Mamici de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pingy spune:

buna fetelor.UM 2 august,cand trebuie sa-mi fac testul?Vreau si eu cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pingy spune:

claudela acum 3luni am fost insarcinata.aveam 4 sapt.dupa eco intravaginala care ma durut am pierdut sarcina.am facut chiuretaj biopsic si rezultatul a fost...factori externi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Fetelor gravidutze de pe aici! Nu fiti asa tacute si retrase! Bucurati-va de momentele astea si mai povestiti si mie ce mai faceti si cum va mai simtiti si pe unde ati mai fost!
Hai nu va opriti!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

pingy, Eu am UM pe 1 August. Cel mai devreme Miercurea viitoare il fac eu (ciclu de 32 de zile). Altfel... am citit o statistica care spune ca cel mai precis e sa il faci cu maxim o zi inainte sa iti vina ciclu. Sunt sanse mai mari sa iasa pozitiv. SAU, mai e beta HCG-ul, analiza de sange daca tii neaparat sa afli mai devreme.

Si eu astept sa il fac pentru ca am prestat exact la ovulatie. Doamne ajuta ! POate venim aici impreuna!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Claudela, imi pare si mie sincer rau, insa trebuie sa gasesti puterea sa-ti revii si te asteptam cu drag sa ne mai scrii!

Pingy si Alinushca, va tin pumnii si sa veniti cu vesti bune!

Alina, bravo pt. eco, doamne ajuta sa fie bine in continuare!

Fetelor, dar chiar o fi de la eco vaginala?? Mie mi-e cam teama de ea, la primul bb nu am facut din asta...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

buna fetelor. eu sper sa va urmezi curand la odisee.
va urmaresc cu mare interes si va urez bebei sanatosi!
vali, am citit despre tine ca ai nascut la dr vlad tica. tipul este tare, provine dintr-o familie de medici ginecologi si este din craiova. de fapt, el este vecinul meu in craiova si am copilarit impreuna. vi-l recomand cu incredere, are studiile de specializare facute in franta. o sa-i spun ca are paciente incantate de profesionalismul lui si sa vedeti ce-o sa se mai bucure.

Mergi la inceput

Irene, iti tin pumnii!

Eu mi-am facut testul chiar in ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina, dar merge si cu 3-4 zile mai devreme!

Bubu mic
Iubirea mea

Mergi la inceput

bubu, multumesc, am facut deja azi test Clear Blue in a 11-a zi de cand am ovulat si a iesit si a 2-a liniuta foarte pala, dar se vede. in fine, eu mai astept pana am confirmarile unui nou test mai clar si a doctorului, pt ca acum este prea devreme.
alina, de aceea te-am intrebat la ce doctor te duci in constanta, pt ca eu il stiu foarte bine pe vlad tica.

Mergi la inceput

Eee, daca e pala, inseamna ca e! Felicitari! La al doilea test se va vedea mai bine, cu siguranta!
La mine au fost super intense ambele liniute.

Bubu mic
Iubirea mea

Mergi la inceput

asa sper si eu, sa fie mai intensa mai tarziu. tot ceea ce stiu este ca Clear Blue se pozitiveaza foarte greu. stiu ca ancadragoman era gravi si a facut test Clear Blue si i-a iesit negativ, dar cu sure check i-a iesit poztiv. in fine, acum nu-mi ramane decat sa ma rog Domnului.

Mergi la inceput