Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 17

cosmi1975 spune:
al meu baiat e unul din ala care o incaseaza, l a zgariat o fetitza intr o seara....saracutul de fuge cand o vede acu
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Biancas spune:
Am intrat si eu in drop dar prin Opera nu prin Explorer.
Irina..asha zici ca Sandra seamana cu Dani? Eu nu vad nici o asemanare...si multa lume zice ca copii mei seamana...dar nu vad absolut nimic
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Biancas spune:
Cosmi..Si finul meu fuge de Dani ca stie ca o incaseaza . Cand vine la noi trebuie sa il tinem pe Dani in brate ca altfel nu il lasa nici pe cal, nici pe masina...nu prea il lasa cu jucariile lui.
Daca numai pune mana Dani pe el deja se apuca sa planga
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

bumbita spune:
cosmi la mercur e ff frumos, mai ales acum de cand au renovat centrul si se vede panorama superba a fantanilor cantatoare ale lui solomon. restaurantul mie mi-a placut f mult, am fost la un botez...e aerisit, are ac care face fata, e spatiu de dns, e modern.
deci ai fost miresa in actuala si in voga discoteca krypton.mai-mai-mai!!!!
si unde aveti tara in dolj?
bianca o sa incerc sa nu i-o dau deloc...pe mine m-a ajutat fff mult in perioada colicilor si seara la culcare suzeta...n-am avut treaba, dar acum nu mai scapam de ea ma trezesc cu sebi ca atunci cand stam pe langa un bebe care are suzi, pac! ii ia imediat suzeta si o baga la el in gurita. mooooooor de rusine!!!
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)

bumbita spune:
giovaHERCULANE?! o amintire trista...pacat de staiune, pacat de potential, pacat de relief, pacat de apele de acolo si de strandurile termale....
asa e, e o statiune de wknd, din pacate....
serviciile sunt ffff proaste...nu s-au facut deloc investitii acolo...chiar vorbeam cu dani intr-o seara, plimbandu-ne pe aclo, cum ar fii daca...si daca....SUPER!!!da'...se va duce incet-incet totul de rapa.
noi am stat la nasii nostri in apart care au acolo un apartament.

bumbita spune:
cosmi exact de-asta imi e si mie...ca vor fugii copii de el...oricum, acum prefera sa se joace singur afara...nu stiu, ma gandesc ca cu fratiorul sau atunci cand il vom duce la gradi se va schimba, ca asta e doar o etapa.

Biancas spune:
Bumbitza, cum o sa il cheme pe bb2?
Am terminat ciorba de perisoare dar nu simt nimic din cauza gatului. Habar nu am daca mai trebuie sare sau nu ca nu prea simt...Am pus eu ochiometric dar...
Bianca

bumbita spune:
pe bb 2 o sa-l cheme eduard.
mai fetelor, daca as fii scris acum 2 LUNI as fii fost disperata...acum insa m-am obisnuit....SEBI NU MAI MANANCA MANCARE GATITA....
eu stau cu el acasa de 2 saptamani.pana acum a stat la socrela...ce i-o fii facut ce nu i-o fii facut...da' nu mai vrea copilu' mancare gatita. imi tot zicea socrela, da' eu nu credeam, ziceam ca nu insista ea, ca nu-i place copilului mancarea ei....da' sunt innebunita.
numai grate, snitele, cartofi prajiti, peste in toate combinatiile, fructe, iaurturi, lapte cu cereale cat cuprinde.
am fost pe la dr - pediatru si de fam - si ba ca e de la rosu in gat, l-am tratat, ba ca e de la canini
NU STIU CE SA MA MAI FAC?!
voi ati trecut prin asa ceva???

Giova spune:
Asa e Cristina, pacat de statiune, ca se duce de rapa. noi am fost in 2005, in martie, dar sincer, nu m-as mai duce deloc.
De kla dintisori nu cred sa pape Sebi, lasa ca trec si astia. Noi mai avem un ultim canin de iesit...abia astept...
Marco a papat bine de tot, si era sa adoarma in scaunul de masa. l-am pus in pat si acum e in living langa mine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

cosmi1975 spune:
bumbita....da la disco kripton am, fost mireasa dar acu ....11 ani, si la tara ma duc la bistret...acolo unde au fost inundatiile anul trecut
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975