Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Stai c-am incurcat borcanele. cred ca e Slatina.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

e destul de departe fata de Alba. ce sa mai zic ca nunta e sambata(15 sept.), iar duminica trebuie sa plecam la Ab sa-l luam pe Marco si pe urma la Timisoara. valeleu de capul nostru, ce distanta!!!!
Luni Clau tre sa fie la birou, mai ales ca petse 3 zile mergem in concediu.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

cosmi, maraki multumim ca ati mai intrebat si de noi...

giova nunta la olteni?! nasa?! eu sunt din craiova...deci inima olteniei. hai sa-ti zic eu....nasii sunt cei mai importanti la noi....mai importanti ca mirii, pe bune incepand de dimineata de la imbracatul miresei, de la luatul miresei de acasa, la biserica, la pozat, la restaurant.....muzicantii...numai cu ochii si cu gura dupa nasi sunt. ( apropos sa aveti si bani schimbati de 10 lei, sa le mai dati, ca va canta de va....).

obiceiuri? acum depinde si unde e nunta: latara sau la oras? la tara sunt o gramada de obiceiuri, cam aiuristice le-as zice eu: merge mireasa prin sat cu o galeta cu bani inea, varsa apa, plimba bradul impodobit, mai prin sud...ma refer bailesti , intra si socrii masri ina ctiune ( socru mare e uns cu funingine, habar nu am de ce) si altele ciudate rau care nu-mi vin acum in minte.

la oras, mie mi-a placut nunta mea....au venit nuntasii cu mirele si cu nasii m-au luat de acasa...cica e bine ca atunci cand intra mirele in casa, mireasa sa se uite spre el prin verigheta...cica le merge bine, deh! superstitii, nasa mi-a pus pe cap voalul si coronita, eu uitandu-ma in oglinda, apoi mireasa trebuie sa puna in flori la nasi, la socrii. se rupe turat mireseoi de catre nasa, dupa care nasa imparte din nunta la nuntasi, dupa care se merge la biserica.

la noi, este taxa de 150 de lei, pe care o platesc nasii.

apoi se fac pozae, fir prin centru, foie prin parc, fie la muzeul de arta.

dupa care resutantul.....si acum atenytie: AM FOST LA O NUNTA LA CARE S-A FURAT.....NASA. sa stai pe langa clau, ca ti-or pune oltenii gand rau.

oricum, parerea mea este ca poate fii o disyractie pe cinste, depinde de voi...ce stare de spirit aveti.

ma duc sa mai vad cum merge cu mancarica ...si revin cu noutati despre noi.

pupici la toate.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 24 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

anul trecut pe coafura de mireasa mi-a luat 1 mil, eu i-am dat 1,5. acum sa vedem asta cat ma va costa...oricum nu vreau cocuri sau alte ciudatenii, tot ceva frumos ca si atunci, sau chiar mai simplu.
La olteni cred ca nu ma mai coafeaza nimeni, nu ma las pe mana oricui. poate imi intind parul si gata.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

scuze , in primul rand pentru greseli si api...am uitat sa-mi schimb semnatura

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BUMBITAAAAAAAAte am provocat...cu nunta

GIOVA poate credeai ca zic prostii, asa i nunta la olteni iar SLATINA nu i departe de CRAIOVA vreo 60 km,,,,,a si de unde stiu toate astea?am nasit o data in CRAIOVA o data la tara dar tot in dolj....si mireasa am fost in CRAIOVA sambata si suminica la 50 km, asa ca sunt as

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Cristinaaaaaa, chiar ma gandeam la tine, si-mi parea rau ca nu am nr. tau de tel. vroiam sa vad cum esti? bb mai sta in burtik? Sebi? strengar mare? mai mergi la munca?

am scris mai sus, ca la Slatina fac doar o masa la restaurant,tot tambalaul petrecandu-se in Alba, dupa obiceiurile noastre.
am auzit ca sut lautari care canta si tre sa le dai bani. acum vreau sa-i intreb daca isi iau asa ceva la Slatina. caci in Alba au doar pe drum de la nasi la mireasa, biserica, pana la restaurant.

_

Mergi la inceput

hai mai uimiti-ma, poate imi provoc vreo boala contagioasa si stau acasa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

hai ma GIOVA ca doar nu te omoara ...tu esti fata de agsca si s sigura ca te integrezi

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbita. Ati fost la mare la MI? Noi nu am prins bilete..
Ti-am tot dat strigari pe forum dar nu ai aparut.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput