* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (22) *
Raspunsuri - Pagina 19
docdecap spune:
quote:
Originally posted by nemary
Monica, si sotul meu are o sora, asa ca eu la intrebarea aceea am bifat al treilea raspuns, adica nici una nici alta.
pt.forma burtii am intrebat colegele si toaate au spus ca e ca un pepene.
Si nu fii suparata, ca este mai mult de amuzament.
Mari 16+
nu sunt suparata, draguta, ma amuz si eu, numai ca la intrebarile alea chiar n-am stiut ce sa zic. Probabil e valabil pentru burticile mai mari, io am o burtica un pic mai mult decat daca as fi grasuta, asa ca.. o fi jos sau o fi sus?
si sa stiti ca eu ma supar foarte greu, ca e impotriva principiilor mele de viata! (mai putin pe femeile din trafic care nu-si tin banda )
edit: felicitari AMELIA pentru bebelusul frumos si sanatos! si caruciorul roz!
va pupic tare-tare
Monica 19+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
simonette spune:
Bine v-am regasit zuzele mele dragi!
Am fost plecata la tzara si m-am intors astazi!
Meda felicitari pt tripleti!!! Te stiu de la aspirante, ma bucur mult ca ai reusit...si inca ce reusita! Doamne Ajuta sa ai o sarcina usoara si fara peripetii!
In rest....felicitari celor ce si-au simtit bebelusii miscand si celor care au aflat ce culoare va avea caruciorul!
Eu am citit tot din urma dar nu mai tin minte in detaliu caci ati scris un capitol in 3 zile!
In caz ca va intrebati...noi suntem bine!
Simonette12+
PozeLuca
BB2
gugushtiuc spune:
MUooooooamaaaaaaaa MEDA ce performanta!!! Trei dintr-un foc!!! Felicitari si multa sanatate!!!
Mie la test mi-a iesit 67% baiat! Hi-hi-hi poate miercuri la echo o sa aflu ca Irisuca mea are putzulica
iunie 2006
GUGU 21+ Iris
miri_mik spune:
medamaya, sa fie intr-un ceas bun! si felicitari cu tonele! o sa ai parte de atata implinire desa dai si la altii! dar ce mistoooooooooooo! simt un fel de ghimpe de invidie:)))
iulia82, am vorbit azi cu maica-mea la tel. cica i-a suant si doctorul revine abia pe 2 sept. in rest nus tiau sa ne spuna nimic despre vreo programare. cica tre s ama duc acolo in 2 (sambata?). dar daca tu zici ca doar marti si joi se fac eco...hmmm poate n-am bafta. dar iti multumesc muuuuuuult de tot ca esti asa draguta si mi-ai dat informatiile de care aveam nevoie sper sa iasa socoteala pana la urma.
fetelor, eu ma duc la somn. am iesit cu fiu-meu sa mancam "de regim", friti cu chicken filet la quick - un fel de mcdonalds, si ca sa ajungem in centru pe jos, tre sa facem 2 km. asa ca.... am bagat in mars fortat 4 km, din care el a mers unul pe jos, cel putin. mare performanta, si pt el si ptmine c-am avut rabdare sa stau dupa fundul lui:d
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
medamaya, sa fie intr-un ceas bun! si felicitari cu tonele! o sa ai parte de atata implinire desa dai si la altii! dar ce mistoooooooooooo! simt un fel de ghimpe de invidie:)))
iulia82, am vorbit azi cu maica-mea la tel. cica i-a suant si doctorul revine abia pe 2 sept. in rest nus tiau sa ne spuna nimic despre vreo programare. cica tre s ama duc acolo in 2 (sambata?). dar daca tu zici ca doar marti si joi se fac eco...hmmm poate n-am bafta. dar iti multumesc muuuuuuult de tot ca esti asa draguta si mi-ai dat informatiile de care aveam nevoie sper sa iasa socoteala pana la urma.
fetelor, eu ma duc la somn. am iesit cu fiu-meu sa mancam "de regim", friti cu chicken filet la quick - un fel de mcdonalds, si ca sa ajungem in centru pe jos, tre sa facem 2 km. asa ca.... am bagat in mars fortat 4 km, din care el a mers unul pe jos, cel putin. mare performanta, si pt el si ptmine c-am avut rabdare sa stau dupa fundul lui:d
martea si joia e acolo doctoru asta care stiu eu ca face eco.dar mai este inca un medic gineclog la clinica si poate ca se ocupa si el de 3d,dar nu stiu sa-ti spun sigur.program au si sambata dar cred ca numa i pana la ora 12.dar la cat e de mic bebe acuma nu stiu daca merita sa-ti faci 3d ....nu intelegi mare lucru(pt mine cel putin nu a fost nimic spectaculos),mai bine asteapta pana dupa 30 de saptamani.
docdecap spune:
Simonette, da, ne intrebam, bine ca esti bine . Viata la tara... face bine la ten si la burtica!
eu am un pitic cu restantele cu vestile de la eco. Nu mai dau nume, vreau doar sa stiu daca mai tin pumnii inclestati, ca ne-au rugat sa le tinem pumnii si am ramas cu ei asa (mai putin cand scriu aici !! Cine se simte sa ma ajute!
PS. Am incercat sa dau alte raspunsuri la alea cu pepenii si mingea, si... 67% fata!! E clar, nu vrea deloc sa-mi faca pe plac... vroiam sa-i trimit linkul lui tat-su, sa se bucure din nou, dar nu mi-a iesit!!
Monica 19+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
eris spune:
buna fetele am lipsit o perioada dp forum pentru k netu meu nu merge mai delocam citi majoritatea paginilor scrise de voi si le felicit pe cele care au aflat ce bebelusi or sa aibe:)Noi am fost zilele trecute la eco si bebelusu nu a vrut sa arate ce este poate o fi si prea devreme, am fost sa fac si eco 4d dar doctora a spus k e prea devreme si sa astept pana in saptamana 22. in schimb am facut si eu testul propus de voi si mi-a iesit 58% baiat. am facut si TT si acum astept nerabdatoare rezultatul
Mada 17+
eris spune:
fetele am si eu o rugaminte care ma ajuta si pe mine sa-mi pun o poza cu un bebe in lucru asa cum aveti voi k eu nu stiu
Mada 17+
miri_mik spune:
iulia82,pe cand ajung eu acasa bebe intra in saptamana 20. ideal eco 3-4D se fc la 24 de saptamani. are deja trasaturile clare si suficient loc sa se plimbe in burtica. la 30 de saptamani e destul de tarziu. in plus, mai e un motiv, si anume ca aici o eco 3-4D nu e considerata ca diagnostica ci ca afectiva, iar costul este de-a dreptul afectant: 100 - 120 de euro. i-am facut lui bruno, fusese o chestie revolutionara, dar de cand am vazut ca se face si in ro... sa vad cum mi-o fi norocul.
muuuuuuuah!
AngeliquedeS spune:
Meda,bine ai venit printre noi!! Dumnezeu v-a rasplatit pana la urma anii de chin si v-a daruit trei ingerasi!!! Sa fii sanatoasa si ai o sarcina si o nastere usoara si nu ezita sa scrii aici! La ce medic mergi in Constanta? Sau mergi pe un medic din bucuresti?
Moni, aceeasi problema o am si eu, am ramascu pumnii inclestati a noroc pentru fetele care au fost la eco si uite ca tot asteptam vesti si nimic!!
Am facut si eu chestionarul acela si mi-a iesit 67% baietzel!!! Asa mai vii de-acasa !!
Oricum eu marti merg la ¤D, am asa emotii,sper din tot sufletul sa fie bine ca sama apuc de cumparaturi asa cum trebuie!!!
Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori