* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (22) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eris spune:

merci de raspuns io acum ma duc in pat k nuai pot sta la calculator.v-am pupat
mada 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Angelique, nu am dr in Cta , ( inainte de a ramine insarcinata, am fost cam pe la toti) si nu aveau cum sa ne ajute.Toata sarcina voi merge la Marinescu, cu care am facut si fiv-ul , si cu el voi si naste. Dar cind am probleme sau ptr un echo mai performant mi-a zis sa merg la Peteanu( ea). Oricum , acum 2 saptamini cind am ajuns la spital cu singerari, toata lumea ( drii) se mirau cum de ii las pe toti 3 , ptr ca aici oricum nu ar face fata nici un dr la sarcina tripla , ca ei ma sfatuiesc sa scot unul.Asa ca mai bine cu dr din B. E mai greu cu drumul, dar asta e.
Meda 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by eris

merci de raspuns io acum ma duc in pat k nuai pot sta la calculator.v-am pupat
mada 17+

Banuiesc ca vorbesti de ticker,sper sa nu ma insel. Eu mi l-am facut pe http://lilypie.com/, intri aici si iti introduci datele dupa care il pui la semnatura. daca nu iti place site-ul acesta, cauta cu google dupa ticker si o sa gasesti mai multe site-uri.

Meda,mergi mama, la Bucuresti, nici nu as putea sa ma gandesc la embrioreductie! Ai mare grija devoi!!!

Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Tu la cine mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare zuzici!!!
Meda scumpa, in primul rand:felicitari pentru reusita. Sa ai parte de o sarcina usoara , iar bebeii sa creasca mari si sanatosi.
Felicitari si fetelor care au aflat ce culoare va avea caruciorul.Asteptam vesti si de la celelalte care n-au aparut pe-aici sa ne spuna ce si cum.

Mi-am facut si eu testul si mi-a dat 83% fetita. Sa dea Doamne-Doamne sa fie asa.
Noi azi am iesit pe-afara, la cumparaturi. Sotul imi propusese sa iesim in fiecare weekend, si sa cumparam cate-o piesa de mobilier,carut,etc/saptamana. Am fost super incantata,dar am zis sa ajungem intai la doctor Miercuri,sa vedem cum e bebe si,poate cu noroc aflam si ce va fi.
In concluzie, am iesit si mi-am cumparat o perna speciala pentru gravidute:body pillow.Abia astept diseara s-o incerc.

Pana una alata insa, va doresc o dupa-amiaza si-o seara linistite.
Pupicei.

bebe de Honey 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Meda he-he, eram asa de bucuroasa de mamica cu tripleti ca nici nu am vazut ca esti din constanta!

suntem vreo 4 pe aici din Cta, (Angelique, Eris, Deiutz si cu moi), cu tine 5. si ca sa vezi, copii o sa fie 7!!

Eris, mai poti pune ticker cu bebe si aici: http://image.lafemmebonita.com/cgi-bin/pregnancy-tickers.cgi ,sunt tare simpatice, vezi care iti place mai mult.

dar oricum pentru noi de orientare e de baza nr. de saptamani de la semnatura, e mai simplu... Eu mai foloseam tickerul cand incepeam sa ma incurc la numaratoare...

Asa, in alta ordine de idei, nu s-a mai vorbit de ceva vreme despre asta, noi avem si o adresa de yahoo, zuzele2008@yahoo.com si la un moment dat incepusem sa trimitem date mai confidentiale (cum ar fi nr. de telefon sau adrese e-mail) pe adresa comuna ca sa le avem sa putem tine legatura daca e ceva. Reluam procesul? (parola e aceeasi ca la user-ul comun de pe forum).
Cine se baga??

Monica 19+

PS O sa ne amorteasca pumnii, mie si lui Angelique (asa se zice corect??)

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Mi se pare faina ideea,Monica. Eu insa, n-am parola.Mi-o trimiti si mie, te rog?
Pupici.

bebe de Honey 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Nu stiu cum sa dau citat la un mesaj dintr-un alt subiect, asa ca doar ii urez Bine ai venit lui Lorry (cine vrea sa vada, mesajul ei e scris la capitolul trecut pag. 20)!! vezi ca trebuie sa scrii la ultimul capitol deschis.

Si in plus, primele 10 mesaje apar mai tarziu, trebuie sa ai rabdare pana ajungi intimp real cu noi!!

Vad ca si din Cluj se aduna gasca aici!!

Monica 19+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

EDIT: cand se inchide un capitol se mai pot scrie mesaje in el??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

mesajul lui Lorry

quote:
Buna la toata lumea! Dupa un sfert de ora cat a durat sa-mi dau si eu seama cum sa postez un mesaj, vreau sa salut toate mamicile de ianuarie-februarie 2008.
Eu sunt Lorry, cu un BB de 15 saptamani in burtica.
Ma bucur ca existati, ca exista acest site, un fel de "scoala a mamicilor si taticilor".

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Monica, mersi pentru parola. Am trimis si eu datele, just in case.

Lorry, bine ai venit printre zuzici. Sarcina usoara si la termen iti doresc.

bebe de Honey 13+

Mergi la inceput