Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 20

Giova spune:
Cristina si eu mor de ciuda ca nu avem muntele aproape, asta e. cum e drumul pana la Herculane? ne-ar tenta sa venim de la slatina pe acolo, sa nu mai ocolim prin Sibiu.
Dana fain daca puteti sa mergeti sa va intalniti toate.
Marco a papat asa de bine mamaliga cu branzica si smantana si eu pe langa el.
asta te umfla, poate mai incolo ii va fi foame, va manca ceva din Mall.
mergem sa na imbracam si sa plecam in oras., pe mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

bumbita spune:
giova de la craiova la herculane e bun drumul, renovat. dar de la caransebes la lugoj e dezastru. nu v-as recoamanda. in plus de la slatina la sibiu, aveti un peisaj super - treceti prin valcea. de la craiova la timisoara se fac cam 5 -6 ore, depinde.
sa-i fie de bine lui marcolino si sa stea cuminte la tuns.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)

dana_ene spune:
Gata, am vorbit cu Moni. E posibil sa vina si Ursulina cu Raisa.
Nu se mai inscrie nimeni? Noi nu vom sta decat o noapte - sambata spre duminica - asa ca nu e mare lucru.
Statiunea inca nu e sigura, dar poate fi Sinaia.
Giova, plimbare placuta .
Bumbita, i-am spus si Monicai despre vestea ta cu bebe2 si s-a bucurat pentru tine. A fost incantata ca ai scris, te daduse disparuta .
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

bumbita spune:
mmmmmmmmmmmmmmmmmm............ce frumos!!!! sinaia! este taverna sarbului, o patiserie germana cu prajituri excelente, manastirea sinaia, cota 1400...aveti ce vedea/ ce face.
DISTRACTIE MAXIMA!!!!
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Biancas spune:
Dana...fain ca ai vorbit cu Moni. M-ar tenta si pe mine o excursie la munte sa te cunosc pe tine, pe ea pe Deea ... dar...in 21 e ziua lui Nelu si probabil weekendul urmator o sa ii tin ziua cu prietenii si familia cu toate ca el nu prea vrea dar trebuie ca altfel fiecare vine si aduce cadou si eu fac de n`spe mi de ori de mancare. Of...as fi vrut si eu sa va cunosc...dar nu prea pot amanda ziua lui ca urmatorul weekend e ocupat cu ziua finei mele + 1 festival de pastrav la 60 km de Mures.
A aratat si ieri ca pe valea Prahovei e full..merg bucurestenii intr-o veselie la munte..erau coloane uriase de masini. Cine ziccea ca romanii nu au bani?
.
Bumbi, mersi de pont. Am niste verisori care si-au depus proiectul si asteapta sa le se aprobe sau nu...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Biancas spune:
Bumbi..un prieten mi-a spus ca de ori trece prin Sinaia se opreste la un hotel si la parteri sunt cele mai bune praji ce le-a mancat in viata lui. Dar eu am aflat dupa ce am venit de acolo..am fost si noi 4 zile prin zona dar am stat la Bran.
Mie mi-a placut mult un restaurant cu teresa..Irish Pub se numeste..e chiar in mijlocul statiunii..
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Biancas spune:
Un mic sfat daca vreti sa mergeti la Sinaia la cota 1400 sau 2000.
Pana la cota 1400 urcarea e 20 lei de adult si 11 lei copii. Pana la cota 2000 e 40 lei de adult si 22 lei copii.
Dar...
Pana la cota 1400 se poate urca cu masina si de acolo se poate lua telecabina si costa 20 lei de adult.
Asta pt o economie de bani...
E mai frumos la cota 2000...merita mai bine decat la 1400. Daca tot urci..sa urci pana sus..
Bianca

Biancas spune:
Se pare ca anul asta a fost un an productiv, inca nu mi-a venit familonul acasa...Cand am vb cu Nelu ultima oara (pe la 13.30) zicea ca mai au cel putin 3 ore...
In alti ani la ora 15-16 era acasa...
Macar cartofii s-au facut ca restul sunt scumpe toate.
Acum am vb cu el si mi-a zis ca au scos 54 saci de cartofi, acum au terminat cu lucrul. Anul trecut au fost 15 saci...
Cosmi..ti-au terminat alea freza? baga o poza sa vedem freza de nunta de Bucuresti. La noi un coafat pt nunta e cam 30 lei depinde si de freza si lungimea parului..iar pt mireasa e 100 lei
..exagerat de mult dar cica au mult mai mult de lucru...sa stea fiecare fir la locul lui
Bianca

Biancas spune:
Vad ca sunt singura pe aici..pe unde v-ati ascuns doamnelor?
Bianca

maraki spune:
Bianca o sa vina Nelu terminat de oboseala! 54 de saci cu cartofi??? Cate persoane au muncit?
Giova ce franciza luati? Sa fiti pregatiti pt. lautari, aia o sa cante de nasi de o sa va saturati! Cei mai importanti veti fi voi si mirii, trebuie sa dansati Cum a povestit Bumbita stiam si eu de nunti, asa a fost cand au cununat parintii mei in Oltenia.
Bumbita esti din Bailesti? Imi aduci aminte de Nea Marin Credeam ca deja ai nascut
Ursoaico plecati la munte?
Mira pupici la printese si baiatului Ce misto ca se increteste parul Selinei
Cosmi sa ne spui daca a venit cineva cunoscut la nunta si ce cantareti a avut
Am scapat de stress, sant la CM
revin, intru sa fac baie....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3