Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 9
kriss79 spune:
neata!
am ajuns si noi la sapt. 30!
Betty, nastere usoara!!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana
afibebe spune:
mama ce liniste la noi.
dormiti ai?
Kriss 79 felicitari sunteti marisori si veniti cu forta din urma.
Andreea te asteptam cu vesti despre Betty si bebita.
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 4 ZILE
SI VINE ...
prisi spune:
neata
Betty
eu am dormit binisor, da m-am trezit cu niste dureri de spate si cu greata si cu o foameeeee
acum o sa plec sa-mi iau niste rezultate la analize si dupa la medicul de familie sa-mi iau prenatal de maine se termina CO
la toate
o zi buna
poze
37+ Miruna
Annisia spune:
Miaunici, Nayel zise ca ma lasa sefului de sectie de acolo in grija. Cica nenea ala ii preia lui pacientele si ca e smecher. Ma gandesc ca daca e sef de sectie la spital, nu o fi un ciuri-buri, nu?!
Sim ,acum ca ai gatat si runda 2, baga aici impresii. Efecte ceva? Hai, lasa rusinea si varsa tot! Nu de alta, dar vrem sa stim daca ne apucam de treaba sau nu...
Betty, refacere rapida iubita si O bebelusa sanatoasa si frumoasa!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
sim_stoian spune:
Goooooood morning!
Tot 2 in 1, asa ca nu a dat roade inca. Dar mai e vreme . Avand in vedere ca am sotul acasa, pot profita din plin.
Roxana, ne-am descurcat foarte bine, munca de lamurire nu a fost atat de grea precum ma asteptam. Probabil si gandul ca am ajuns la finish cu sarcina si nu se poate intampla nimic rau ne-a facut sa ne simtim chiar bine. Pana acum ne gandeam mereu ca se poate declansa nasterea, dar acum Acum mai sper sa aiba si ceva efecte.
Azi cred ca ne ducem pana la primarie sa intrebam mai exact cum e cu dosarele alea. Problema este ca noi nu avem acelasi domiciuliu pe cartile de identitate si s-ar putea sa avem ceva probleme. Eu una nu am de gand sa apara sotul titular la alocatie si sa ne puna sa o ridicam de la Alexandria...Lasa ca poate asa il conving si pe el sa isi schimbe buletinul sa fie cu actele in regula.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Bai, deocamdata singurul efect e o foame de lup. Ma duc sa golesc frigiderul. Si imi fac si un ceai de anason. Na!
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Luy, sar'na de urare. Zi mai tare sa te auda si DD si sa te asculte .
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
tomasa spune:
Picca, iti intorc cu drag . Iar ragade n-am avut nici eu, cred ca depinde de cat de gros ai soriciul . Glumesc, de fapt e vorba de pozitionarea corecta a copilului la san, el trebuie sa prinda cat mai mult din areola, nu doar sfarcul. Daca simti durere inseamna ca nu e bine pozitionat si il decuplezi cu blandete (fara sa tragi brusc mamelonul din gurita lui), si il asezi la loc, intr-o pozitie confortabila. De fapt usurarea a sanului este ceea ce trebuie sa simtim in momentele alea, o sa mai scriem noi "laptaresele" pe tema la momentul potrivit. Eu una am avut noroc de pile elastica si rezistenta (nu sunt predispusa nici la vergeturi), l-am si asezat cat de bine am putut pe bb la san, iar daca ma ustura ceva dadeam repede cu ulei de migdale dulci sau cu Garmastan.
Rox, . Sa stii ca se poate, nu ai fi singura. Cand am nascut eu erau scandalizate si se vorbea mult pe acolo despre o mamica (si era la primul copil) care a spus ca ea refuza alaptarea la san si ca alege sa dea lapte praf copilului. Au fost ingrozite de asemenea atitudine si tot povesteau despre ea, revoltate peste masura. Pe bune, se vorbea despre ea ca despre , parea sa li se para mai normal abandonul , macar cu ala erau obisnuite, dar sa fie sfidate pe fata nu cred ca mai patisera. Oricum tipa era hotarata si s-a tinut super tare pana la capat, au pus-o chiar sa semneze ca refuza alaptarea si a semnat. Si-a adus ea lapte praf si bibe de acasa si ii dadea in vazul lumii, nu se ferea de ele. Asta curaj!!! Oricum ii prevesteau un viitor sumbru...
Andreea, si cum il va chema pe bb? Daca tot v-ati hotarat nu ne spui si noua? Sau poate ai scris si n-am fost eu atenta.
Kris, felicitari pt. schimbarea prefixului .
Sim, a avut efect partida de aseara? Hai, ca suntem curioase. Eu sincer ma gandesc ca Stefan al tau ar mai putea sa stea destul in burtica, chiar daca e mai mare in greutate decat media bebelusilor, am vazut ca ai termenul abia pe 5 sept, dar daca tu vrei asa...
Edit: acum am vazut ca sunteti tot 2 in 1. Curaj ca mult nu are cum sa mai dureze oricum. Baiat cu personalitate, nu se lasa el grabit de voi.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33s fixMaria
sim_stoian spune:
Annisia, sper sa apara si efectele. Daca nu, macar mi-am luat si eu portia, ca nu mai pup eu multa vreme dupa ce nasc
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Tomasa, o fi termenul 5 septembie, dar am fost luni la dr si colul s-a scurtat de tot si e intredeschis, pronosticul a fost ca nasc pana la sf saptamanii (adica pana pe 19) si as fi vrut sa nu prin we in spital. Asta era problema. Plus ca diametrul cranian era deja de 10 si daca mai creste ghici ce ma paste pe mine?
Gata, ma duc sa halesc.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze