Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 28
mandarinutza spune:
Luy, La multi ani pentru sotul tau si petrecere frumoasa!
Ma uitam pe listuta cu beblusii de la odiseea noastra si prima noastra fetita-Iarina apare cu albastru, daca poate cineva sa o puna cu rosu/roz.
Mandarinutza 37+ Antonia Maria
Poze
Pinacolada spune:
Betty-FELICITARI!!!!SA FITI BINE, SANATOSI, VOIOSI SI MANCACIOSI!!!
Mirela-FELICITARI PENTRU PRIMA PRINTESA DIN ODISEE...........
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Carmenita spune:
Felicitari Mirela pentru printesuca ta! Gata, s-a dat startul si la fetite, le asteptam! Sa fie sanatoasa, sa ii dea Domnul noroc! Si tie recuperare rapida!
Despre Myral astept si eu vesti. Am pus pe cineva sa intrebe de ea in spital, dar e cam greu ca am pus sa intrebe despre o Mirela care e pacienta doamnei doctor Tomescu, cel putin asa am inteles. Deocamdata nici o veste, mai sun si azi sa vedem ce aflu. Dar eu cred ca Myral este acasa si nu are net. Iar daca sotul nu este acasa, chiar nu are cum sa ne raspunda. Cat despre deplasat, nici atat, ca ea statea cumintica in pat de frica contractiilor alea. Sa dea Domnul sa fie bine!
Vad ca mai sunteti cu bebici micuti! Of, eu abia astept la eco sa imi spuna ce si cum. Sa ma asigur eu ca el e bine, doar ca seamana cu mamica lui, asa mititel. Lasa ca se fac ei mari, sa stea cumintei in burticile noastre.
Despre Sim, inca nici o veste?
Ma bucur sa stiu ca Marunzika e bine!
Deci si azi o zi de asteptari!
Mult noroc fetelor!
Carmen 32+ Andrei
crishtina spune:
Neata si de la noi!
Vad ca se inmultesc bebelusii la noi. E bine! Felicitari tuturor si o zi buna!
36+ Robert
afibebe spune:
se pare ca v-atitrezit si sunteti tare active.
uite noi am papat si acum am trecut pe dc sa vedem ce se mai intampla.
Sabina, Roxana si Cecilia sa veniti cu vesti bune de la medic.
Simona pe unde umbli draguta???
ma bucur ca Penaten e bun ca si produs cosmetic pt bebei.
of suna cineva la poarta.
revenim.
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 3 ZILE
SI VINE ...
Pinacolada spune:
Roxana G-in legatura cu recoltarea de celule stem, doctorul tau adica badiu a mai facut, te-ai consultat cu el?
Eu nu am discutat cu Herghe chestia asta si nici macar nu stiu daca ar face sau daca a mai facut aceasta procedura.
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
devylla spune:
Luy merci frumos de griji.Trece si perioada asta cum sa nu!Si poate imi prinde bine sa muncesc,trece timpul mai repede pana la intalnirea cu bebelina.
Sabina Y. 35+
japonia prin ochii unui amator