Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tocmai ii ziceam lui Clau ce mi-ati spus, si cica: lasa ca sa vezi ce ne vom distra, chiar daca nu stim sa jucam, ne prostim.

am pus supa lui marco la foc, acum merg sa-i curat niste cartofi sa-i pun la fiert. sunt prin zona, oricum.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

quote:
Originally posted by cosmi1975

BIANCA am scis mai sus...
IRINUTZA cand ai scrisa ca scoansa ...am citi soacraaaa

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

bravo CLAU...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

cosmi mda! m-a provocat discutia....si da, as fii vrut sa intervin si cu alte ocazii, da'...am preferat sa-mi pastrez impresiile doar pentru mine.
la ce restaurant te facusi mireasa in craiova??? si pe la socrii nu mai veniti si voi? ma gandeam ca poate ne intalneam si noi...

coafura?! si eu sunt de acord cu indeptatul parului....adica il prefer fata de un coc sofisticat...te simti mai liber...si de ce sa nu recunoastem....mi se pare si mai sexi parul indreptat cu placa.

sa va zic cate ceva de sebi al meu...e, in primul rand, un bataus....bate pe toti copii pe afara care se apropie...de TOT ce-i al lui...iar el este fff strategic cu jucariile altora...castiga usor-usor teren...pana acapareaza TOT. Mi-e si rusine de parinti cand scalpeste pe cate un copil, pt ca il cert, lasa capul in jos si dupa aia se intoarce si rade. un smecher. lasa ca vede el cand vine frate-sau si nu mai i se cuvine lui TOTUL. ma gandesc ca atunci va invata sa imparta ce-i al lui.

in momentul de fata, trecem printr-o criza de eruptie dentara..ii ies cei doi canini de jos...si avem febra mare, aseara 38 cu 6, ar roade tot, suzeta o strange de mama-mama si nu are deloc pofta de mancare. incerc cu tot felul de preparate...ciorba si mancare nju mai zic, cand vede castronu', incepe singur sa planga....ii fac gratare, snitele, peste...p-astea le mai accepta. strugurii ii plac, in schimb ffffffff mult si piersicile.

vorbeste bine zic eu, dar pocit, oricum doar noi ii stim vocabularul. apropos, am citit ca copii care poarta suzeta vorbesc pocit cuvintele si asta ni s-a confirmat si noua ( la bb2 o sa incercam pe cat posibil sa nu mai dam pe suzi ).
deci are urm cuv ( sa vad daca mi le aduc aminte acum pe toate: pe el il cheama EBI,mami, tati, ieieie=desene, ma tae=mai tare, toto=cartofi, paie=paine, peia-perna, te=ceai, ate=lapte, mamae, tatae, eia=cheia, mau=maru, pirs=piersica, do=doi, ase=sase, ata=gata, atu=altulpis=pisica, ham=catel, apa, bee=bere, cand vrea ceva zice aia-aia, imita animalele,le zice numele celor apropiati si nu mai stiu.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca anu' asta am zis pass la mare, am mers doar o saptamana la herculane cu sebi si cu socrii. da' si la anu'....de cap ne facem

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbi..frumos vocabular are Sebi.
Cum ii faceti dus tot in chiveta? Era mortal in filmul ala.
Mie nu imi merge dropul, l-am sters si nu imi deschide pagina. Ma depaseste..nu mai stiu ce sa ii fac

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

bumbitamaine avem o nunta la craiova, la mercur io m am facut mireasac la un local pe la institut acum e o discoteca acolo, la craiova venim doar in fuga ...ne ducem al tara mai multa fost fata mea a stat 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina si v-a placut la Herculane? nasii lui Marco au fost dezamagiti. cica e fain pt. un weekend, dar nu sa stai mai mult.
pe Ingrid nu am intrebat-o daca i-a placut. oricum au stat la aceeasi pensiune. voi unde ati stat?
Foarte bine face sebi, asa e si marco...daca ii ia cineva vreo jucarie plange si-l pocneste, dar el merge la jucariile altor copii si are pretentia sa i le dea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Bumbi, la bb2 poti sa ii dai suzeta dar in jurul varstei de 1 an ar fi bine sa scapi de ea . Nu de alta dar cand e mai mare e mult mai greu. Un bb cu suzeta parca e mai cuminte ca unul fara..
La mine amandoi au avut dar Dani a aceptat-o foarte greu..cu glicerina pe ea ca altfel nu ii trebuia.Apoi s-a obisnuit si ii placea. Cand a cazut in lingura nu i-a mai trebuit si atunci a fost momentul sa i-o scot. La Sandra i-am scos-o la 1.3 ani i-am spus ca a uitat-o la bunici . A plans 2 seri dupa ea dar nu exagerat. Si gata..avem dinti frumosi

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bumbi, asha e si Dani...are pretentii la jucariile altor copii dar pe ale lui sa nu puna nimeni mana ca imediat sare la bataie indiferent ce varsta are copilul. Si nu e singur, e cu Sandra si degeaba...tot e egoist.. Asha a fost si sora-sa dar s-a dezvatzat ea de crizele astea de personalitate cu timpul si in colectivitate

Mergi la inceput