Mamici de mai-iunie 2008
Raspunsuri - Pagina 18
pingy spune:
alinushca-tare mi-as dorii 2 linii,dar eu sunt in ziua 9 de la ovulatie,de prestat.....la greu,de la cm pana acum.sa fiu sigura ca-l prind.de 1 an imi doresc,dar sincera sa fiu pana acum am pierdut 5 sarcini(toate oprite in evolutie-factori externi).acum 3luni era totul in regula daca nu ma manca in.....sa fac eco intravaginala.cum am venit acasa a inceput sa-mi curga ceva maro si in 2zile sa oprit din evolutie.Am baiat de 9 ani si imi cere cu disperare o sora.sper sa reusesc. vape toate
nemary spune:
felicitari gravidutzelor de mai-iunie 2008. Doamne ce repede trece timpul, am fost putin surprinsa cand am vazut topicul vostru.
va doresc sarcina usoara si dusa cu bine pana la termen.
intreba cineva daca e normal sa nu ai greturi si alte simptome. vreau sa va spun ca eu nu am avut nici pofte, nici greturi sau varsaturi absolut deloc, doar usoare ameteli si dureri de burtica.
Mari 17+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Gina M spune:
Claudela - imi pare tare rau pentru pierderea ta.Iti sunt alaturi cu inima prin tot ceea ce treci.
Nu-i usor insa, trebuie sa fii tare.
Exact acelasi lucru mi s-a intamplat mie cu un an in urma.
Am fost cea care a deschis odiseea mamicilor de: Mai-Iunie 2007 si totul era atat de frumos pana intr-o zi de oct' cand sarcina, mi s-a oprit din evolutie...
Au fost momente grele,m-a durut si am plans asa cum numai o mama o poate face insa am acceptat situatia inca de la inceput asa cum a venit si mi-a fost, mult mai usor sa trec peste acea mare grea incercare a vietii.
Mi-am sters lacrimile,m-am ridicat, am privit optimista inainte iar acum, iata-ma din nou in 22s+ pe aleea odiseei cu un baietel, plin de sanatate.
Intrebarea "de ce ?" cred ca nu isi are rostul in acest timp deoarece mintea noastra este finita si nu poate cuprinde infinitul.Acesta insa exista/cred ca exista si intr-o zi, acolo in eternitate,vom primi raspunsul si ne vom putea vedea/imbratisa puiutii mult doriti.
Imi place sa-mi amintesc adesea faptul ca viata, nu se sfarseste aici si acum.Ca moartea, este doar un prag de trecere de la aceasta viata imperfecta la una perfecta.
Ridica-ti capul sus si tot inainte caci, nu-i loc de inapoi.Asta este! Trebuie te refaci pentru un nou inceput.
Poze - Recente & David Benyamin 21+
claudela spune:
Gina, cuvintele tale mi-au bucurat inima...Am sa incerc sa ma ridic si sa privesc increzatoare viata...Va fi si pentru mine acel moment frumos si-l voi impartasi cu multa bucurie tuturor...
Va multumesc ... va multumesc din suflet...
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
alina_1980 spune:
buna dimineata gravidute!
vai irina,,,te sigur esti , hai repeta testul sa iasa mai clar si vino aici la noi!
claudela, tu stii ca eu tin la tine, te si iti sunt alaturi!
Alina 5+
alinushca spune:
quote:
Originally posted by pingy
alinushca-tare mi-as dorii 2 linii,dar eu sunt in ziua 9 de la ovulatie,de prestat.....la greu,de la cm pana acum.sa fiu sigura ca-l prind.de 1 an imi doresc,dar sincera sa fiu pana acum am pierdut 5 sarcini(toate oprite in evolutie-factori externi).acum 3luni era totul in regula daca nu ma manca in.....sa fac eco intravaginala.cum am venit acasa a inceput sa-mi curga ceva maro si in 2zile sa oprit din evolutie.Am baiat de 9 ani si imi cere cu disperare o sora.sper sa reusesc. vape toate
cris
Oof, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat! Trebuie ca a fost foarte greu. Dar la ce medic mergi? Trebuie sa gsesti unul care sa "iti dea de cap". Sa afle care e cauza. Una trebuie sa fie pe langa "factorii externi". Eu nu am facut nici o ecografie cand am ramas. Si cand m-am dus la 10 saptamani era oricum prea tarziu ca nu se vedea nimic in saculetz... dar nu cred sa influenteze ecografia vaginala sarcina. Adica, daca colul e inchis si nu este atins prea brutal de ceva exterior (lucru pe care oricum il simti) nu vad ce ar putea sa genereze un avort. Oricum, TREBUIE sa mergi la un doctor foarte bun si sa ii spui povestea si sa te ajute sa duci sarcina la termen. Poate iti da un tratament, poate iti recomanda altceva.
succes!!!
:) Sanatate!
alinushca spune:
quote:
Originally posted by irene26
bubu, multumesc, am facut deja azi test Clear Blue in a 11-a zi de cand am ovulat si a iesit si a 2-a liniuta foarte pala, dar se vede. in fine, eu mai astept pana am confirmarile unui nou test mai clar si a doctorului, pt ca acum este prea devreme.
alina, de aceea te-am intrebat la ce doctor te duci in constanta, pt ca eu il stiu foarte bine pe vlad tica.
http://tt.lilypie.com/BkOap4.png-iunie 2007
IRENE
[URL=http://good-times.webshots.com/album/560041712TrtLlU][IMG]
it's not how good you are, it's how good you want to be.
Feeeeeliiiiiciiiitaaaaariiii !!!!
Sa iti dea Dumnezeu sarcina usoara si bebe sanatos si frumos!
:) Sanatate!
simonacip spune:
Felicitari Irene, fetelor proaspat venite, sa avem toate parte de multa sanatate la bb-ei si sarcini usoare.
Pingy, imi pare rau pt sarcinile pierdute, sa fii optimista si sa ai incredere in Dumnezeu
Simona, David (10 nov 2004) si mic in burtica
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina_1980 spune:
opaaaaaaaa
in sfarsit s-a trezit lumea
ce faceti mai fetelor, pai se poate, dupa ce sa suntem putine......
Alina 5+
irene26 spune:
alina, alinushca si simonacip, va multumesc pt urari, dar eu inca mai astept, mi-e frica sa ma bucur, ma voi bucura cand imi va iesi cea de-a 2-a liniuta clara.