* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (22) *
Raspunsuri - Pagina 21

AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by medamaya1
Tu la cine mergi?
Eu merg la dna dr.Lutzescu, sunt pacienta dumneaei de mai mult timp.
Lory, bine ai venit!!
Eris, am impresia ca te-ai suparat putin

Pupici,
Angelique

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mare, Munte, Flori

simonette spune:
Lorry, bun venit la odisee alaturi de zuze! Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si frumos!
Simonette12+
PozeLuca
BB2

Gina M spune:
quote:
Originally posted by medamaya1
Buna fetelor, sper sa ma primiti si pe mine , sint o viitoare mamica de tripleti, in 12s, sarcina obtinuta prin fiv.Nu prea stiu mare lucru in legatura cu subiectul sarcina,( stiam tot ce se putea stii despre infertilitate) . V-am tot citit pina acum, numai ca nu mi-am facut curaj sa si intru pe subiect si deja imi sinteti dragi toate.pe
Meda 12+
medamaya1 -Felicitari pentru cei 3 copilasi si BINE AI VENIT PRINTRE NOI!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

danonique spune:
Meda felicitari pt cei trei bebelusi si multa sanatate.Va doresc tuturor un week-end placut.
danonique 20+

kossir spune:
Buna zuzici,
Am scris acu doua zile, va intrebasem ceva, nu mi s-a raspuns, insist. Pana cand se poate face TT. De aici am aflat intre timp ca pana in sapt 16, deci sunt la limita. Desi, dupa ce am citit pe aici ma ingrozesc si ma intreb daca sa-l fac au ba. Problema e ca cei de aici nu fac pliu nucal, sau morfologie de prim trimestru, nimic, decat TT, cica ei au incredere in asa ceva. Ce ma fac?
Eu am intrat foarte rar in ultima vreme, poate de aia nu prea ma luati in seama. Am fost in concediu, suntem acum la bunici si nu avem calculator acasa, mergem la internet cafe, dar, nu e cu suparare, oricum activitate aveti din plin.
Meda felicitari, doamne ce bucurie traiesti, sa dea DD sa fie totul bine, bbei sanatosi, nastere usoara si sa ai putere pana la capat.
Felicitari tuturor mamicilor care au aflat culoarea caruciorului, sa le traiasca indiferent de sex, sa fie sanatosi si sa se bucure de ei.
"La multi ani" tuturor sarbatoritelor, eu sunt restanta rau la capitolul asta.
Fetelor eu stiam ca la sarcina nr.2 simti bb mai devreme, eu de ce nu-l simt? am deja 15 saptamani, maine intru in 16 si nimic?
Saptamana viitoare merg sa-mi dea trimitere pt TT, pe care o sa-l fac la Casablanca, asa mi-au spus si tb sa ma grabesc sa-l fac in aceeasi saptamana, nu stiu cum voi face, eu sunt inca departe si nu stiu amanunte. Sper sa reusesc in timp util, desi si daca nu reusesc, parca n-as plange, dar ce sa fac ca nu am facut nici un test? Doar analizele de sange, care sunt aproape ok, putin anemica, dar cica e normal si ceva ecografii, dar nu asa amanuntite cum vad ca vorbiti voi pe aici. Nu stiu zau, sunt in maaaare dilema. Parca nici nu am timp sa ma gandesc la sexul lui, sau la altceva, desi imi doresc cu ardoare o fetita.
Hai ca am facut roman, va pup pe toate si va las.
Carmen mami de Mihai+ 16+ si Mihai 24.8.99

Shose spune:
Meda felicitari pt bblusi!!!
Fetelor la chestionar a iesit 67% baiat pt. cazul in care am raspuns ca intuitia mea imi zice ca e fata....si 75% baiat daca spun ca intuitia imi zice baiat.
nu stiu ce sa mai cred....Maria a mea e posibil sa se transforme in baietel...eh...nu'i problema. Merge si una si alta la noi, oricum avem preferinte diferite.
Weekendul asta ( adica maine) plecam la munte. O sa am net si acolo asa ca va voi citii.
Apropoo....pana pe 30 ma asteapta doct. sa ne zica sexul .
Am fost azi la analize si au iesit bine. Ma refer la glicemie, GPT,
calcemie si inca 3,4 analize nu mi le mai amintesc.RH e pozitiv.
Dar tensiunea o am 9 cu 5...mica rau. Ce ziceti de asta?
Am auzit ca nu se face epidurala la astea cu tensiune mika, ati auzit si voi ceva?
Pupici si weekend placut
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

simonette spune:
Kossir, tot ceea ce pot a-ti spun eu despre TT este ca eu mi-am facut programare la insistentele dr-ei la fix 16 saptamani...nu stiu daca te ajuta cu ceva si nu stiu cat este de stricta varsta sarcinii si acest test....cand am facut eco de 12 saptamani m-a intrebat daca mi-am facut programare pt TT la 16 saptamani, i-am zis ca nu si mi-a zis sa-mi fac musai, asa ca mi-am facut! te pup si-ti doresc numai bine!
Simonette12+
PozeLuca
BB2

docdecap spune:
Carmen (Kossir), eu nu stiu de perioada pt TT, nu l-am facut, dr. mi-a spus ca nu e cazul, si nici n-am vrut de altfel.
dar stiu ca pt TT se fac analize de sange si o ecografie care urmareste parametri cum ar fi pliul nucal, etc. etc. Deci un fel de morfologie, ale carei date intra cu analizele de sange in faimosul program statistic si iese riscul.
Gatta (cred?) a pus mai demult un link f. fain cu arborele decizional legat de TT, ar trebui eventual sa-l punem pe prima pagina, pentru ca a fost un subiect destul de fierbinte. Se mai poate o data??
Ma bucur ca ne scrii din nou si ca nu mai zici de problemele cu sangerarea pe care le-ai avut, ceea ce ma face sa cred ca au disparut. Te si te asteptam sa ne scrii mai des
Monica 19+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

docdecap spune:
Shose, si eu am tensiune mica, de obicei 8 jumate cu nimic,adic aminima nu se prea aude. Mi s-a zis ca e bine, avem de unde creste!! Trensiunea mare e periculoasa in sarcina, eu ma gandesc ca de cand sunt insarcinata pun sare pe toate, am ajuns la doctor cu cel mult 10 cu 5, deci inca e ok. sa nu creasca mare tensiunea, doar bebe!!
Monica 19+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Gina M spune:
Kossir -Sarcinile mele au fost atent monitorizate insa, la nici una dintre ele nu am facut acest TT deoarece,pentru nimic in lume nu as face avort atata timp cat viata, nu-mi este pusa in pericol de moarte.
Indiferent de orice alta situatie consider ca, puisorul trebuie lasat/a sa traiasca atatea zile cate ii va fi date de Dumnezeu.
In aceste conditii si doctorul a fost/este de parere ca, nu are rost sa facem acest test.
Ma bucur din plin de sarcina si las zilei de maine necazul/problemele/bucuria ei.Toate lucrurile sub soare isi au vremea, rostul lor si le iau pe toate asa cum vin,le accept si le rezolv in functie de posibilitati.
Referitor la miscarile lui BB, stai linistita.Sunt sigura ca va incepe sa-si faca simtita prezenta curand. Pentru linistea ta, mergi si mai fa un eco sa vezi ce si cum mai este pe acolo.
Poze - Recente BB#3 & 21+