Mamici de mai-iunie 2008
Raspunsuri - Pagina 19
claudela spune:
Buna dimineata!
Fetelor, pentru ca eu am iesit din cursa am sa rog din tot sufletul pe cineva sa preia initiativa de a deschide urmatorul capitol...Nu e greu si poate aveti alte idei pentru listuta...
Listuta asa cum apare e opera lui Danangie iar mie imi place foarte mult...Sau cereti moderatorilor un user comun si o parola comuna...E mai bine asa!
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
pingy spune:
Irene-felicitari pentru cele 2 linii...sa-ti dea dumnezeu o sarcina usoara si fara probleme alinushca-sunt insa la dr.niculescu de la maternitatea giulesti,mi-a facut toate analizele si clinic totul este ok.sarcinile se insereaza prea jos. buna ziua fetelor
pingy spune:
iti multumesc pentru incurajare simonacip.probabil si varsta conteaza.eu am 36,si timp nu prea mai am.
alina_1980 spune:
cris, poate DD te ajuta cat mai repede sa ai si tu incaun BB!sa iti traiasca baiatul!
Alina 5+
danangie spune:
Buna ziua la toate , de asemenea buna ziua si celor care nu sunt .
CLAUDIA
Deci, fetelor, pentru a creea un nou user pentru a fi folosit la comun...........a trebuit sa fac o adresa noua de e-mail. Aceasta va fi: mamicimaiiunie2008@yahoo.it Pentru parola dati-mi va rog PM pentru a vi-o spune. Pe urma......am inceput sa fac un nou user. Noul user va fi: maiiunie2008. La fel.........pentru parola dati-mi PM si vi-o zic. Din pacate, CLAUDIA acest capitol trebuie sa-l inchizi tu. Nu se mai poate trece de la user tau la alt user. Viitorul capitol se va deschid cu acest user nou....." maiiunie2008". Si cum toate fetele vor stii parola........se vor putea loga cu acest user.......vor putea deschide noul capitol.............si pe urma va trebui sa dati logout. Pentru ca nu va trebui sa postati mesajele voastre despre voi........cu acest nou user.
SPUNETI VA ROG daca sunteti de acord. Acum astept un email pe adresa comuna de e-mail.......pentru a vedea ce mai zic astia de la admin.
CLAUDIA.....vrei sa adaugi pe lista adresa de e-mail comuna? Pe aceasta adresa fetelor, veti putea sa va scrieti.....sau sa va puneti poze......etc.....
Eu sunt pe aici......sunt in febra bagajelor ca maine plec in vacanta...........dar imi iau calc cu mine.
Dana
noi
simonacip spune:
danangie, multumim mult pentru ajutorul si implicarea ta. Eu m-as oferi sa continui, dar nu ma descurc foarte bine si nu sunt stapana pe timpul meu intotdeauna, as prefera o fata mai prezenta si mai stapina pe situatie ca sa zic asa ...Oricum, e buna ideea cu userul comun asa va fi posibil pentru oricine (cit de cit priceput)sa deschida alt capitol.
Pingy, e adevarat ca virsta e oarecum mai inaintata pt bb, dar mama mea a nascut ultimul copil la 39 de ani, sanatos si fara probleme, si nu e singura. Relaxeaza-te si fii optimista.
Alina, lasa ca suntem noi putine si abia ne dezmeticim si noi dupa bucuria vestii, dar o sa vezi tu ce grup frumusel va fi aici.
Eu ma simt bine deocamdata. Nu greturi, nu pofta mare de mincare. Oarece ameteli am avut, dar rare...si-s cam obosita. Davidutul meu ma pupa mereu pe burta, iar uneori se si supara si-mi spune: deschide burta sa vad bb...Na! cineva e totusi mai nerabdator ca mine.
Simona, David (10 nov 2004) si mic in burtica
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
danangie spune:
Fetelor,
Am incercat sa ma loghez cu userul comun: maiiunie2008, si s-a logat. Deci, merge. Acum ramane de vazut daca se si vad mesajele scrise. Stiti ca primele zece mesaje ale unui user nou nu apar si sunt moderate. Acum trebuie sa vedem daca e chiar asa. As incerca sa postez cu acest user, pentru a vedea daca se vede mesajul. Daca nu trebuie sa contactam din nou admin pentru a vedea ce si cum.
SIMO[/b[b]]....imi face placere sa ma implic.....important e sa vreti si voi sa va ajut.....nu vreau sa fiu in plus.
Dana
noi
irene26 spune:
pingy, multumesc pt urari, dar inca mi-e teama, asa ca sunt in asteptari, sper sa fie totul bine. si nu te mai stresa ca esti batrana, lasa ca nici eu nu-s departe de tine, am 33 de ani. importanat este sa ne simtim tineri si sa gandim pozitiv.
ankaa spune:
Buna.Ce mai faceti gravidutze,cum va simtiti?Cand intru pe forum,trag cu ochiul si la voi si nu pot decat sa ma bucur cand vad ca sunteti bine.Sa va dea DD sarcini usoare si copii sanatosi.
CLAUDIA,imi pare tare rau pt pierderea suferita,dar DD e mare si are grija de noi toti.Sunt sigura ca va veni si vremea ta.
pingy spune:
buna seara fetelor...ce liniste e aici.va multumesc pentru in curajari si sper ca peste 4 zile va dau vestea cea mare pe toate