Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 21

maraki spune:
Bianca cine avea caniche negru cand era Sandra mica? Seamana cu Dixi cand era pui
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

miraklucker spune:
La mine e liniste si pace, toti dorm!!!. Azi am fost pelcati Heinz a avut un concurs au fost 4 de la el de la firma, unul cu rotilele, el pe bicicleta, urcat pe munte si mai doi alergat pe munte!...fetele nu au dormit decat vreo 30 min in masina asa ca au fost daramate.
Bianca, la mine nu mai merge sunetul de loc,e mut complet. Aseara am stat pana la 1 am tot dezinstalat si instalat pe programe dar vad ca tot nu merge.
Bumbita deja 37 saptamani!!! oauuu ce trece vremea. Miercuri in 15 a nascut si o colega de a mea de servici un baietel.....s-a chinuit de la 3 dimineata pana la 9 seara, 4 kg fara 50gr. I-a facut peridurala, dar ieri inca era cu perfuzie.
Giova, frumos, frumos dar si pretul in Sardinia!!! ....la agentie de cate ori spuneam unde vreau sa mergem primul lucru " da stiti ca acolo e scump rau".....pana la urma am gasit la 4000fr cu semipensiune( se spune asa pe rom??? masa dim si seara) cu avion transport pentru toti 5. E un fel de rezidenta, bungalow cu doua camere si bucatarie.
Incerc sa pun niste poze....cred ca revin la yahoo photos, am pus cateva pe picasa dar e destul de complicat, si nu pot scrie nici comentarii. Am si cont pe Webshots dar nu reusesc deloc sa le pun
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi

Giova spune:
am baiat mumos rau, caci e tuns. a stat asa de cuminte, sa-l papa tot, mai ca adormea pe scaun in timp ce-l tundea gagiul.
Ne-am dat in carusel, am sarit la trambulina si acum sper sa-l bag rapid la somn, caci era sa adoarma pe masina.
am gasit rochita. am ratat un magazin mcu rochi misto din Mall si preturi ok. nu am intrat in el pana acum, credeam ca sunt lucruri scumpe, dupa cum era amenajat. dar cand am vazut preturile....
am probat vreo 5 rochite, i-a placut una si lui Clau, ma si avantajeaza caci ascunde burtica, e si aurie, sa mearga cu costumul lui....
luni mai probez inca odata si o cumpar, sper sa mai fie pana atunci.
Bumbita mwersi de info. acum imi zicea Clau ca a aflat si el de drumul rau de la Caransebes la Lugoj. si mi-a zis si directoarea de la gradi ca e nasol de tot. Mai bine venim pe partea mai lunga si mai frumoasa.
Dana ma bucur ca mergeti la munte, sper sa va distratti misto cu fetele.
Mira lasa ce conteaza pretul....abia astept pozele. se numeste demipensiune la noi, dar in general italienii nu au all inclusive.
Maraki pai ce-i mai importanti la nunti sunt mirii, nu? nasi pe urma, sau deloc.eu sper sa fie ok, ca sa mai mergem prin partile alea la nunti.
vara-mea a venit cam dezamagita de la o astfel de nunta. prea multe obiceiuri de care nu stia, prea mult au dansat mireasa, bere nu era, etc.
fug sa-mi culc copilul, revin.....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Giova spune:
gata a adormit.
am baiat mare: cand l-a dus Clau la dezbracat pt. baita, marco i-a cerut olita si a facut pipi in ea.sper sa-l tina naravul si in urmatoarele zile.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

maraki spune:
Ai vazut Giova cat conteaza ca sant pusi constant pe olita la gradi? Asa s.au invatat si ai mei, pe Angelo am incercat de doua ori sa-l pun, nu a stat deloc si am renuntat. O sa intru la tine sa-l vad pe Marcolino tuns Sa-i fie de bine
Vaaaaiiii...ce vecini!!!!! la ora asta cu bormasina?????? cine stie ce au de facut, vad ca nu se mai aude....
Giova nu ai spus cat costa rochia...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

maraki spune:
Sa ma invete cineva care se pricepe: nu pot sa vad in Media player inregistrarile de la Antena 1, am sters versiunea care o aveam si am bagat.o pe aia noua 11....tot degeaba! Pe Realitatea pot sa vad ca e alt player...ce sa fac pt Antena 1 ?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

bumbita spune:
quote:
Originally posted by bumbita
giova nunta la olteni?! nasa?! eu sunt din craiova...deci inima olteniei.

giova[/red] sa porti sanatoasa rochita...si ai grija sa nu se fure mireasa la miezul noptii...ti-am zis...asta se practica pe la olteni.

poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita

bumbita spune:
noi am fost prin real la shoping.la leonardo ati avut dreptate , nu mai era nimic, rafturile goale.
sebi in seara asta a mancat un mar si a baut o sticla de 200 ml de lapte fulga cu biscuiti. i-am mai data acum prin somn un bibe de 150 ml lapte cu cereale. Doamnbe, ce ma fac eu cu baiatul meu?!
bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Giova spune:
Maraki rochia care zicea Clau ca-mi sta bine, imi ascunde burta si imi face un misto, e 5 mil. jumate. chilipir curat. mie mi-a raams ochii la alta, tip sirena, de 7 mil. jumate, dar e cu un nr. mai mic si nu reuseam sa inchid de tot fermoarul. de aceea vreau sa o mai probez si luni.
Cu olita, eu il mai prosteam acasa, dar nu statea mai mult de cateva secunde. acum i s-a nazarit dintr-odata. conteaza, ai dreptate ca sunt pusi la gradi. acolo face pe olita din luna martie...
poze inca nu am pus, si nu stiu daca am cu el tuns, ca nu a prea stat. am doar de la coafor.
Bumbita de ce sa nu se fure nasa pana la miezul noptii? cine plateste pt. ea?
Imi pare rau de Sebi ca tot nu a papat, zau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau.
_

bumbita spune:
giova, scuze, vroiam sa zic ca oate in loc sa se fure mireasa, o sa fure nasa...si va plati nasu' pt ea.
am gasit niste remedii naturiste pentru cresterea apetitului de mancare: ceaiuri de chimen, sirop de catina si o combinatie de sirop din gentiana, fenicul, jmusetel si menta, numita apetit. ma gandesc sa apelez la una din variante. rau nu are cum sa-i faca.
bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)