Mamici de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nici o veste despre Betty? Astept cu nerabdare.
Eu am fost in oras putin: pe la primarie, la Obor la Bigotti Outlet si pe la reprezentanta Stonefly de pe Mosilor. Uite asa, dupa vreo 4 ore de plimbare si au aparut si la mine ceva contractii la 15 minute, dar nu stiu daca sunt de alea false sau nu. Am facut o baie mai calduta sa vad daca persista. Acum astept sa vad daca mai am sau nu. Husbandul s-a dus la tuns si era in dilema: mananca si el ceva azi sau nu? Si i-am zis: mananci...dar nu mancare .
Gabriela, frumoase hainutele. Si mie mi-a placut mult rochitica.
Ancasilv
Cred ca bobinez niste piersici si ma bag in pat sa vad care e treaba. Daca e ceva, va anunt, asa ca nu va impacientati.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata, fug la control!!!! Sa fiti cuminti.
Sim, deci e ceva cu sexul asta, este? Bravoooo!!!! Lasa sa fie cu noroc. Nastere usoara gagici!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, e ceva cu sexul. Dar nu are efect imediat, sa stii. Si daca nu o fi, macar mi-am facut plinul

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ne-am intors si noi din peregrinari, am profitat de faptul ca tati astazi lucreaza de la ora 15 la ora 23, asa ca l-am exploatat la maxim .
Am fost la biroul acela unde se elibereaza livretul de familie si ne-a zis sa venim atunci cand depunem actele pt alocatie, pt ca ni-l elibereaza pe loc . Asa ca mi s-a luat o piatra de pe inima, nu trebuie sa mergem la Slobozia, unde a avut loc casatoria acum 10 ani, ca sa-l obtinem
Dupa aceea am mers pana la Euroclinic sa-mi iau rezultatele de la culturile de col ( sunt OK, asa cum ma asteptam ), la timpii de coagulare ( si aia sunt in limitele normale ) si la hemoleucograma ( hm, aici am adus in limite normale hemoglobina - acum 2 luni era scazuta, da' am luat o luna fier; in schimb sunt in afara limitelor leucocitele,neutrofilele si limfocitele - habar n-am ce inseamna). O sa mergem marti la doctor si o sa i le aratam atunci, sper sa nu fie nici o problema.
Dupa aceea am fost la Bricostore si apoi la Carrefour . Asa ca am haladuit ceva...
Am sperat ca voi gasi ceva vesti despre Betty, bineinteles ca m-am gandit tot timpul la ea. Si m-ama mai gandit si la Sim, daca ne anunta ca pleaca la spital si eu nu apuc sa-i pun majorete ? Acu' m-am linistit...
Gabriela, foaaarte frumoase pozele. Si tu radiezi... Iar lucrusoarele mi-au placut si ele tare mult, se vede ca nu-s de la noi

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Annisia betigasului ala ca de urechi si scormonitor pe deasupra ii zice "swab" .
Cat despre plata controale, analize si echo Amar, eu una am platit mereu, singura careia nu-i i-am dat nimic e dr de familie. Ii dau destul din salar si in plus mi-a facut niste chestii in ultima vreme ca nu mai simt nevoia sa-i dau.Is rea stiu dar o sa imi treaca...

isabeluta33+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Astazi 16.08.2007 la ora 11.17 a venit pe lume Mario - Alexandru, fiul lui Betty78. A luat primul 10 din viata lui, s-a nascut cu 3.480 Kg si are 53 cm. Mamica si sunt bine si va transmit toate cele bune.

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Luy si mie mi-au iesit usor modificate nr leucocite, nr. eritrocite, neutrofil si limfocit, asistenta de la medicul de familie mi-a zis ca e o infectie undeva in organism poate fi urinara, da nu m-am lamurit prea tare , astept pana sapt viitoare sa vb cu dr.

Sim sa ne dai vesti repede despre bb Stefan , sa-l pui pe sot sa scrie, sunt curioasa rau ca si bebelina mea aveam craniul de 10 cm

oricum, bafta multa si curaj

poze
37+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Felicitari Betty!!! Cat am asteptat vestea despre voi! Fie ca baietelul tau sa aiba o viata minunata, plina de impliniri!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

bine ai venit Mario- Alexandru si felicitari proaspetei mamici , sa fiti sanatosi

poze
37+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bunaaaa. Am revenit acasa, am dar o tura prin Plaza. Nu am gasit nimic din ce voiam pentru copii, Alex s-a ales totusi cu niste ghetute noi. M-am simtit ok, m-a luat putin lesinul de 2 ori, insa mi-am revenit. O astept pe Teodora in vizita. Acum bag un ochi la voi.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput