Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 22

Giova spune:
Maraki am pus vreo 4 poze la semnatura, in albumul de august. dar nu se prea vede, oricum e tuns ca intotdeauna, nimic deosebit. Mie imi place ca e aranjat acum, la iarna poate il lasam mai mare.
Marco nu vrea sa bea lapticul, s-a infundat de biscuiti si uite acum. mai incerc imediat, daca nu, asta e. si maine este o zi.
merg si eu la somn, pe maine....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Giova spune:
Cristina pai daca se fura mireasa nu tot nasul plateste? si daca se fura si in Alba si la slatina...valeleu de capul lui Clau.
sa nu-ti zic ce fata a facut cand i-am zis ca-i vin lautarii si-i canta despre nas...se uita la mine...noi speram ca nu vor fi lautari, oricum abia astept sa-i intreb pe finuti.
Poti sa incerci cu siropurile astea naturiste, poate il ajuta, caci rau nu are ce sa-i faca.
acum chiar am plecat.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

bumbita spune:
giova eu stiu ca la noi pentru rascumpararea miresei furate pana in ora 24 plateste nasul si dupa ora 24 plateste mirele.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Ce sa va mai zic, eu tot ma plangeam ca sunt obosita si nu stiam de ce, de azi-dimineatza respir foarte greu si ma inteapa in spate la plamanul stang, niste dureri crunte...mi-e sa nu fi facut vreo pneumonie, ca tot am umblat mai dezbracata si noaptea mereu dorm cu geamul deschis. Acum, oi vedea eu pe maine la medic. Sper sa fie o alarma falsa, ca n-am temperatura, dar ma simt rau.
Diana e ok, se cere singura la olitza cand face kka, pt pishu mai dureaza probabil. Cu mancatul, mai rarutz, ca-i mai dragutz. Dar in sfarsit, i se vede coltul de la un canin, mai avem 3...
Giova, ma bucur pt Marco ca face la olitza, ai baiat mare de acum!
Am vazut ca tot ati vorbit despre nunti si rochii si obiceiuri..abia ce am putut sa citesc din urma. Sper sa va distrati ok acolo.
Daca e totul in regula maine, atunci eu zic sa ne intalnim cu AnaM, Marco inca nu e in perioada infectioasa chiar daca a luat virusul varicelei, din pdv-ul meu e ok.
Anasol vad ca se distreaza in Egipt, Moni la mare, bravo lor!
Bumbitza, mai ai un pic si nasti, abia astept sa-ti facem galerie!
Maraki, Bianca .
Astery, ai pus tu o data un filmuletz cu un bebe care danseaza pe muzica turceasca...daca il mai ai, eu l-as vrea, ca era super fain!
Am plecat la nani, ca nu ma simt bine.
Va pe toate!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Giova spune:
Neatza!!!
Cristina asa e si la noi in Ardeal cu furatul miresei.
Ingrid e ok atunci, doar ca Ana zicea de marti/miercuri. Maine vreau sa o sun si pe Canda, ca am uitat ieri sa o anunt. doar ca cred ca e plecata la munte.
Eu sper sa nu ai nimic grav, sa fie doar curent de la geamul deschis. si eu mai patesc sa ma doara spatele cand dorm cu el deschis sau descoperita.
Marco a baut tot lapticul, daca nu a baut aseara. s-a trezit si se juca asa de frumos la el in patut.
De cand s-a dat jos din pat ma tot pune sa-l pun pe olita, m-a exasperat, nu face nimic, si el asteapata sa cante olita aia.
mergem la biserica, in parc si sa luam o praji sau tortuletz sa ne sarbatorim.
pe mai tarziu, duminica placuta.
_

Biancas spune:
Neatza si de la mine...
Eu ieri daca am tot vazut ca nu imi merge dropul m-am apucat sa instalez versiunea 7 de internet explorer.(aveam 6 inainte). Si asha bine s-a instalat ca nu am mai avut windows, a trebuit sa bag al windows iar...a treia oara in sapt asta. Si dupa aia sa fie tacul complet nu am putut sa ma conectez la net
.
Maraki, catelul ala canish a fost al nostru..dar l-am tinut doar 2 luni ca nu s-a obisnuit nicicum sa faca afara pipi si in felul asta nu tin un caine in casa. La cartofi au muncit socrii mei, Nelu+ Sandra si Dani, bunica lui Nelu si inca o matusa de-a lui cu 1 copil. Deci in total 7 pers.
Ingrid, du-te la medic. De multe ori pneumonia nu e si cu febra, mai ales cea interstitiara.
Mira, cred ca de-abia astepti sa mergi in ceoncediu..
Giova, e mumos Marcolino tuns asha. Ce bine ca a fost cuminte. Dani mai nou intotdeuna plange. Noi il tundem cu masina.Cred ca urmeaza si el la tuns ca ii e cam mare freza.
Ieri nu am mai fost la concerte ca Nelu a venit rupt pe la 8 aseara. Azi vrem sa iesim pe undeva dar inca nu stiu daca la gratar sau la strand. Azi e ziua la un prieten sa vedem ce are de gand sa faca..daca face ceva.
Nelu a fost matinal si dupa ce s-a trezit si Dani a dat o tura cu el prin piatza de masini sa vada ce gaseste...O sa ma gandesc pana luna viitoare ..am 3 variante de masini...dintre care un peugeot 206 CC (decapotabila). Dar dupa cate am auzit ca Peugeot are probleme la suspensie...si daca intrii cu masina in gropi..se duce bara de torsiune din spate ca nu e cu arcuri. Eu decapotabila am avut inainte o mazda 121 si e tare bine...sa iti fluture vantul in par cand conduci
. Mai vedemm. Voi ce ati auzit de Peugeot? ca eu numai de rau din cauza barei de torsiune care se duce si va suna cu timpul daca nu o ungi de 2-3 ori pe an.
Am reusit sa scot si poze la imprimanta si le scoate foarte fain
O duminica placuta tuturor
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

maraki spune:
Hello,
Eu stiam ca plateste mirele cand se fura mireasa Asa e la noi in Bucuresti
Astept sa ne povesteasca Cosmina cum a fost la nunta, cine a cantat
Ingrid nasol daca respiri greu, cred ca de la plamani se trage de ce nu te duci la dr. astazi? Tie iti arde de intalniri in starea asta....
Ma apuc de curatenie....am o lene...dar trebuie
p.s. Giova mai bine cumperi rochia pe masura ta, aia mai mica o sa te tina si nu o sa te simti bine la nunta + ca trebuie sa mai si mananci
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Ursoaica spune:
Maraki, da, vrem sa mergem la munte inca astept raspuns daca se rezolva cu cazarea, daca nu se rezolva nu mergem. EU SPER SA SE REZOLVE!
Fetelor care stiti cum este drumul de masina pana la cota 1400? Este ok sau cu hartoape de ne rupem masinile pe acolo?

Ursoaica acum

alina.mattei spune:
Buna !
Am primit un mesaj de la yahoo pe adresa personala (i-am dat un copy paste mai jos). Ce sa va intampla cu pozele de pe adresa noastra de yahoo - le mutam fiecare pe unde apucam sau se ocupa careva dintre noi sa le mute la un loc pe toate intr-un din locatiile pe care ni le ofera cei de la yahoo (Flickr, KODAK Gallery, Shutterfly, Snapfish, or Photobucket).
In rest ce sa va zic am fost si noi la mare saptamana trecuta - Carlitei i-a placut foarte mult - a fost super haioasa - este prima data cand mergem cu ea la mare. e inebunita dupa apa si nisip. Cand am ajuns acasa in prima zi cand s-a trezit a zis "baca mare" adica "sa mergem cu barcutza la mare, pe plaja". A inceput sa spuna o gramada de cuvinte - oricum pana va incepe sa faca propizitii mai dureaza - o singura data a zic "nu pot" si "maine pa la miau miau" (ii explicam eu ca maine plecam de la mare acasa cu masina, acasa la miau miau - avem pisica). Cu facutul la olita mai greu nici nu vrea sa o vada - in schimb anunta cand face pipi sau caca - spune caca caca pentru amandoua si se duce intr-un colt al camerei si face la pampersi. Cu mancarea suntem ok - preferatii nostrii sunt dovlecei umpluti cu carne de vita, spanacul (pe care din pacate nu prea il mai gasim), aseara i-am dat prima data floricele (cu inima stransa mi-era frica sa nu se inece) si a mancat o gramada - zicea bun bun si cerea sa-i mai dau.
Singurul lucru care ma cam sperie este ca ma bate - cand o supar cu ceva - vreau sa-i schimb pampersul, ii iau ceva periculos din mana, etc. musca, ciupeste, trage palme - nu credeam ca o sa ajung vreodata sa ma bata fii-mea dar asta e sper sa-i treaca cu timpul. Ii explic ca nu-i frumos ca-i rusine dar de ce-i spui de atat da mai tare. Am o fost de colega de servici care imi povestea ca pana la aproape doi ani fii-sa nu a dat niciodata in ea - dupa ce a inceput munca si a dat-o la gradi o incaseaza mai mereu de la fiisa. Ea zice ca asa se razbuna ei, isi arata frustrarea ca stam foarte putin cu ei (si la mine trebuie sa recunosc cam asta a fost situatia pentru ca am inceput munca la 4 luni dupa ce am nascut).
Sa va povestesc faza tare - inainte sa plecam la mare a m fost cu ea la pediatra ca nu ne mai vazusem din martie de la vaccin - plansete urlete, a dat pumni si picioare - sa o bata pe doctora si alta nu ! Va dati seama ca imi era rusine de muream - la care doctora cica " aaa nu stati linistita unul azi m-a scuipat" ! UPS asta mi-ar mai trebui sa invete ca mi-a pus capac. E si nasol ca are o fatza de ingeras dintr-al blond carliontzat si ori rade ori ia o fatza dintr-aia super serioasa si pleosc ti-a tras una peste ochi - si mai mult te amuza - asta e nasol - si nici macar nu iti vine sa ripostezi. Pe mine una la inceput ma bloca - nici nu stiam cum sa reactionez. Ieri a sunat taica-su pe telefon si i-a zis ca e mickey mouse si ca a auzit ca nu-i cuminte si ca o bate pe mami si ca daca mai face asa se supara pe ea - daca vedeati ce fata facuse mureati de ras ! Era super serioasa ! So, fetelor care mai mancati bataie de la bebei zice-ti-mi si mie ca sa ma consolez ca nu sunt singura care o incaseaza.
Pupici
Dear Yahoo! Photos user,
For some time now, we've supported two great photo sharing services: Yahoo! Photos and Flickr. But even good things come to an end, and we've decided to close Yahoo! Photos to focus all our efforts on Flickr — the award-winning photo sharing community that TIME Magazine has called "completely addictive."
We will officially close Yahoo! Photos on Thursday, September 20, 2007, at 9 p.m. PDT. Until then, we are offering you the opportunity to move to another photo sharing service (Flickr, KODAK Gallery, Shutterfly, Snapfish, or Photobucket). We're making the transfer real simple, and with a couple clicks we'll automatically move your photos to Flickr or wherever you want them. You can also download your original-resolution photos back to your computer, or buy an archive CD from our featured partner (for users of the New Yahoo! Photos only). All you need to do is tell us what to do with your photos before we close, after which any photos remaining on Yahoo! Photos will be deleted and no longer accessible.
Of course, we hope you'll join us at Flickr (you can even use your Yahoo! ID), but we also realize that Flickr may not be for everyone. In the end, we want you to find the service that's right for you, and we hope you take some time to learn more about your options before making this important decision.
Please give us your decision by Thursday, September 20, 2007, at 9 p.m. PDT. After that time, any photos remaining in Yahoo! Photos will be deleted. Click here to make your decision, or review a list of our frequently asked questions.
Thanks for being a part of the Web's largest photo sharing service — we hope to see you over at Flickr!
Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)
poze Carla Maria

Giova spune:
Ursu citeste mai in urma ca ti-a raspuns Bianca.
Maraki asa zic si eu, fac o miscare si ma trezesc ca plesneste fermoarul.
Noi la biserica, la un suc in centru, am luat prajituri si acasa. a mancat marco si de abia acum mi-a adormit.
Merg sa fac si eu gratarele ca murim de foame.
Finii nu ne-au sunat, cine stie pe unde sunt si cand ajung.
_