* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (22) *
Raspunsuri - Pagina 22
gattasalvaje spune:
Salut Zuzicilor !
Ce vesti minunate bantuie pe-aici ...avem tripleti ,
Felicitari Meda , ai grija de tine si de puiutii tai si sa dea Doamne- Doamne sa ajungem sa-ti facem galerie in februarie pentru toti trei sanatosi si maricei ...Spune-ne si noua povestea ta , cum ai ajuns la FIV , de ce nu s-a putut natural , care era problema ? Ma intereseaza in mod deosebit ,cumnata mea care-mi e si nashica in acelasi timp , incearca si ea demult sa ramana si se pare ca singura solutie a ramas FIV-ul .
Shose , in privinta tensiunii eu zic sa stai linistita , si eu tot atata am , mai rau era daca era mare. Epidurala se face fara probleme , te conecteaza la un tensiometru si-n caz ca faci o cadere , iti baga repede ceva sa-ti ridice tensiunea , asa ca nu exista riscuri.
Trebuie sa bei foarte multa apa , o cafea- doua pe zi neaparat si totusi , sa nu exagerezi cu sarea , chiar daca este recomandata in hipotensiune. Face bine pe-o parte , insa pe de alta parte te poti umfla groaznic ( vezi cazul "moi")
Testul ala cu determinarea sexului chiar misto si cu intrebari pertinente , dupa parerea mea... Mi-a iesit 83 % fata , de fapt , toata lumea care ma vede zice ca am fata , si , mai presus de toate , instinctul meu este atat de puternic incat nu ma poate minti.
Kossir , da-l incolo de TT ca e o porcarie , nu te mai stresa degeaba , fa-ti morfologia fetala , si daca nu potzi in Maroc , bate-l la cap pe sotul tau sa te-aduca in Romania ( tot iti doreai tu mult sa vii , spune-i ca e f. important pentru bebicul tau , poate asa gaseste el o cale sa te-aduca in patria muma )
Zuzele , majoritate suntem aprox. la jumatea sarcinii...nu organizam si noi o intalnire , ceva. Cred c-ar fi foarte dragut sa ne vedem ...eu deja v-am facut portrete robot la toate , chiar daca nu aveti linkuri cu poze. Imaginatia mea lucreaza din plin si tare sunt curioasa sa vad daca ma apropii de realitate .Ce ziceti , sariti cu propuneri , sau nu ?
Aici pun punct. Va doresc un week-end placut si ne reantalnim luni (ca eu plec din Buc si n-o sa am net 2 zile , ma duc la munte )
18+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Gina M spune:
Buna mamici,
Dupa indelungi meditatii asupra unui nume pentru copilasul nostru scump din burtica astazi,am tras linia finala si sunt foarte fericita de alegerea facuta.
Numele lui va fi:David Benyamin
David = "Beloved" and: Benyamin= "Son of My Right Hand", or "Son of Power".
Pepsi spune:
gina, te felicit ptr baietel si aici! ma bucur din suflet! sa va traiasca, si eu am un david...
irlandeza, inca nu stiti ce aveti?cind stii sa ne scrii neaparat!
laura, astept vesti?
sarcini usoare la toate va doresc
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
numeioana spune:
wooow, am lipsit si eu cateva zile si ce vad?! Avem tripleti?? Supeeer!!
Eu sunt bine. M-am relaxat in delta, am mancat peste la greu, ca am scapat de greturi. Din pacate au revenit cand am ajuns acasica. Asta e! Important e sa fim noi bine!
Ioana
11+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
NataliaS spune:
"Neata!
Ce fac fetele?
Meda - felicitari pentru tripleti!!! Waw, ce mamica !Sa-ti traiasca, sa fie toti sanatosi si sa stea cat mai mult in burtik, sa creasca marisori!!!!
Lory - bine ai venit!si tie iti doresc sarcina usoara, bebe sanatos si sa va simtiti amandoi bine cu noi!
Eu ma gandesc cu drag la o cafeluta, mi-e pofta , dar n-am lapte si astept sa-mi vina sotzul de la sport, sa imi aduca...
Maine seara merg la Ploiesti la bunica mea pt doua zile, apoi la munte la Cheile Gradistei pana Duminica, apoi la soacra-mea la Tg Jiu si apoi nu stiu...poate in Oradea la ai mei sau prin Ungaria ...fericire mare - VACANTA!!!
Mi-am facut si eu testul si mi-a iesit 67% fata...se pare ca are o anumita "acuratete" testul asta, am vazut ca s-a potrivit mai multor fete...de fapt sunt si altele la care n-a "puscat"
Ghinduta mea e bine, da din picioare din ce in ce mai mult, are rutina de inviorare, de culcare si alte cateva momente de relaxare in timpul zilei si unul de noapte la ora 4,15...e clar , la ora asta va manca; la Ana asa am patit, ma trezea la 3,20 in fiecare noapte cat a fost in burtik, apoi la aceeasi ora se trezea sa manance
Va pup!!!!
Natalia 21+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
Grati - distractie placuta la nunta!!!!Sa fii frumoasa! si sa nu te emotionezi prea tare! Cum e Ozi?
Natalia 21+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
docdecap spune:
Ioana, bine ai revenit din vacanta, or fi avamd greturile cevacu casa ta, dar e bine ca in delta ai scapt de ele...
si tu nu erai in 12s? sau ai uitat semnatura?
Natalia, o vacanta furmoasa si sa ne aduci vesti bune despre tine! si eu voi pleca sapt viitoare, tot asa un mic tur intre socri si alte locatii. Te asteptam, si sa te bucuri de vacanta!!
Meda, esti vedeta si mandria odiseei! Sa ai grija de tine si de cele trei comori (nu ca mai ai nevoie de incurajari de la noi in privinta asta!) si mai ales sa na povestesti si noua cum e, vezi cate dintre noi am fi dorit mai mult de un copil odata!
Gina, frumos nume pentru baietelul vostru, imi place ca inseamna ceva. Noi ne gandeam la Lucian, care vine de le "lumina", desi tat-su inca ii spune in toate felurile...
Gatta, daca organizati o intalnire bucuresti poate reusesc si eu, mai am inca drumuri pe acolo, si poate ne potrivim la perioada
Va pup si un we frumos, eu s-ar putea sa trag o fuga pana in Vama, desi cu concertele astea cred ca e plin si nashpa...
si va pupa si sotul meu, care deja ma stie ori cu farfuria, ori cu laptopul in brate, si ma intreaba: " ce mai fac fetele?"
Monica 19+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
simonette spune:
Buna dimineatza si un WE minunat va doresc
Tare vrednicutze mai sunteti!
Si sotul meu ma intreaba mereu de voi....ce mai zic fetele?/ce mai fac fetele?
Nu stiu cum se face...ca am sarit peste testul asta despre care tot vorbiti......nu-l gasesc!
Am si eu un dubiu...Nu stiu daca sa fac sau nu TT, nici eu nu as face avort...asa ca nu-i vad rostul...dar mi-e jena sa-i zic dr-ei ca nu vreau sa-l fac!
Simonette12+
PozeLuca
BB2
danonique spune:
Buna dimineata!Eu de cateva saptamani nu prea am somn.Ma trezesc cu noaptea-n cap desi adorm pe la 2-3 dimineata.Voi cum stati cu somnul?Noi venim azi acasa pt o saptamana.Sper sa nu imi fie rau in Va pup.avion.Am mai luat avionul de vreo 4 ori de cand sunt insarcinata si nu am avut nimic.Ma cam enerveaza ca nu ai voie cu lichide si eu beau f multa apa.E jenant sa tot ceri apa in avion mai ales ca nu se prea intelege daca sunt insarcinata sau am doar burtica.Se mai uita urat fetele.
danonique 20+