Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 7
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by bernix
La intrebarea cu ragadele ma inscriu si io. Ce ziceati ca sunt?
Ragadele is rani formate pe mamelon in timpul alaptarii! Dar nu-i obligatoriu sa le faca toata lumea. Eu una n-am facut, desi primele 2-3 luni Rares sugea noaptea din ora-n ora, am scapat.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
piccaflor spune:
quote:
Originally posted by andrruzzaquote:
Originally posted by bernix
La intrebarea cu ragadele ma inscriu si io. Ce ziceati ca sunt?
Ragadele is rani formate pe mamelon in timpul alaptarii! Dar nu-i obligatoriu sa le faca toata lumea. Eu una n-am facut, desi primele 2-3 luni Rares sugea noaptea din ora-n ora, am scapat.
Multam' frumos!...banuiam eu ceva,dar nu eram sigura...tare neplacut tre' sa fie sa ai rani pe mamelon....
Picca 35+ cu Matteo
danuta36 spune:
Sabina mai zic o data 'multam fain' pt. reteta,caci celalalt mesaj l-am pus la sfarsitul capitolului...
Annisia ce faci,esti bine?
Vroiam sa intreb la ce sunt bune supozitoarele cu glicerina,ca le-am vazut incluse la 'bagaj de spital'?
Azi dupa-masa am fost la cumparaturi pt. bebe si am luat:patut,lenjerie pt.patut,paturici,prosopele,scutece din finet si costumase care au si manusi+caciulita+bavetica.Sunt tare dulci toate,am stat si le-am tot studiatCa bonus am primit un sapun Nivea pt.bebe si o jucarie zornaitoare.Nu mai zic ca taica-meu a inceput sa se 'joace' cu ea...de,a ajuns si el copil...la 75 de ani
Dana +32s
sim_stoian spune:
Hihihihi, punct ochit, punct lovit. Runda 1 incheiata. Cum de maine am husband in concediu, dimineata vine runda 2, daca nu se intampla ceva in noaptea asta. Pe cine sa nu zgudui prea tare? Pe bebe sau pe sot?
Betty
Annisia, punem majoretele la treaba sau inca nu?
Eu sunt bine fetelor, bebe sta tot acolo. Daca e ceva si plec la spital o sa dau un sms sa anunt.
Nu mai stiu cine ma intrebase de ceai. Da, am baut si am observat niste picaturi, dar sa nu va ganditi ca ar fi curs ceva suvoaie, au fost doar picaturi. Oricum, mai mult decat a fost pana acum.
Noapte bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Edit: va spun eu maine daca are vreun efect sau nu. Baie nu am mai facut, m-am multumit cu un dus ca eram prea obosita. Ce credeti voi, am depus efort mare...cum sa se miste ditai casalotul ca o balerina?
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
andrruzza spune:
danuta, sunt bune in caz de constipatie supozitoarele, pentru evacuare mai..rapida si fara durere
Ce de cumparaturi, sa le poarte sanatos!
sim_stoian spune:
Bernix, mi-am adus aminte. Eu am luat caruciorul cand a fost Kidex-ul in aprilie. Si restul de lucruri am inceput sa le iau prin iunie parca. Eu una nu am superstitii de astea. Dar fiecare face cum crede de cuviinta
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Hooo, ca n-am nimic! Fusei plecata din Bucuresti si apoi la o Marie cu palarie... Nimic palpitant la mine-n ograda. Eu va spusei ca nu e de alarmat, fratica! Ce va agitati asa? Sau de ce ar trebui sa ma agit eu? Nasc mai usor daca ma dau de ceasul mortii sau ce? O sa vedem ce va fi. Deocamdata nu e niciun semn. Burta nu e coborata complet. E mai lasata, dar cred ca din cauza greutatii pe care o am de carat... Deci sunt bine si cu moralul ridicat. Eu cred ca asa ma vrea si Yannis, este?! Imi pastrez energia pentru cand mi se va spune sa imping... Hihihihihihihi....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Neataaa. Nu va panicati ca nu nasc, m-am trezit doar pentru ca am nasul infundat si nu pot respira bine. Azi nu stau bine cu somnul, am adormit greu, cu senzatia de sufocare si arsurile mele. Dar am zis sa va salut pentru ca maine nu am curent electric si daca nu plec cu laptop si zapp la ai mei nu am cum sa intru pana seara. Aseara oricum nu reusisem sa va mai doresc noapte buna pentru ca picat conexiunea.
Betty
Teodora, astept telefon, nu imi da mesaje pe forum ca nu am cum citi.
Sim, cum a fost totusi (inteleg ca a fost)? Nu stiu daca ai dus tu munca de convingere pentru sot, dar eu am fost haituita toata seara pana am zis clar "NU, doar nu nasc maine". La care al meu foarte senin imi comunica: "maine chiar puteam sa imi iau zi libera". Cred ca s-a culcat cam bosumflat. Asa ca astept maine sa vad daca nasti si daca nu, maine ma pun si eu pe treaba.
Prisi, sa stii ca oamenii se ciondanesc cand stau mult impreuna, in rest, normal ca nu te superi sau te mai necajesti dar trece pana data viitoare.
Tomasa, credeam ca numai eu am ganduri din astea cu laptele. O sa vedem. Acum sunt dispusa sa ma cert cu asistentele pentru orice nu imi convine, nu ca data trecuta. La primul copil depinzi de ele sau macar ai impresia asta si e altceva. Mai neplacut insa cu neonatologul, acolo iese scandalul mai mare, si poate face figuri la externare. Cum ar fi sa le zic senina ca eu am decis sa nu alaptez (nu ca ar fi asa!) si sa le vad mutrele.
Piciulika, multam de info. Lamurita acum, asa am avut si eu dureri difuze pana acum 2 saptamani, presiune in acelasi loc. Acum durerea e puternica. Nu stiu de col, el s-a tot scurtat, era 3 cm acum 10 zile si dr ecograf a zis ca se scurteaza tocmai datorita presiunii lui BB. Acum ramane de vazut.
Sabina, eu le-am citit in mare si le-am semnat cum erau. Oricum nu va modifica nimeni un contract tip pentru nelamuririle tale, cel mult sa ti se explice. In mare am inteles, am avut si eu mici nelamuriri insa gandindu-ma ca alegerea este intre a face recoltarea si a nu face, am decis sa le semnez oricum.
Picca, , asa e cu certurile. Pana la urma suntem oameni toti si ne mai si suparam, important e sa nu ne tina prea mult.
Annisia, mama ce spaima ne-ai tras. Aseara eram indignata ca imi picase conexiunea si chiar ma gandeam ca ratez vreun anunt de al tau. Bine ca esti ok, pana la urma Yannis sta cat trebuie si cat vrea el. Si imi place optimismul, tu care ne speriasei pe noi cu grozavii. Asa sa ramai!
Gata, va las. Deci maine nu sunt pe aici, dar daca e ceva (ceea ce nu cred) dau cuiva un SMS. Somn usor si o zi linistita! Maine sunt cu gandul la Betty!
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)