Mamici de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CLAUDIA ti-am trimis un mesaj pe messenger. Imi pare rau....sincer m-am blocat din nou in fata altei dureri.....

Eu sunt aici sa va ajut.....doar ca acum....subiectul va putea fi modificat numai de Claudia...........am sa contactez un moderator pentru a va accepta un user name si o parola noua.......cum au mamicile de la noimebrie.decembrie sau cele de la ianuarie.februarie......ma rog cum au celelalte mamici. Va voi scrie imediat ce am un raspuns.........
Nu am intrebat .......vreti sa va ajut, da? Chiar daca nu sunt .......

Dana

noi

Mergi la inceput

CLAUDIA nu te-am intrebat.........tu ai fi de acord cu ceea ce am propus mai sus? Imi imaginez ca acum iti va fi greu sa intri aici sa vezi evolutia fetelor de aici.......poate gresesc..........te rog sa-mi spui.Deci, eu propuneam ca sa cereti administratiei forumului sa va accepte un nou user name si o noua parola.......cu care veti deschide urmatoarele capitole al acestei odisee. Asa orisicine din viitoarele mamici de aici, vor putea sa se logheze cu acest user si sa deschid un nou capitol , sau sa modifice ceva daca au de modificat ceva.........Asa va veti putea loga toate cu acelasi user name daca vreti sa deschideti un capitol sau sa faceti modificari.....parca am luat-o razna.....ati inteles ceva?

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Dana, incerc sa fiu puternica...Nu stiu nici eu cum sa fac...Ar fi bine un user name si o parola comun..Ca oricine sa poata modifica...

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

CLAUDIA oricand ai nevoie de un "umar" ca sa plangi.....eu sunt aici.

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

claudela imi pare tare rau, te rog sa ai grija de tine si sa nu iti pierzi speranta!

Alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

claudela, ce rau imi pare, iata ca, din pacate, nu e nimic sigur pentru noi pina la 12-14 saptamini...Off, claudela, cum spunea si danangie...ce nu e bun se elimina. Asa ca stai linistita, va fi o alta sarcina curind ai sa vezi tu...cred ca durerea ta e intr-adevar mare, dar vei avea o rasplata pe masura cind vei avea o sarcina noua si sanatoasa.de la noi

Simona, David (10 nov 2004) si mic in burtica

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

fetelor eu am fost ieri la primul eco, sarcina e bine in uter, corpul galben e pe dreapta(cica asta inseamna ca voi avea fetita), si mai merg acum peste o luna, a zis sa continui cu ac folic pana in sapt 14, si sa iau no spa numai la nevoie!

Alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by claudela

Am reusit sa intru si eu putin pe forum, la Odiseea deschisa chiar de mine...Am gasit puterea...
Din pacate, bucuria mea a tinut putin...Am pierdut sarcina...Sunt atat de trista..Nu inteleg ce s-a intamplat..Si s-a intamplat la scurt timp dupa ecografia transvaginala...Nu imi dau seama ce s-a petrecut...
Vroiam sa va rog ca urmatorul capitol sa il deschida altcineva..Pe mine, in realizarea listutei m-a ajutat Danangie...O rog din suflet pe aceasta cale sa o ajute pe cea care va dori sa deschida subiect nou mamici de mai-iunie..Formatul listei este foarte frumos, ar fi pacat sa nu il pastrati asa!
Va multumesc si ma rog la Dumnezeu sa aveti sarcini fara probleme in continuare!

Oof, Claudela, imi pare foarte foarte rau pentru tine. Nu m-as fi gandit in vecii vecilor ca taman tu care ai deschis Odiseea asta o sa patesti asa ceva! Nimeni nu stie niciodata cum o sa fie. In Aprilie anul asta am ramas si eu insarcinata si inca pe vremea aia habar nu aveam cate chestii se pot intampla. Mergeam linistita inainte, nu facusem nici o ecografie, am lalait-o cu testele (care au iesti toate OK) si cand am ajuns totusi in 10 saptamani acolo ... era oprita din evolutie. Cu atat mai mare socul. Dar uite, dupa o perioada foarte foarte grea, in care am avut mult ajutor de la fetele de la "Durerea pierderii unei sarcini", mi-am revenit si acum asteptd din nou sa vad daca intru la Odiseea de Mai-iunie 2008, de care m-am bucurat tare cand ai deschis-o.
oof, sper sa gasesti ajutor in familia ta si sa iti revii cat mai repede. Asa a aranjat natura asta lucrurile. Astea sunt limitele ei totusi. Si noi ca femei nu prea avem ce face decat sa asteptam acea sarcina care va iesi perfect!Sa iti ajute Dumnezeu sa iti impaci inima si sa o pregatesti pentru acel bebe care va veni la tine!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alina, ma bucur pentru tine ca ti-ai vazut puiul mic la eco....abia astept si eu, am sa merg peste 2 sapt un pic mai repede decit imi planuisem, pentru ca nu mai am rabdare...in privinta sexului, nu cred ca ai vreo siguranta ca e pe dreapta si e fetitza, sau invers oricum, ne facem si noi fel d efel d eplanuri si ginduri, asa ca ne agatam d eorice informatie de genul aceasta. eu stiam d eex ca dupa bataile inimii daca-s mai rare este fetitza, daca sunt mai dese este baietel...

Simona, David (10 nov 2004) si mic in burtica

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Alinushca {pup], iti multumesc pentru cuvintele frumoase...Imi pare rau pentru toate fetele care au patit la fel ca mine..Imi dau seama abia acum ce inseamna sa pierzi o sarcina...E ff dureros..Dar aici am deschis subiect pentru vesti bune ale mamicilor de mai-iunie...Nu vreau sa creez neliniste...Asa ca le spun tuturor fetelor sa aiba incredere in Dumnezeu, nu are rost sa se panicheze pentru ceea ce mi s-a intamplat mie...
Alina, ma bucur ca totul e bine ..Ma rog sa fie bine pana la termen!
Simonacip !Iti multumesc...
Dana tinem legatura! Sa vedem cum facem cu urmatorul capitol...

Mergi la inceput