Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bee, normal un nas nu are ce sa discute cu finii. Cat le da atat le da. Noi le-am spus acum 2 ani ca le dam 18 mil ca mai mult nu avem + cheltuielile de biserica + hainele noastre...Dar se da mult mai mult de atat. Eu asha stiu. Daca nu te intelegi cu finii se da. Cunosc nasi care au dat 7 mil ca nu aveau mai mult de atat. Dar la fini le-a convenit. Totul e sa nu fie ei dezamagiti..unii se uita si la bani chiar daca nu arata.
Una din nasele lui Dani a avut nunta acum 2 ani si a primit de la nasi 30 mil. Nu s-au inteles, atat au dat aia. Erau si cu 1 copil. Pe aici cam la suma asta te invarti in cazul in care nu te intelegi cu finii...dar logic ar fi sa nu le spui nimic si sa le dai cat crezi ca merita.
La noi cand se fura mireasa nasul plateste. Daca se fura mireasa dupa cinste plateste mirele. La noi se fura si mirele si tot nasul plateste.(pedeapsa poate fi in bani, obiecte sau pedepse).
Noi am avut de facut o pedeapsa, a trebuit sa danseze Nelu cu finul nostru pe melodia de la Holograf "ti-am dat un inel"// A iesit super..toata lumea s-a distrat. Plus o sticla de vin.
Uneori cand pleaca mireasa de acasa se leaga poarta sau usa blocului cu o atza..mai bine zis se intinde o ata si nu te lasa sa treci pana nu platesti cat iti cer ei. Tot nasul plateste ca altfel nu te lasa sa treci...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki nu te pot ajuta cu programul, sorry.
Bee imi pare rau ca nu a iesit cum ati vrut minivacanta la mare. Imi pare rau de Anuka ca a fost maraitam, sigur or fi dintisorii. si marco mi-a marait azi, si tot la mine vroia, de m-a disperat. si eu suspectez ultimulk canin, isi baga degetul sau suzeta in locul ala.
Cat despre bani la nunta...sti cum e...fiecare da cat are, noi le vom zice finilor, mai ales ca sunt apropiata de mireasa, prietene din liceu.Eu cred ca vor fi mai mult decat multumiti, le dam 25 mil.,iar pe urma vedem noi daca mai luam ceva cadou pt. nunta din oltenia sau nu.
M-am mai uitat la pozele voastre: ai fost o nasica superba, parul machiajul, rochita, super misto.
Furatul miresei la noi: daca e inainte de ora 12 noaptea plateste nasul, daca e dupa 12 plateste mirele. simplu si logic.

Noi am stat pe-acasa, nu am avut chef de iesit, dar totusi pe la ora 20 am dat o fuga in piata Unirii la o inghetata. am venit relativ repede: marco marait, tuna si fulgera. a si pe aici, dar nu a fost furtuna cum credeam noi.
Piticul doarme si vreau sa-i dau lapticul, caci nu l-a baut inainte de somn.
si noapte buna, pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata..eu matinala ca deobicei..
Dani a dormit bine, s-a trezit la 7.50 a baut laptele si sta cuminte in patuttz si mediteaza deocamdata.
Iar ma doare gatul ieri nu m-a mai durut aproape deloc si nu am mai lut nici strepsils nici nimic. Si acum sunt la loc. Sper sa imi vina azi sau cel tarziu maine rezultatul la exudat.
Giova...imi permit un mic comentariu. E buna suma la care v-ati gandit, dar...la prima nunta puteti da 20 mil, la a doua 5 milioane. Le spuneti si nu cred ca e o problema. La a doua nunta macar meniul sa vi-l platiti, totusi sa dati ceva sa nu fie ei nevoiti sa va plateasca meniul...Parerea mea . Cu ce au ramas de la nunta nr 2 finii mei au mers in Egipt si au vizitat tot ce era de vizitat.
Eu ma pregatesc de servici, acum a venit si maica-mea...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata. Razvan s-a trezit la 7. Atita s-a foit ca s-a trezit. Cind m-am uitat la el, avea vreo 4 piscaturi de tintari pe picioruse. L-am dat cu fenistil gel si au trecut, nici nu se mai observa. Dar el nu vrea inca sa adoarma.
Mai nou danseaza. Cum aude o piesa care ii place, incepe sa se invirta si sa dea din miini. Si eu nu am aparat sa il filmez ca mi s-a stricat. Una-doua isi ia sandalutele si vrea sa se incalte, isi pune palaria de soare in cap.
Incepe si el sa zica cite ceva, striga catelul, un fel de ex (de la rex), vrea sa o tina de lesa, ride toata lumea de noi prin parc cind il vad plimbind javra (asa o alintam noi). Daca il prind cind se screme, face caca la olita (asta daca nu se inhiba), a invatat sa se screama si se apasa pe burtica, uneori reusim sa scoatem si cite un mucusor, el suflindu-si nasul.
Stie careva vreo pensiune fainuta si ieftina pe valea prahovei? AM vrea sa mergem intr-un weekend.
Pupici.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Neatza!!!
am dus piticul, si iar le-am intrebat de varicela...cica prima bubita a aparut luni, deci perioada contagioasa ar fi vineri-duminica. dar cica nu a intrat in contact cu astia mici, baietelul fiind de la o grupa mai mare. am tot socotit si calculat de m-am tasmpit de cap. si daca ar face in perioadsa a 2-a ar fi 10 zile pana la vacanta. eu nu concep sa merg fara el, mai ales ca am planifiat totul in functie de copil.
Cica si baietelul cu varicela trebuia sa plece cu paritii, tot in strainatate, au anulat tot.
Bianca noi le putem spune, ca dam 25 mil. inclusa si nunta din Oltenia. acum...e problema lor ca fac 2 nunti., le spunem, banii le dam odata si gata.
Oachi pai vezi ca merg o groaza de fete acum la munte: Moni, Ursu, Bee, Dana. ele iti pot da mai multe relatii.
ce bine ca-i trec piscaturile de tantar cu fenistil, pt. noi e apa de ploaie.

am uitat: aseara iar a facut pipi la olita, vad ca doar seara face si numai Clau stie sa-l convinga.
azi dim. mi-a zis: viau ape(lapte). mi-a venit sa-l mananc cand am auzit.

o sapt. buna sa aveti.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata

am fost la nunta a fost super totul , a avut un cantaret care pare la tv JAMAL arab ca nasu este arab...a fost ok si cu dansatoare, super....dar inca sunt sub stare de soc ptr ca am fost atacata in holul blocului.......a fost groaznic

copii sunt ok dar strumfu trage de mine acummmm

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Cosmi cand ai fost atatcata?
azi sau noaptea cand va intorceati de la nunta? erai singura?

_

Mergi la inceput

da eram singura
ieri pe la 2 veneam de la un magazin, averam un ziar si am uiatm pe le in timp ce mergeam, la un moment unul a trecut pe langa mine in acelasi sens si se uita insistent, l am vazut ca se uita , l am privit dar ce mi am zis....barbat, era ok ,frumos imbracat , curat

am intrat in scara am chemat liftu si a aparut langa mine, eu l am recunoscut si ce primul lucru la care m am gandit a fost nu ma urc in lift si am vrut as trec de le sa ies afara, atunci....m a luat de brat si a zis ;stai si nu tipa ca ti tai gatu...si m a impins in coltul acre l face liftu cu un apartament si m am blocat , dar cand l am vazut ac duce mana la spate am inceput sa urlu si sa bat la apart dar cu fatza la el...atunci el s a intosr asa calm dupa cum imi vorbise si a plecat

mi s a paruit o vesnicie pana am inchis usa la lif si am ajuns acasa unde mi a venit rau iar 2 ore am plans continuu si mi veneau in minte numai s cenarii , ce faceam adac urcam in lift

a coboerat gabi dar plecase ...acum sunt in soc si nu am gandesc decat la bianca care mai coboara sa si ia dulciuri

Mergi la inceput

vai de mine Cosmi, m-am socat cand am citit, ziua in amiaza mare, si duminica!!!!
te cred ca esti in stare de soc,doamne fereste!!!
Bine ca nu ti-a facut nimic, macar a iesit cineva cand ai tipat?
aveti grija si cu Bianca, caci numai nebuni sunt peste tot.
ma bucur ca a fost fain la nunta din Pipera, ieri nu trebuia sa mergeti la o alta nunta?

eu acum mi-am dat seama, ca trebuie sa-mi iau rochie spre gri, nu spre auriu. caci vesta si lavaliera lui clau sunt gri. am vazut modelul ala si gri, la rochita, sper sa fie marimea mea. dar unde mai gasesc eu sandale gri? caci ale mele sunt aurii. doamne ce probleme am...cred ca fug acum in oras sa vad...

_

Mergi la inceput

ba da GIOVA tb as mergem la craiova dar nu mai stare n am avut oricum stateam in dubii ca la sf saptamnaii asteia tb as mergem neaparat sa taiem un porc, asa ca i am dat telef lui tata socru si s a dus el
offf cu rochia asta mare stress , ia cu tine lavaliera lui clau as iei rochia potrivita

Mergi la inceput