Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 15
danuta36 spune:
Gabriela faine lucrusoarele,sa le poarte sanatoasa Sara!Dar si burtica...superrr!
Eu mor de cald,a venit iar canicula..
La multi ani Ancasilv!
Dana +32s
Happiness_4_us spune:
Gabriela, ai o burtica . Esti o gravidutza tare frumoasa si se vede ca te bucuri din plin de sarcina. Se citeste pe fata ta cat de fericita esti!
Hainutele de bebelina Sara sunt tare frumoase!
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Gabriela77 spune:
Multumesc mult, fetele! Sinteti voi asa de dragute! Adevarul e, Nana, ca ai dreptate chiar ma bucur din plin de sarcina, tare ne-am dorit bebele asta si una peste alta, cu tot raul si greturile de la inceput a fost frumos! Parca vad ca o sa ne fie dor si sa fim gravidute!
Gabriela 35+ Sara
isabeluta spune:
Super pozici Gabriela!!!
Eu una chiar nu ma grabesc, chit ca as vrea sa-l tin pe BB in brate cat mai repede. Sper sa vina pe lume cand isi doreste el nu cand imi doresc eu... de fapt cand o vrea DD.
Si daca e sa te iei dupa carti pana la 38 de saptamani nu are rost sa ne grabim.
isabeluta33+
bebita
prisi spune:
buna
Anca sa fii fericita
Gabriela super faine hainutele, o sa fie o dulce Sara
eu am fost prin oras, mi-am luat rez la analize sunt bune in general da am 2 valori usor modificate si scrie la comentariu leucocitoza cu neutrofilie stie cineva ce inseamna , abia luni e dr de familie la cabinet
ma duc sa ma intind un pic, am cam obosit cred ca o sa ma uit la niste desene animate sa ma relaxez
pup fetele si bebeii lor cuminti
poze
37+ Miruna
Happiness_4_us spune:
Eu sunt sigura ca asa va fi, Gabriela. Doar stii ca si mie mi-a fost cumpli la inceput, insa una peste alta, dupa primul trimestru, totul a decurs normal si nu am avut probleme, ma refer la probleme majore.
Chiar ii spuneam sotului aseara ca sunt tare curioasa sa il vad pe nazdravan ce face el inauntru in burtica la mami, atunci cand misuna de zor. Sunt tare curioasa, insa nu o sa am placerea sa vad asta, mai ales ca eu ultima ecografie am facut-o in sapt 19. A trecut atat de multttt!
Ma rog la Dumnezeu ca Razvanel sa fie sanatos si atat eu cat si tati, il asteptam cu mare nerabdare si cu mult drag.
Nici o veste despre Betty?
Roxana, SIm,Annisia voi cum sunteti! E totul ok?
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Annisia spune:
Nanita, trageam aghioase, ca un porc ce ma stii!!!
Gabitza, ce burtica frumusica ai!!!! Cred ca daca erai si huiduma ca mine, ma luai fratica... La fata esti beton! Te-ai pastrat ok, pentru ca se spune ca mamicile de fete se umfla, se buzeaza si se pateaza ca naiba... Si hainutele alea sunt mortale!!! De unde le-ai gasitara nenica asa momoase?
Sim, ceva efecte? Eu una astept cu sufletul la gura! Baga acolo si runda 5, daca tot e flacaul tau acasa si disponibil. Macar iti faci plinul pana in octombrie, cand o sa ai iar unda verde.
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
piccaflor spune:
Buna si de la noi!
Vaz ca inca nu se stie nimic de Betty...Betty sper ca ai avut o nastere fara probleme si ca ai un bebe perfect!....Asteptam vesti!!!
Anca La multi ani si numai bucurii!!!
Nana Razvanelu' nazdravanu' inca mai are loc sa faca tumbe?....Matteutu' meu s-a calmat vrei nu vrei,ca nu mai are loc de tzopait....mai mult se intinde acum...mai scapa el cite un pumn si din cind in cind mai da cu capul in poarta,da' Macarena nu mai are loc sa danseze in plina noapte cum face pina acum putin timp...
A,sa stii ca am facut supa cu galuste de couscous si a fost super buna ....si mi-au iesit niste mindrete de galusteeee!!! Multum' inca o data pt pont!!!
Gabriella esti o burticoasa frumoasa foc!!!....tare frumoase si hainutele Sarei!
Tomasa pe asta contam si noi,primiparele...pe ajutorul vostru,celor care aveti deja vechime in ceea ce priveste "laptaria" ..
Sim sa-ti fie de bine "zguduiala" ....moama ce l-as calari si eu pe al meu...da' nu-i chip....noi avem interdictie inca din sapt 16....da' mai e putiiin si dupa aia ...
Annisia bravos pt atitudine!
Roxana ma bucur ca esti mai bine azi!
Noi sintem bine....obositi varza (traiasca vecinii care nu te lasa sa dormi)...luni merg la moasa sa fac cultura de col....am un chef....da' dac-i musai,tre' s-o fac si p-asta...
Picca 35+ cu Matteo
Annisia spune:
Apropo de cultura asta de col, de care fuge toata lumea, nu-i chiar asa o tragedie fetelor! Eu fusei la Medllife si era o asitenta frumusica si finuta foc! Semana cu Blueeyes2000, daca o mai tineti minte... Asssaaaa, si i-am spus ca am contractii si ca o rog din suflet sa fie gentila. Mi-a luat maclavaisul care este cu un betisor foarte lung, gen ala de curata urechile, numai ca era mult mai lung. Nu am simtit nimic, fratica!!!! Probabil ca sunt mai scumpe la astia, dar vroiam igiena si seriozitate. Asa ca am dat 80 RON pe secretie si cultura col... Aleluia!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Happiness_4_us spune:
Annisia, baga mama la somn ca nu se stie cand mai apucam dupa ce se nasc nazdravanii nostri! Fara remuscari, da? Mai am si eu o jumatate de ora si o sa rup si eu patul, tot fara remuscari.
Piccaflor, guguloiul meu de bub ca se intinde ca face tumbe habar n-am. Cert este ca imi face burtzoaca valuri. Ma distreaza tare cand ma trezesc noaptea sa ma duc la baie, si dupa ce a stat ore bune la somn pe o parte, caci dorm numai pe stanga, cand ma ridic, mnealui Razvanel este tot in partea stanga, adicatelea toata burta si e tare. Sta ghemuit saracul cum poate si el si baga la aghioase. Cand simte ca m-am trezit se trezeste si el si revine burtica la loc, dupa care, la loc comanda si la aghioase.
Mie aici nu imi mai fac astia nici o cultura de col nimic. Parca sunt tampidi naibii.
Noi intrebam mereu de cate ori ne ducem la control si se uita moasa la noi ca la nebuni. Nu s efac domne, decat daca eram purtatoare de streptococ grupa B, dar cum nu sunt, nu imi fac nici o analiza a secretiei. Naiba sa-i mai inteleaga.
Asa ca bafta luni la analiza! Va fi totul bine!
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!