Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 10
tomasa spune:
Afibebe, tu faci cezariana? Sau cum de stii exact cate zile mai ai pana la nastere?
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33s fixMaria
Pinacolada spune:
Betty - TOTUL SA FIE BINE! SI TU SI BB SI SA AVETI GRIJA UNUL DE ALTUL!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
afibebe spune:
Hai Simona nu te lasa.
mai ma pui pe ganduri cu domiciliul din buletin.
eu am o adresa pe cartea de identitate iar sotul are alta adresa.
e drept ca noi stateam pe aceeasi strada el la 16 eu la 7.avem aceeasi strada dar nr de casa difera.
pai ce daca eu vreau sa-mi vina alocatia pe adresa mea nu se poate???
doar nu mi-o veni la cretinii de socrii mei.nu i-am mai vazut de la nunta.
ar fi chiar culmea.
sa-mi spui si mie ce si cum e.
na iar mai pus pe ganduri la asta nu ma gandeam.
fir-ar sa fie.....
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 4 ZILE
SI VINE ...
Pinacolada spune:
Afibebe- si l-a mine a fost aceeasi situatie-eu cu o adresa si el cu alta! Nu e NICI O PB!
Dai adresa pe care o vrei! Deci o dai pe cea unde locuiesti efectif, unde iti vor veni si banii etc!
pup
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
tomasa spune:
Sim, am inteles acum. Stiam ca ai colul sters, de-aia ma si miram ca nu mai ai rabdare, fiind doar chestia de zile. Pierdusem faza cu diametrul cranian si cu we insa, de aici mirarea.
Eu am fost invers, stiam ca voi face cezariana si nu o voiam programata, tot trageam de timp si il rugam sa amanam fiindca voiam musai sa vina bb cand vrea el, in ce zi vrea, sa nu hotaram sau intervenim noi cu nimic. Si pana la urma atat am lalait-o ca asa a fost, s-a declansat natural, din senin. Sa vedem acum ce va fi, dr. meu inclina spre cezariana la rece macar de data asta, ca sa nu riscam contractiile pe uter cicatriceal. Dar eu prefer sa am parte si de putin travaliu si de dureriule post-cezariana, numai sa stiu ca s-a intmaplat in ziua aleasa de cineva de mai sus decat noi. Plus ca in cazurile astea, in care s-a declansat nasterea naturala, vine mai repede si lapticul, decat daca o faci tu fara contractii, inaite de termen. Ti-am scris ca sa intelegi de ce te intrebam, sa nu crezi ca-s .
33s fixMaria
afibebe spune:
Da Tomasa fac cezariana.Gine mi-a spus ca luni daca nu va fi pe tura o sa ma interneze si marti o sa fac cezariana.
deci mai avem putin.
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 4 ZILE
SI VINE ...
tomasa spune:
Afibebe, ma faci sa constientizez inca o data cate va pregatiti sa va tineti copilasii in brate. De-abia astept perioada care va urma, o sa vedeti voi ce momente magice ne asteapta.
Betty o fi deja in sala de operatii acum?
33s fixMaria
Sabina spune:
neata! in afara de javascript:right();
Aliniat dreaptabetty cine mai naste azi?
Tomasa, la Sofia a fost cezariana de urgenta, pt a nu intra bb in suferionta, dar altfel, absolut l;a rece, ca n-am avut travaliu nici o secunda.
dar lapte am avut f repede!
deci se poate:)
bine, e de preferat ceza cu travaliu. dar asta nu inseamna ca nu vine lapticul.
intru mai tarziu nitel, va pup.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Annisia spune:
Fetele mele, ma duc si eu la nani. Va rog sa nu va mai ganditi la prostii. Chiar daca as naste, e ceva super, sa nu dramatizam, ok?!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
afibebe spune:
Tomasa sa dea Doamne Doamne sa fie bine si sa ne bucuram de bebelusii nostri.
Startul s-a dat oficial de astazi.
Cred ca deja bebe de Betty e afara.Daca la 10 a inceput.
Mama ce emotii ma apucaaaa.
Eu sunt o fricoasa de prima clasa.Cred ca as lua trofeu la categoria frica de doctori si spitale.
AFIBEBE37+ Cristian Nicolae
AMR 4 ZILE
SI VINE ...