Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 4
georgi_ana25 spune:
Doamne ce citesc...Anissia ai pierdut dopul si stai linistita acasa...sau ai plecat deja la spital si ne-ai lasat in ceata?
georgiana34+ Andreea Cristina
mrl_dumitriu spune:
Cecilia,multumesc pt.informatii!
Betty,nastere usoara si refacere rapida!
Mirela si bb!
danielaradu spune:
piciulik multumesc pt rasp
sim ai baut cumva ceai de anason ? si au inceput sa-ti curga picaturi??
are efect ?
34+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
cecilia L spune:
Anisia, sper ca esti bine si te-a pus sotul sa te uiti la meci, asta sa fie motivul pt care nu dai nici un semn sau l-ai luat pe sot si ai mers la spital, ca tot voiai sa-l pinzi pe dr. sa nu plece. Da un semn....
gata merg sa ma intind, ca iar am dureri.... asa ca noapte buna.
betty
cecilia,36+Cristian
Carmenita spune:
Carmen, iti multumim pentru gandurile tale frumoase. Asa este, parintii vor ce e mai bun pentru noi.
Betty iti tinem pumnii maine! Nastere usoara si un bebel sanatos si voinic!
Legat de masuratorile lui bebe, am tot citit pe net, ca sunt o speriata. Si am inteles ca marja de eroare este foarte mare in ultimul trimestru de sarcina, iar 1mm sau 3 mm inseamna deja o diferenta foarte mare ca saptamani de sarcina. Si pana la urma daca suntem micut, asta e. Vorba ta, Sabina, nu toti se nasc de 4 kg. O sa fim mai mititel, asa ca mami. Il dau eu la baschet dupa, sa se faca inalt. El este un bebe foarte activ, si sunt sigura ca e sanatos si delicat .
Vad ca a inceput sa se mareasca listuta de bebei grabiti. Annisia e deja pe pozitia de start si ma bucur sa vad ca e asa linistita. As vrea sa fiu si eu asa cand vine momentul.
Sim tu esti pusa pe treaba, nu gluma!
Carmen 32+ Andrei
toma_lly spune:
mai fetelor, pe unde ati disparut ?
va uitati la meci ?
Tomitza 36+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 4 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
betty78 spune:
Gata, mi-am facut toaleta....., multe multe chinuri, nici macar vcu oglinda n u ma descurc , asa ca am apelat la serviciile sotului.
betty78 37+ cu
AMR 1 zi si vine
poze noi cu mine gravidutza
bulinutza noastra
andrruzza spune:
Annisia cred ca-l va pune pe Nayel sa intre un pic aici sa ne zica o vorba
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Piciulika spune:
Acuma ma trezesc si eu ca Betty e maine... Sanatate si o sa vezi ca va fi f bine! Ce frumos!
Gabriela, noooh, nu fii trista! Hai ca te tzii tare si nu nasti pana nu vine sotz+dr! Vreau sa pot sa vad dulci lucrusoare are Sara... - nu se vad - te pune sa te loghinezi/cont. Nu-i fair!
Nana, si eu imi pun intrebari cu alaptatul. Dar (ca si cu nasterea): pot sta si in cap, daca e sa fie vreo problema, o sa fie! La punctele astea nu am ce face preventiv - doar sa sper si sa fiu optimista! Fii si tu! (Vorba lui Andries: oricum Murphy rulez! )
Piciulika 33+ Michael
Roxana_G spune:
Piciulika, mai zi-mi si mie te rog cum e cu contractiile de coborare. BB meu este cu "ochiul in gaura", unde naiba mai vrea sa coboare?
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)