Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 3
afibebe spune:
Carmen multumim frumos pentru gandurile bune.Asa sa fie si la tine.Sa scapi cu bine si sa ajute Doamne Doamne sa scapam toate cu bine.
Nu mai e mult.
Roxana ma bucur ca esti bine si sa-ti traiasca Mariile sa fie sanatoase.
Simona ne surprinzi???
Sa nu ne tii ca pe jar.
pentru voi toate.
o sa mai intru mai tarziu.merg sa vad meciul.
Betty multa multa bafta pentru maine curaj si credinta in Doamne Doamne.
Sa nu uiti sa-mi spui tot asa ca duminica te astept ........
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 5 ZILE
SI VINE ...
Roxana_G spune:
Sim, tin pumnii sa fie asa cum trebuie. Daca te plictisesti la meci ma gasesti pe YM dar invisible.
Betty, nastere usoara maine, tinem pumnii si suntem cu gandul la tine, sa fie totul bine, sa ai un BB sanatos si norocos! Asteptam vesti cu sufletul la gura. Sa dormi la noapte, desi esti sigur emotionata, insa o sa ai nevoie de odihna asta si de toate fortele dupa ce nasti.
Carmen, se vede ca ai vorbit din suflet si ca ai trait sincer emotiile noastre. Ai dreptate, uneori avem lucurile aproape si nu mai stim sa ne bucuram de ele si nu ne mai place nimic, la fel si cu cei dragi. Sa stii ca i-am spus mamei ca o iubesc, si asa si este. Recunosc ca nu ma exprim prea des pentru ca eu sunt altfel, atunci cand iubesc cu adevarat am un mod propriu de a o arata mai degraba decat de a spune. Numai ca la randul meu am nevoie sa fiu acceptata asa cum sunt, pentru mine asta este dovada de iubire si probabil ca atunci cand nu o simt devin mai agresiva. Evident, spiritele sunt agitate in preajma nasterii, pe la toata lumea.
In alta ordine de idei, ma bucur ca e totul ok la tine. Pare-se ca totul va fi bine in continuare, va decurge normal, si e atat de bine cand citesti si vesti bune.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
betty78 spune:
Am revenit si eu acasica. Am batut iar tot Bucurestiul dupa ultime cumparaturi, ne-am luat baterii de rezerva ptr poze, etc.
Nu prea am emotii, dar o sa vedem cat ed viteaza o sa fiu maine.
In rest vreau sa va multumesc tuturor pentru urari si o sa va anunt cat de repede pot ce s-a intamplat.
Pinacolada intradevar nasc la euroclinic si chair azi m-au sun at sa imi aminteasca ca am o programare maine (de parca as putea sa uit) pentru cezariana. oricum mi-au spus ca nu as avea nevoie sa vin cu nimic...eu mi-am pregatit un mic bagajel, dar cred ca nu este foarte complet.
Va pup pe toate
Betty 78 37+ cu
AMR 1 zi si vine
august 2006
bulinutza noastra
luy spune:
Punem majoretele la treaba :
Betty
Betty
Betty
Unu, doi, unu, doi,
Hai strigati in cor cu noi
Unu, doi, trei, patru,
Betty-si va-ntalni baiatul !
Betty
Betty
Betty
Luy 37+ cu
andrruzza spune:
betty, nashtere ushoara!! Bebe cumintel, puternic si papacios!! Te asteptam cu drag sa ne povestesti experienta ta de proaspata mamica!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
toma_lly spune:
eu ma asez in rand cu Luy
BETTY
Tomitza 36+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 4 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Sabina spune:
Betttty!!!!
curaj, nastere usoara si recuperare rapida rapida!!!!
Carmenita, bb gheo avea cam 8 zile "retard", adica era mai micut decat normalul.Stai tu calma, nu te stresa. nu toti se nasc de 4 kile!!
ehehehee, greu mai rezistam astea cu inca un copil :)))
fetele, merge f f greu netul.inchid.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Piciulika spune:
Adimercedes - ce tatic devotat!!! Numai sa o ia incetutz, sa se recupereze bine -ca o sa aveti nevoie si tu si Samburici (ti-am citit povestea ) de tot ajutorul lui.
Danielearadu s-ar putea ce simti tu sa fie "contractii de coborare" (? - asa le zice in germana) - parca asa zicea si Betty. E normal - doar sa nu "coboare" prea repede: apasa pe col si il scurteaza. Asa a fost la o colega de-a mea, al carui bebe era deja angajat din luna a 7a. Seamana simptomele. Ea a trebuit atunci sa stea la pat si sa ia ceva de mentinere. Arsuri - normal; voma... hmmm?! Poate fi ca te-mpinge cu piciorusele in stomac si-ti da senzatia de greatza - asa-mi zicea mie drl. Eventual vezi un dr mai iute de sapt. viitoare.
... apropos Betty: nu astazi mergea...? Uff, iar ma iau emotziile!
Piciulika 33+ Michael
georgi_ana25 spune:
Doamne ce ati mai scris!!! Nu mai stau in umbra ca nu ma mai rabda sufletul...
Teodora felicitari pentru bebe Andrei sa fiti sanatosi amandoi!
Betty mult curaj si sa va intoarceti cat mai repede din maternitate sa ne povestesti experienta ta de proaspata mamica!
tuturor care isi sarbatoresc ziua numelui La multi ani!
georgiana34+ Andreea Cristina