Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 23

Ursoaica spune:
Da, Giova am citit, eu asteptam ceva detalii despre starea drumului...
Asta inseamna ca eu sper sa mergem...

Ursoaica acum

Ingrid S spune:
M-am culcat si m-am trezit mai rau...ma doare naspa, parca am cutite inauntru, mi-e si putin greatza. Am fost cu Diana in parc, ca sotzul a facut de mancare, a spalat vasele, a adunat...si s-a culcat si el putin. Macar in parc nu fumez...ca chef am sa trag din tigare, dar nu ma simt ok. Mai astept pana maine, ca n-o fi foc totusi, sa merg la urgentze acum...brrr.
Ma striga Diana, v-am lasat. la toate!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Giova spune:
Alina.Mattei eu le-as muta ca dai doar un click, sa vad daca mai stiu parola.
Si marco ne mai carpetset cate una si se amuza copios. Partea proasta e ca are o mana grea...asa ca mine.
Ursu, ok, credeam ca nu ai citit.poate iti spune si de starea drumului, daca a fost cu masina.
Ingrid ai grija, lasa naibii tigarile si maine la dr. sa nu cumva sa lipsesti de la intalnire ca vei fi blocata de spate.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Giova spune:
Acum am vorbit cu fina mea Cosmina...au probleme cu masina si nu au plecat din Spania, abia maine vor pleca de acolo.
Marco a dormit iar putin, o ora jumate, oricum s-a culcat tarziu...
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

maraki spune:
vaaiiiii ca nu mai pooootttttt!!! ma uit la antena si nu vad nimic, doar ascult nu poate nimeni sa ma invete ce sa fac? am reinstalat WMP si tot nu se vede imaginea
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

maraki spune:
Bianca tu ce vroiai in doua zile sa se invete catelul sa faca afara??? hahahahaha.......wrong!!!!!!!!!!!!!!!
Mie mi-a luat 1 luna sa se invete sa ceara la balcon, era prea mic si nu trebuia scos afara pana la principalul vaccin.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Biancas spune:
Am venit si eu de gratar.
Scriu repede si revin.
Ursu, e bun drumul, nu iti rupi masina in doua. Se urca pe drumul de langa Castelul Peles.
Maraki..l-am tinut 2luni si nu s-a obisnuit. Si noi tot pe balcon am incercat sa il facem sa faca. L-am dat la o tipa si dupa cateva luni am sunat-o sa vad ce face cainele si mi-a zis ca l-a vandut si ea mai departe ca i-a pisat toate plapumele..ca nici cum nu l-a obisnuit sa faca afara.
Revin mai incolo..
La proTV e NEA MARIN MILIARDAR
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

maraki spune:
Sorry Bianca, am citit printre randuri....am inteles 2 zile nu 2 luni...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Bee spune:
Buna fetele.
Ne-am intors si noi azi de la mare. Cine m-o fi pus sa ma dc "de dragul" socrilor? Adica eu ma duc la mare, ca aveau ei bilet si cica vor avea ei grija de fata. Si-mi zic: nu las fata pe mana lor, vin si eu, dar macar ma odihnesc. Bine ca am insistat sa-si ia Radu 2 zile concediu sa vina si el cu noi, ca muream pe acolo. Si bine ca am stat doar 4 nopti, nu 6 sau 7 cat stau socrii. De ce? Pai m-a omorat drumul pana acolo. Ana nu sta in scaunul de masina si ma calareste la greu. In rest, dinti. Cred ca daca vreau sa vad ca-i ies dintii, tb s-o duc la mare! De data asta fura cica 2 canini (pe care ii suspectez ca ies, dar inca n-au spart). Cert e ca o noapte n-am dormit-o de dureri de burta (burta mea cu bebe in ea), iar pe restul nu le-am dormit de Ana care plangea in continuu. Ce sa mai spun, ca plangea si ziua de cred ca am omorat toti turistii din hotel. In schimb i-a placut in apa, ceva de groaza (ceea ce in iunie nu s-a intamplat). Pe plaja si in apa, cred ca uita de dureri. Mancarea, haotica. Ba manca de te minunai, ba era in greva. CErt e ca tot "sejurul", era sa ma cert cu barbatul din cauza socrilor. Nu ca nu ne-am fi descurcat cu Ana, dar si cheltuiala aiurea si oboseala degeaba in perioada asta, nu-mi lipseau. Sper numai sa-i priasca Anei iesirea.
M-am intalnit si cu fetele, in prima zi, singura de altfel in care Anuka mea fu cat de cat dispusa.
Bumbita, ma bucur ca esti bine si dai semne de viata! EU zic sa nu disperi cu Sebastian. Lasa-l in legea lui o vreme, apoi incearca din nou cu papa gatita. O sa-l distreze variatia. EU cu Ana asa patesc: ii place noutatea si niciodata nu stiu ce o sa vrea sa manance.
Giova, sper sa mai gasesti rochita si sa o porti cu placere la nunta. Cat despre dar la nunta, eu una n-am auzit de sume gen 3000 lei de la nasi. Si m-am tot nuntit de o vreme. Noi am dat 600 E+ restul obligatiilor. SI cred ca fu ok. Acum un an, noi primiram 300 $ si fu nunta+ botez.Dar la noi darul a fost in general micut, ca asha se nimeri. Am un prieten care s-a insurat in mai si cu 18 mil de la nash, a fost foarte extaziat (tot in BUc). EU zic sa discutati cu finii vostri inainte. Sa stie la ce sa se astepte.
Cam atat de la noi, pentru moment.
Bee 31+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Biancas spune:
Ce mi-a placut filmul..de cate ori il vad ma amuz.
Maraki..nu-i nimic..se mai intampla. Nu ma uit la programe de Tv pe net asha ca..nu te pot ajuta ca nu ma pricep. Sorry.
Noi am fost pe malul Muresului...a fost vreme frumoasa dar catre dupa-masa s-a innorat. Tare s-a mai distrat fiu-meu pe acolo...am fost intr-un loc unde era si nisip si va inchipuiti nisipul ud cu apa cum se face...arata ca porcusorul. Pt prima oara am vazut si eu kk lui cum arata pe jos..nu in pampers.. La inceput am crezut ca e a cainelui prietenilor nostrii dar ei spuneau ca nu asha face un caine
.
Ingrid..sa mergi la medic..si ai grija de tine.
Mie imi e cam lene asha ca ma retrag la garaj..dimineata iar la lucru...
Noapte buna..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...