Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 12
danielle02 spune:
`neata si de la noi si somn dulce celor care se pun iar la somnic
kriss nu mai este mult nici la tine.sa vezi ce repede va trece timpul.
nana pe unde esti?ce faci?te pregatesti si tu ptr. marea intalnire?
mai fetelor,eu experimentez ceva foarte ciudat.simt cum bebelusha imi trage capuri in locul cu pricina si ma doareeee de ma luat si spatele.asta inseamna ca e jos??? isi face loc?
betty
afibebe
roxana
annisia
sim
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
bernix spune:
Mi se pare ca va miscati tare greu azi. Sau poate stau io lipita de computer cu gandul la Betty si la vestile pe care le asteptam de la ea.
Ma ducsa fac un dus?
A, mi-am amintit: a baut cineva ceai ce cretisoara pentru calmarea contractiilor? Ca io am gasit pe net ca e super bun pentru a te ajuta sa duci sarcina la termen.
Gabriela77 spune:
Dani, cred ca toate experimentam lovituri acolo...E ciudat si uneori chiar dureros, dar tinand cont de pozitia bebelusului cred ca normal.
Gabriela 35+ Sara
Happiness_4_us spune:
Noi abia am ajuns la birou. Suntem somnorosi desi am dormit mai toata noaptea, abia asteptam sa ajung sa vad care-i treaba cu burticile predispuse la nascut!
Acum m-am linistit si astept s avedem ce face Betty!
Asa ca Betty nastere usoara!
Sim iti pun si tie fetele la treaba, just in case! Sa fie cum vrei tu!
Sim
Dani, eu sunt ok iar bub inca nu da semne ca s-a asezat de nascut, inca il simt in diagonala, insa este foarte agitat. Toata ziua da din picioruse si misuna de mama mama. E normal sau mi se pregateste ceva?
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
georgi_ana25 spune:
Buna si de la noi!
Am intrat si eu cu gandul la betty pentru ca la ora asta cred ca are deja bebelinu in brate...Andreea parca tu puteai sa iei legatura cu betty...ceva vesti?
georgiana34+ Andreea Cristina
Mada28 spune:
Fetelor am si eu nevoie de ajutor de la mamicile cu experienta si de la celelalte mamici care ati facut cumparaturi.
Eu probabil ca voi naste dupa 5 septembrie. Nu stiu daca sa mai cumpar pentru bebe body-uri cu maneca scurta? Va mai fi cald sa-l tin in maneca scurta?
Voi ce veti lua la spital ca sa-l imbracati? Cam cate articole de imbracaminte?
Si ce marimi cele de o luna 54 cm par foarte mici si daca el are lungimea de 54 de cm unde mai incape si pampersul?
Voi ce marimi ati cumparat?
Va pup
+35 Luca Mihai
Pinacolada spune:
Mada-pe baiatul meu il cheama exact Luca Mihai! va avea un tiz sa inteleg!!!!!!!!
in legatura cu body-urile iei masura de la 0 la 3 luni cu maneca scurta vreo 3-4 si cu maneca lunga si labute vreo 5! si caciulite vreo 4!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002