Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 30
isabeluta spune:
Felicitari pentru bebelina mami Mirela si tati. Sa va bucurati de un bebe sanatos si voios si papacios!!!
Eu sunt ca un butoi... ma umflu constant, dar sigur orice as face. Noaptea ma trezesc ceas la 1 si la 5. Sigur nu e o intamplare si sigur ma voi trezi asa multa vreme dupa ce nasc.
Nu stiu daca sughitul e din ce in ce mai puternic pe masura ce avanseaza in varsta BB, dar pe mine de vreo 3 zile ma sperie cat de tare face. Parca il si aud cum inghite mititelul lichid. Si daca mai da si din picioare ficatul meu e in agonie.
isabeluta34+
bebita
danuta36 spune:
Buna dimineata si de la noi
Felicitari mamicilor BETTY si MIRELA!Sa va traiasca pruncii,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Amar eu am platit intotdeauna consultatiile+eco la ginecolog,dar pt. analize n-am dat nimic,caci erau compensate,deci gratis..
Dana +32s
teodoran spune:
Betty, Mirela, felicitari, sa dea Domnu' sa aveti bebei sanatosi si refacere rapida, ca aveti nevoie de putere...
Scuzati-ma ca nu am mai intrat pana acum, dar am fost super ocupata, de abia de acum am inceput sa intram si noi in normal..ce sa va spun, prima nopate acasa cu bb a fost groaznica, dar incetul cu incetul ne-am obisnuit cu programul, si acum deja ne lasa sa dormim nopatea, se scoala doar de 2 ori, ceea ce este un eveniment.
Ramasesem datoare cu lista rpoduselor care le-am foosit in spital:
Pentru bb:
- pampemrs (aprox 6-7 pe zi)
- bephanten
- ulei pentru bb (sanason) - eu nu am avut dar asta se cerea, si am dat in loc bephantenul
- talc (dar sincer cred ca nu l-au folosit niciodata)
Pentru mami:
- vata (cat mai multa_
- tampoane always (imi puneam tamponul pe chilot si dupa aia vata)
- 2-3 camasi cu nasturi in fata (sau alt model dar sa fie foarte usor sa 'scoateti" sanul.
- garmastan
-mameloane silicon (1 buc.) pentru mine au fost de un real folos pentru ca nu am mamelonul format
- eventual pompa san (ptr. mine ar fi fost fosrte folositoare, dar o aveam acasa si nu am mai adus-o la spital). Oricum in cazul cezarienei lapteele vine in cateva zile...era foarte frustrant.
HAi ca fug, ca ma cheama la datorie....va pup
bebe Andrei