Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 11
sim_stoian spune:
Stiu de ce ziceai, Tomasa. De chestia cu diametrul cranian nu aveai cum sa stii pentru ca nu scrisesem inca nimic.
Afibebe, problema este ca eu am buletin de sect 3, iar el de Alexandria. Intre documentele alea pt alocatie zice asa:
Adeverinta de la primaria de domiciliu al celuilalt parinte, in cazul in care acesta nu are acelasi domiciliul. Si la noi sunt orase diferite . Plus ca vreau sa le aud cu urechile mele pe alea de la sect 3 ca nu e nici o problema sa le depuna sotul pe numele meu...
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
danuta, sunt bune in caz de constipatie supozitoarele, pentru evacuare mai..rapida si fara durere
Ce de cumparaturi, sa le poarte sanatos!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Multam fain!A intrat spaima in mine ca nasc(poate)mai repede si n-am nimica luat...Iar sotul habar n-are,daca e sa se duca singur la cumparaturi.
Dana +32s
danielaradu spune:
neata gagici
ne-am tezit si noi dupa o noapte fffff grea
m-a durut burtik rau tare spatele iar arsurile..........nu mai vb
azi am obs ca am secretia un pic mai abundenta
se grabeste oare bb ?
sim betty nastere usoara
35+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
Gabriela77 spune:
Hai ca am mai dormit si eu o tura. Si m-am visat cu bebe mic, atat de mic, ca nici nu stiu cum il tinema in brate...si parca nu stiam sa-i fac nimik, plangea si eu eram neputincioasa...Offfffffff!!!! Sper sa fiu o mama buna, astea-s gandurile mele....
Betty, cu gandul la tine m-am trezit! Cred ca deja avem bebe de Betty! Doamne ajuta!
Sim, bolundo, nu te-ai lasat....
Annisia, somn usor! Asta da, atitudine!
Afibebe, chiar putin mai ai....Ce frumos!
Gabriela 35+ Sara
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Offfffffff!!!! Sper sa fiu o mama buna, astea-s gandurile mele....
Cred ca asta e gandul fiecareia dintre noi Gabriela... Si chiar o sa fim.. o sa vezi
32+ cu Ioana
Carmenita spune:
Eu mi-am facut programare pentru eco 3d la un alt medic, sa vedem ce e cu intarzierea asta de crestere de 2 saptamani a bebelului meu. Ciudat este ca doar lungimea femurului are intarzierea asta si mai ciudat e ca pana acum nu a existat nici o urma de intarziere. Eram in grafic mereu. Recunosc ca sunt tare speriata si pana luni, cand merg la eco, cred ca o iau razna.
Ce bine de voi fetelor ca mai aveti putin si va tineti bebelusii in brate. E minunat!
La ora asta Betty deja si-a vazut minunea! Abia astept sa ne dea vesti.
O zi buna!
Carmen 32+ Andrei
toma_lly spune:
'neata,
de fapt m-am trezit pe la 8, dar acu' am dat drumu' la calculator
doamne, cred ca Betty deja are bebe
Annisia somn usor !
Sim hai ca mai ai si tu f putin !
io m-am emotionat
Tomitza 36+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 4 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Gabriela77 spune:
Carpatina, merg pe mana ta...
Sigur ca asa va fi, nu ma indoiesc nici eu!
Gabriela 35+ Sara
Yaia spune:
Salutari si de la noi!
Betty, sper ca deja ai bebelusul cu tine si iti revii repede dupa operatie! Tinem pumnii!
Tinem pumnii si celorlaltor fete care stau sa nasca. Bafta multa tuturor!
Noi mai avem destul de asteptat, ca termenul e 9 octombrie si mai e si baietel, asta inseamna ca poate intarzia. Iar eu presimt ca nasc pe 10 octombrie. :))
Desi avem evenimente mari aici (nasteri si alte chestii de astea), sa nu uitam sa-i spunem La Multi Ani lui ancasilv. Sa traiesti si sa te bucuri alaturi de cei dragi!
Ieri am fost si noi la cumparaturi, am comandat mobila (dulap, rafturi pt. carti si jucarii si comoda care ne va folosi si ca masa de infasat - vin toate peste 2 saptamani) si am achizitionat si un simpatic covor pentru camera lui bebe, cu Mickey Mouse.
Azi avem cursul de pregatire pt. nastere, cu prezentare de spital si celelalte. Incepe la 6 si se termina la 9 seara! Sper sa nu mor de foame si oboseala pe acolo! :))
Irina 32+