Gravidutze si mamici de CLUJ - 11
Raspunsuri - Pagina 12
Raluca spune:
Ce fain de voi ca va puteti deplasa.....si face cumparaturi! Eu fac liste...
Ripley, ce lift la centru de transfuzi-bine ca nu cade cladirea! ma tot gandesc cat de tampiti pot fi ca, salonul unde recolteaza ptr. gravide sa-l puna la utimul etaj....
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
RAMONELLA spune:
Of mai dpop,pai noi am fost acolo pana la 8.Pe la vreo 7 ne-am mutat inauntru ca ne-a fost cald.Lasa ca mai facem intalnire,cat de curand.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
ALEX29 spune:
CRISTINA mersi tare mult pt raspuns
LAVINIA te cred ca nu mai ai rabdare ,eu am deja 33 de sapt si simt ca nu mai pot de abea astept ,lasa ca ajuta DOAMNE DOAMNE sa fie bine
RALUCA condoleantze ,incearca sa nu te necajesti prea tare ,ai grija de tine si bebe
RIPLEY se pare ca sunt pretzuri la hainutzele de la chicco destul de piperate ,n am ajuns inca acolo ,dar cu sigurantza ca o sa merg saptam asta
DPOP nu fii suparata lasa ca ne mai intalnim pe la sfarsitul lunii aug incep lui sept
FETELOR CUM SA PUN POZELE DE LA INTALNIRE ?
HELP PLEASE
33 de saptam
Gabriela77 spune:
Ramo, vad ca ai inceput sa te mobilizezi! Bravo!
Raluca, lasa ca buna e si lista! Sigur aduce tati lucruri frumoase pt bubu de afara. Dar, e adevarat, placerea de a te plimba! Tu o sa recuperezi insa cu caruciorul
Dpop, eu nici nu ma gandesc ca nu sta bebelina cuminte pana se intoarce dr! Desi mi se pare o vesnicie pana in 3 sept.
Eu am fost afara sa iau paine si oua, abia am ajuns inapoi ce cald e......
Gabriela 36+ Sara
RAMONELLA spune:
Fetelor,am pus pozele de la intalnire!!!!!!
Si...Vestea cea mare,am luat primul lucru pt bebelina!!!!!Cosuletul pt masina!!!!!!!!Se poate vedea la poze.N-am gasit cu rosu,dar l-am luat pe acesta ca a avut pret bun.350,redus de la 470.Ce bine e sa faci cumparaturi!!!!!!
Si...M-au sunat cei cu caruciorul,maine vin in Cluj,si-mi aduc caruciorul!!!!!Va fii rosu,exact ca cel de la expozitie!!!!
De abia astept!!!!!!
bebelina
poze
Gabriela77 spune:
Bravo, Ramo pt achizitii! Frumos cosuletul! Dar nu am gasit pozele cu voi!
Gabriela 36+ Sara
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Bravo, Ramo pt achizitii! Frumos cosuletul! Dar nu am gasit pozele cu voi!
Gabriela 36+ Sara
Gabi,intra la albums.
bebelina
poze
RAMONELLA spune:
Le-ai gasit????
bebelina
poze
Gabriela77 spune:
Am gasit! Thankx! Tare frumose sinteti toate! Of, ca asa rau imi pare ca nu am ajuns si eu!!!!! Poate o prind si eu pe urmatoarea! Cred ca ies in seara asta la papanasi ca mi s-a facut pofta!
Gabriela 36+ Sara