Mamici de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Avem si prima fetita!!
Mirela, felicitari!!! Refacere usoara, mult laptic si o fetita sanatoasa si dolofana!!

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Felicitari Mirela si sotul!!!
Sa aiba o viata minunata si sa va aduca numai bucurii. Te asteptam cu povestea nasterii si poze cu bb.

Tin pumnii stransi fetelor care sunt pe ultima suta de m si celor care azi merg la control. Asteptam vesti bune!!!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
http://bd.lilypie.com/x393p2.png33+/url]Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Slippers, draga mea, te rog din suflet sa nu-ti faci nici o problema cu mine. O sa ne vedem, fii fara grija, gasim noi un moment in care sa ne simtim amandoua ok, asta fara indoiala. Tu acum menajeaza-te cat de mult si gandeste-te numai la tine si copil. Avem tot timpul din lume pt. intalniri si vizite.
Cecilia, felicitari pt. schimbarea semnaturii.
Piciulika, asa de "fanatic" ai vorbit despre Penaten ca m-ai facut curioasa. Pe bune, merg si eu sa le iau. Crema de popou despre care spune Sabina eu o stiu, mi-a adus-o si mie mama mea din Germania cand am nascut si mi s-a parut intr-adevar exceptionala. Ma mir ca tu nu o stii. E o cutie mare, patrata, din plastic bleu, cum e toata gama lor de altfel si cu capac alb, parca, tot din plastic si el. Si contine o cantitate impresionanta de crema buna si cremoasa, cu Zn. La noi n-am vazut-o, dar una din aia te tine un an cu siguranta, pe mine atat m-a tinut la Tudor si am iubit-o intr-adevar, copilul meu nu a avut o iritatie de scutec. Insa nu ma gandisem ca toata gama lor e la fel de buna pana n-ai scris tu cu atata convingere. Iar cum asta, care atunci mi-a placut, la noi nu se gaseste si nici cea la tub de care spui tu (am vazut-o doar pe cea in cutiuta mica, metalica), nu mi-a trecut prin minte sa ma aprovizionez cu restul. Eu ma uitam doar dupa "calea batuta".

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
http://bd.lilypie.com/x393p2.png33+/url]Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Piciulika, cum le spui tu de bine
Sabina[/bCe haioasa ai fost cu lumea ideala, m-am distrat bine! Uite o melodie pt tine:
http://www.youtube.com/watch?v=Sr3ifWUX4wo

Uraaaaaaa!!!!!Prima fetita! Bravo, Mirela si tati si sa va traiasca comoara, sa va bucurati de ea!

Roxana, ai fost tare cu sampania pt copii! Vin si eu la un pahar!
Luy, Roxana, vad ca ati cam bantuit azi noapte!
Afibebe, gandurile astea le avem toate, deci nu esti singura! Sint sigura ca DD ne va da instinctele de mama.
Ana, hai mai rezista un pik si va fi totul bine, draga de tine, iti inteleg grijile!
Roxana si Sabina, azi va asteptam cu vesti bune de la dr!
Oh, Maruntika bine ca ne-ai dat vesti si esti bine! Hai ca mai rezista un pik mogaldeata ta!
Luy, La Multi Ani sotului, intr-adevar, peste putin timp ii vei face cel mai minunat cadou!
[b]Sim
tu cum esti? Bagi somn sau sex? Hai nu ne tine in supans…

Pup fetele, o zi superba s avem!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Mirela, felicitari mamico!Sa va traiasca, sa va bucurati de ea, sa aiba viata frumoasa!

luy, la multi ani sotului, sa fiti fericiti!

Multumim de complimente

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Piciulika, nu as vrea sa ma duc la spital pt contractii false, de aia am tot stat sa cronometrez si sa vad care e treaba. Mai ales daca le am noaptea, pentru ca ar insemna sa il sun si pe dr in miez de noapte si m-as simti prost sa il deranjez degeaba.
Mirela si sot de Mirela, felicitari!!! Sa va traiasca fetita si sa va aduca doar bucurii!
Marunzika, bine ca totul e OK!
Luy, La Multi Ani sotului!!!
Annisia, sunt pe aici, m-am chinuit toata noaptea si am adormit abia pe la 7 dimineata, asa ca am facut ochisori pe la 10 si ceva. Am avut contractii toata noaptea, dar nu au crescut in intensitate sau frecventa, doar m-au chinuit. Sotul a stat si el 'de garda' cu mine si ma intreba din cand in cand: mergem la spital? Noapte de cosmar, daca mai am una asa am terminat rezervele mele de somn

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Altfel spus, buna dimineata! Urata noapte, urata de tot. Sunt curioasa ce mi se mai intampla azi.
Ma duc sa pap ceva, a facut tati de mancare si trebuie sa profit .

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by mrl_dumitriu

Buna fetelor
Eu sunt sotul Mirelei si vreau sa va anunt ca avem o de 3kg,51cm si Afgar 9,nascuta pe 16.08.07 la 12:35PM prin cezariana
Si mamica si fetita sunt OK

Am si poze,dar nu ma descurc sa le uploadez

MiReLa si BB

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!

EMMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Simona, eu zic ca se pregateste ceva....Tinem pumnii sa fie totul ok!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Un nou capitol va asteaptaaici!!!

Mergi la inceput