Mamici de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Isabeluta, Picca, Prisi, Annisia

Cu hainutele, Annisia, asa isi scoate parleala al meu cand vine din strainataturi. Ca mai nou, e nevoit sa plece destul de des. Ca sa ma imbuneze, cumpara cate ceva pt fiica-sa! Nu stiu ce ar trebui sa cumpere acum sa imi treaca supararea, zau! Nu-i destul ca nu am dr saptamana viitoare, acum s-a gasit si el sa plece!

Apropos, eu nu stiu cum puteti dormi atata...Noaptea dorm de pe la 1-7, iar dupa-amiaza vreo ora. E bine ca puteti dormi, cica avem nevoie de rezerve cand vine bebe...

Cand ma gandesc ca Betty il are deja pe puiul ei afara...
Sim, mai lasa draga barbatul sa respire...

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nanita, la mine e o mare problema somnul asta... Cu cat dorm mai mult, cu atat se obisnuieste organismul mai lenes si pe consum minim de energie... Plus ca isi face el un anumit program. Imi e teama ca atunci cand ma va crauni Yannis la melodie, o sa fiu topita de somn si organismul isi va cere drepturile suficient de tare incat sa imi dea o stare de permanenta somnolenta si iritare... Ar trebui sa incerc sa fiu mai activa, in puii mei, ca m-am transformat intr-o besnita...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Pai si cat e plecat Gabitza? Se intoarce pana face Sara 1 an? Hai lasa ca ai om, ce mama naibii... Si te poti baza pe el la nevoie... Hihihihihihihi....

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu zic sa stai linistita ca o sa iti intri tu in ritm cand apare Yannis. Ai sa vezi. Da el militaria jos din pod. Eu am zis ca in prima luna, o sa dorm si eu cand doarme Razvan, altceva nu o sa ma mai intereseze. Sper sa si pot si sa nu ajung sa fiu zombie. De-aia o sa punem si patutul lui langa patul nostru, ca sa am acces usor la el.
Pupici si nu te mai gandi! Bucura-te de perioada "linistita" care inca mai este.

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Sar-mana nenea... Iii.... Nana!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Gabriela, fina mea a nascut anul trecut pe 11 iulie, iar sotul ei, dj pe vase de croaziera, nu era acasa ca evident era intr-un contract. A reusit sa vina la botez si a stat atunci 2 saptamani parca, dupa care a mai venit cand s-a terminat contractul, adica atunci cand Beea avea 5 luni. Mentionez ca fina mea era la prima nastere si a trebuit sa se descurce singura. Numai in primele 2-3 saptamani a ajutat-o mama ei, pe urma a plecat, ca femeia statea la casa si avea treburi de facut si gospodarie de intretinut.
Deci se poate, nu dispera!

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna fetele, grea asteptarea asta, sunt sie u curioasa cum a ecurs nasterea la Betty....
A avut si noi o noapte linistita, adica a dormit pur si simplu ca pana acum era asa un fel de pseudosomn , de cate ori deschideam ochii eram treaza..
Acum abia merg..mi s-au umflat picioarele ceva de speriat.rau rau,labele picioarelor de abia pot calca in ele...o fi si asta normal ..dar nu cedeaza la stat in pat cu picioarele mai sus..ai asteptam..
Vreau si eu sa stiu daca voi fetele din Ro la toate controalele, echo si alte analize dati bani...???
Nana, am facut si eu analiza pt streptococ,acum marti, am platit extra 8 euro,doar atat, sigur iti va zice si tie moasa sau doc...cam acu e perioada cand se face... mi se pare importanta analiza pt nasterea naturala

carmen 36s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna si de la noi,

Am intrat sa vad daca sunt vesti de la Betty sau daca ne-a mai facut cineva suprize.

Eu nu ma simt prea bine, sunt tare ametita si am niste arsuri...., ca sa nu mai spun ca durerea mea nu ma lasa sa stau pe scaun.
Abia astept sa merg maine la dr, sa vad de ce ma doare asa rau, chiar am emotii, oricum azi vreau sa asez tot in gentuta, ca nu cumva dr mea maine sa zica stai .....Ma ingrijoreaza treaba aia cu placenta, daca totusi e cum zicea ea?

O sa intru mai tarziu sa citesc din urma,

cecilia,36+Cristian

Mergi la inceput

Mai fetelor, voi aveti un indiciu asupra proaspetei noastre mamici, Betty? Ma gandeam ca maine se duce si Rox la control, la Municipal, si putea sa treaca 5 minute pe la ea...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nana, Annisia, m-ati facut sa rad...Nu e asa grava situatia, in sensul ca Sara va avea totusi tata! Omu pleaca de vreo 2 ori pe luna cate 2,3 zile!

Pana acum nu aveam treaba, dar cu sarcina am devenit mai ...sensibila!

Chiar asa, nimik despre Betty???? Andreeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput