intampla minunea. Mai ales ca e si tati!
Hai, Ramo, cu pozele!
Aseara nu stiu ce a avut bebelusa, asa agitata a fost, tot se misca si se invartea si ma lovea in col…asa o senzatie nasola…mi-era teama ca iese…
Sintem saptamana 36, sa mai stea cuminte 2 saptamani si apoi are liber la iesit la mami in brate!
Pup fetele, o zi frumoasa!
Gabriela 36+ Sara
RAMONELLA spune:
Felicia sa stii ca eu am vazut ca brtile difera de la o femeie la alta.La Neo Gym am vazut multe burtici in aceleasi saptamnai si crede-ma ca era diferenta mare intre ele.Depinde de cat esti de grasuta sau slabuta,de cum e asezat bebe,de multe chestii.Oricum la 14 saptamani nu se vede prea tare.De acum o sa inceapa sa creasca.Si atunci sa vezi ce mandra vei fii de burtica ta.
Gabi mai ai putin si o tii pe Sara in brate.Cred ca de abia astepti.
Eu azi ma duc pana la Chicco,ca au reduceri,imi pare rau ca nu am fost zilele trecute.Vreau sa vad daca au reduceri la scaunele de masina.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
felicia20 spune:
Multumesc fetelor, m-am mai linistit. Oricum, nu am intrat in bazin, mi-era frica sa nu iau vreo ciuperca, in plus dr. mi-a spus sa fac doar dus, sa nu stau in cada cu apa calda, asa ca am evitat. Cand simteam ca mi-e cald, mergeam la dusurile cu apa termala si ma dusuleam un pic. tuturor!
Felicia, 14+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
Raluca spune:
Ramona, Gabriela, ...asta-i viata, pacat de unchiul meu ca era tanar, relativ, si totul a fost asa taca, paca, intr-o saptamana gata....ce ti-e si cu viata asta!
Gabriela, nu-ti fa griji....bebelina ta e OK de acum, oricand vine.Ilinca e nascuta la 35 de saptamani si ai vazut-o...
Ramo, ti-ai comandat patutzul, caruciorul?Ce fain.....eu sunt pe butuci cu cumparaturile.Da am hotarat sa-l trimit pe tati la cumpraturi in ungaria, wk-endul viitor.Ma las pe mana lui......
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png