Mamici de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu nu mai pot dormi, ma apuc de ctit din urma si revin...

Haide Betty

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Annisia, am ramas in suspans…
Roxana, ma bucur ca ai avut o zi frumoasa, intr-adevar gandul ca dr a venit si odihna sunt importante!
Piciulika, sint sigura ca asa va fi, nu nasc eu pana nu am dr si sot, da’ de ce trebuie sa adauge si el un stres in plus???
Nana, cu alaptatul si eu imi fac griji!
Sim, sint curioiasa ce efect a avut zbenguiala…
Danuta, bravo pt cumparaturi!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Neata si de la mine!!!
Nu am somn si mai haladuiesc pe aici.
Annisia imi place ca esti optimista. Probabil e ca o detasare stii ca nu mai e cale de intoarcere si atunci de ce sa mai consumi energie negativa. Da-i toata energia ta pozitiva lui Yannis. Si cand o vrea el o sa vina.
cat despre mine...asa m-am saturat sa ma intorc in pat ca un butoi dogit. Si in plus BB are ora de bumbaceala la 5 fix in fiecare dimineata de ma trezesc nauca. Herpesul l-am stopat sper eu (asa imi spune oglinda) cu o lingura de lemn incinsa...Ca o fi de la vaccin sau nu nu mai conteaza...

isabeluta33+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

andruzza, sar'mana de lamuriri.
Mama, Sim, da' ce devreme te-ai apucat de cumparaturi. Si acu' il grabesti pe Stefan. Ai un barbat curajos, nu ca al meu, care ar fi murit de frica. Iti doresc sa se intample ceea ce trebuie, la momentul potrivit si mai ales, sa se termine cu bine.

Io n-am dormit deloc bine, m-am trezit cu gatu uscat, nasu infundat si o gramada de contractii. Am umblat cam mult ieri si uite ca se simte. Mama, si mi-e o foame! Vreau sosulet cu carne de vitel la 7:30 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Nu pot decat sa ma alatur grupului de sustinatori si in ceasul 13 sa-ti spun betty nastere usoara, sa auzim o poveste frumoasa la intoarcerea ta acasa si sa vedem si noi in poze inca o familie fericita.

Annisia ma bucur ca esti optimista si nu ti-a disparut avantul. Te rog eu sa-l iei la rost pe Nayel si pentru mine, sa se intoarca din concediul ala mai repede si sa nu mai stea atata plecat, nu de alta dar parca nici eu nu as vrea sa fiu singura cu straini cand nasc. A propos in cazul in care ti se va declansa nasterea inainte sa vina el din concediu ti-a spus ceva despre cum vei proceda?

Noi azi ne-am sculat devreme ca avem multa treaba si incercam sa profitam de ultimele 2 zile libere de concediu (de luni iar la munca offf). Ieri am aflat la ecografia de 33 de saptamani ca bebe este de fapt mai avansat ecografic cu vreo 3 saptamani decat termenul clinic asa ca am intrat un pic in febra pregatirilor. Sper sa ajung si eu la nayel inainte sa intre in concediu, sa ma linisteasca si pe mine cineva ca nu stiu nimic despre colul meu. La eco nu s-a vazut din cauza lui bebe cica.

toate si o sa incerc sa va citesc macar, daca de scris nu o sa mai reusesc, cat mai mult (la cat de harnicute sunteti la scris s-ar putea sa mai pierd din informatii)

Iulia si bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Azi e ziua cea mare pentru Betty. Sa fie cea mai usoara, frumoasa si mai luminoasa zi a ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

BETTY BETTY BETTY

Sa fii curajoasa si o sa vezi ca totul va trece repede.Doamne mai sunt cateva ceasuri si-l ai pe bebita in brate.Doamne ajuta si multa bafta.

M-am trezit si am sarit direct pe scaun.Eram convinsa ca Annisia si Simona au dat pana la ora asta lovitura insa am vazut ca au postat dupa ce am inchis eu.

Nu-i nimic dragutelor lasa ca e timp.

pphhiii eu mai am 4 zile.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 4 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neata si de la noi !

Betty

Andreea, ne tii tu la curent cu vesti despre Betty, da ?

Fetelor, va doresc o zi frumoasa, fara contractii si dureri, iar pentru Sim, daca doreste sa nasca azi... atunci asa sa fie !

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

luy, sigur ca spun tot. Cum imi da Betty un semn, cum va scriu. Deocamdata stiu ca la ora 10 o sa intre in cezariana. Pana se trezeste, pana se dezmeticeste...cred ca spre pranz o sa-si aiba bebelusul in brate. Va vine sa credeti ca, la fel ca si mine, pana ieri nu stia ce nume o sa-i puna lui bb?

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Doamne ajuta, Betty! Si eu tot cu gandul la tine sunt.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33s fixMaria

Mergi la inceput