Mamici de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Betty, felicitari, recuperare rapida si bine ai venit pe lume bb Mario Alexandru!

Mirela, felicitari pentru bebelina! Felicitari si taticului care ne-a dat vestea.Sa fiti sanatosi!

Maruntzika, ma bucur ca esti ok.

Slippers, ma bucur pentru vestile bune. Lasa, ca mai e putin, vad ca esti in saptamana 36-37.

Mandarinutza 37+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Imi pare rau ca nu am dat sms la cineva sa spun ca sunt bine, eu spusesem ca anunt cand nasc. Mii de scuze , promit sa nu mai fac! Multumiri la toate burticile care si-au facut griji pt noi!
Sunt convinsa ca-n zilele urmatoare o sa ploua cu bebei asa ca pun si eu la treaba si ma rog pt fiecare sa aiba nastere cat mai usoara si refacerea sa fie rapida. Iar bebeii sa fie sanatosi, mancaciosi si fara colici.

35+ & 23kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!!
cam peste o ora plec.
Rox, nu ma face, ca dintr-o vorba la gluma poate chiar vin peste tine:)))
iti dau sms cand ies din ploiesti, sa-mi zici daca ai curent, LOL.
:)))))

Piciulik scump si dragut, lasa mama traficul de Penaten. da uite, promit ca daca vreodata am nevoie de ceva, nu te ocoloesc!

Marunzika, o sa fie bine!! si eu am avut prea putin lichid la Sofia.Si a iesit f bine si sanatoasa.

Ana, nici tu nu mai ai asa mult.las ca trec si zilele astea

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Felicitari Mirela, sa-ti traiasca fetita!!

Hai sa fim optimiste si sa speram ca vom naste numai in conditii bune si foarte bune!!!

Eu una ma bucur ca parca mi-au trecut contractiile, ca ma apucasera toti nervii. Eu chiar vreau sa fiu ultima la odiseea noastra, ufff ce bine ar fi sa rezist pana la termen!!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neata din nou, l-am trimis pe tati la serviciu si acum incepem sa bantuim prin casa, poate azi avem mai mult spor la treaba decat ieri . Oricum azi la ora 14 merg la coafor, am reusit si eu sa ma programez, sa ma fac frumoasa pentru intalnirea cu bebelina, ca am ajuns ca muma padurii. Eu am fost mai nebuna, asa, in sarcina asta, si nu am vrut sa ma vopsesc, asa ca va puteti imagina cum arata parul meu in 2 culori, nevopsit de 9 luni
Si mai vreau sa trec si pe la Unirea inainte, sa iau un cadou pentru printul consort, azi e ziua lui si nu i-am luat nimic. Bine, bine, cadoul adevarat o sa i-l fac peste vreo saptamana si ceva
Dar mai intai... ma duc sa manac, mi s-a facut o foameeeee

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

neata,
eu nu prea am dormit bine, da macar sunt ok ma simt odihnita, pe la 11 ma duc la jumulit si apoi mi-am propus sa gatesc azi, sunt singura acasa pana pe seara, asa ca o sa fac mancarica sa nu am maine si poimaine nici o treaba, ordine am facut ieri

Luy sa-ti traiasca sotul si La multi ani!

Rox eu de vreo luna bantui noaptea, ma uit la filme, mai si dorm, inca nu mananc noaptea, da recuperez ziua, de la 9 pana ma culc mananc tot timpul ceva si ma mai gandesc cat sunt de mare

Sim ceva vesti noi, pe unde esti

poze
37+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am uitat , va invit la cafeluta

poze
37+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Betty si Mirela, sa va traiasca bebelusii, sa aiba parte de mult noroc in viata si fericire maxima!!!!!
Luy, de asemenea si sotul tau sa fie sanatos, iubitor, sa aiba parte de belsug si grija de familia lui!!!!
Simmmm pe unde esti maiculita?
Marunzika, bine ca esti bine!!!! Ne-ai dat palpitatii pe aici...
Myral, ce se intampla cu tine si bebelina ta? Cum sa dam de tine mai fata, ca tu mereu intrai sa ne povestesti ce mai faci... Deja eu una ma ingrijorez. Nu ai mai dat niciun semn de viata de pe 6 august... Ma gandesc sa nu ai probleme, ca si cu netul asta tot gaseai tu o modalitate (la un vecin, o ruda ceva) sa ne anunti care e treaba cu tine.... Haide, nu ne mai tine in suspans si da de veste. Pupici si sper ca esti bine!!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

FELICITARI PT BETTY SI MIRELA!
MULTA SANATATE BEBEILOR SI LOR!
Am si eu deja emotii!Am fost ieri la dr si mi-a zis ca bebelina mea e tot transversal si m-a chemat pe 25 aug sa ma interneze.Probabil imi va face cezariana!Si eu vroiam sa nasc normal,dar asta e....
Fetelor,voi stiti care e cantitatea de lichid amniotic normala pe care ar trebui s-o avem?

alina
38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Mirela felicitari pentru printesa, sa fie sanatoasa, frumoasa, norocoasa si papacioasa, iar tie refacere rapida.

Noi raportam o noapte destul de agitata, desi am zis ca intru mai tarziu, daca tot m-am trezit am zis sa vad ce ati mai scris, si surpriza a venit, bravo Mirela.

Sim, tu nimic????????????

Teodoran, cum iti este? banuiesc ca mai greu mai ales acum la inceput. Sper ca bebe este bine si tu la fel, da un semn cand poti.

Gata merg sa ma pregatesc sa merg la dr.

Azi implinim si noi 37 sapt., am uitat sa schimb semnatura.

cecilia,36+Cristian

Mergi la inceput