Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by ellis

chiar marti m-am certat la casa cu una, eram la casa prioritara pt gravide, dar erau vreo 10-12 persoane inaintea mea, eu singura gravida si am avut bunul simt(rau am facut) sa intreb daca ma lasa sa trec ianinte avand in vedere ca era casa prioritara, toti ma lasau, mai putin una care a inceput sa comenteze ca sa stau la coada, ce conteaza ca-s gravida si ca ea nu ma lasa...atunci si eu de nervi am mers catrea casiera care m-a rugat sa trec prima...de acum nici ca mai intreb ca nu faci nimic in Romania cu bunul simt.

Ellis25+

Ellis, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare pt ca exista multa nesimtire, asa e peste tot, in autobuz, in metrou, la medic...desi sunt locuri rezervate sau scrie mare pe usa (de exemplu la medicul de familie) ca gravidele au pioritate, pe nimeni nu intereseaza lucrul asta, se fac ca nu te vad...stai linga ei cu burtica rotunda si nu se misca...si eu m-am certat odata cu unul la medicul de familie, cind trebuia sa-mi faca analizele...asa ca...ce pot sa-ti spun: multa rabdare si nervi de otel.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu vreau varza cu carnita d e purcel!!!!!!!!
azi m-a apucat harnicia...
de dimineata la analize- dau peste o tampita care nu-mi nimereste bine vena..ma bosoleste de numa.dar sangele meu nu vrea sa curga..asa ca ma inteapa si in cealalta mana..
apo intalnire cu designerii..ca v-am zis ca ne mobilam apart cu designer, draga...ca asa vrea omu meu..
apoi pranzul cu nepoteii...
apoi gatit..chec si clatite cu ciuperci...
acu dureri de spate de numa...
vreau si varza..dar o lasam pe alta data, ca nu mai pot.
Pussi, intreaba de ce ma dor pe mine coastele..:)

28+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ah..cu epilatul..da e o problema.
deunazi parca jasmin zicea ca se face acasa..eu nu mai pot. de-abia ma aplec cd fac dus, sau cd ma incalt.
problema e ca la salonul la care am fost data trecuta, fatuca aia era tare speriata d eburta mea si a zis sa nu ma supar, da nu ma poate face total..dupa ce ma pregatisem eu psihic temeinic...acu tre sa caut un alt cabinet.
Ramo, Pufu...HELP!!!!!!!!!
ma duc sa intind si niste rufe si apoi sa bag clatitele la cuptor, sa le devorez..;)

28+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

rox. X 4 pers. multumim frumos! merg sa-mi fac freza !... pana acum bagam pe pipaite, dar cum azi ma astept la tuseu... trebuie sa fie curatica total
victo ce harnicuta esti.. noi il asteptam pe tati cu papa de la Mc'... mancare sanatoasa

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pussi, nu mai vorbi de mancarea de la MC, ca imi faci pofta. Singurele mele scapari din timpul sarcinii au fost vreo 5 iesiri (la interval cam de o luna intre ele) la MC si la KFC. Stiu cat de nesanatoasa este aceasta mancare, insa cateodata nu ma pot abtine. Sper sa nu ma mai tenteze pana la sfarsitul sarcinii, dar nu promit

Roxxy24+Rares Matei, iubitul lui mama

Mergi la inceput

Victo, da, eu ma epilez singura si total ...deocamdata inca ma vad...mai folosesc o oglinjoara, dar o foloseam si inainte, ca sa ajung in zone mai indepartate...

Pussi si Ancuta d, felicitari pt intrarea in alta saptamina!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXANA ESTI TARE! FRUMOS DESENEZI!

Eu citeam despre cercelusi la fetitze, ca nu as fi vrut sa-i pun din maternitate, dar totusi, se pare ca asa e mai bine; si asa mi-e tare mila de ea, mititica, cu capsorul ala mic, sa-i pun si cercelusi cred ca va fi ca o maimutica; si eu mai sunt si debusolata de cum ma voi descurca cu bebica singura, incat vreo infectie la urechiuse ne-ar mai lipsi(Doamne feteste!). Dar cred ca pana la urma ii pun din maternitate ca nu constientizeaza durerea si sa nu fie suparata pe mine. Voi?

Ellis25+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Pussi, nu mai vorbi de mancarea de la MC, ca imi faci pofta. Singurele mele scapari din timpul sarcinii au fost vreo 5 iesiri (la interval cam de o luna intre ele) la MC si la KFC. Stiu cat de nesanatoasa este aceasta mancare, insa cateodata nu ma pot abtine. Sper sa nu ma mai tenteze pana la sfarsitul sarcinii, dar nu promit

Roxxy24+Rares Matei, iubitul lui mama

Roxy, si eu la fel, mor dupa aripioare...desi eu acasa nu maninc aripi de pui, nici nu cumpar asa ceva...iar de la MC, am sarit calul de vreo 8 ori de cind sunt insarcinata...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

JASMIN, spre surprinderea mea, in urma cu vreo doua vizite la dr de fam 2 domni m-au lasat sa intru de cum am venit; dar nu s-a mai repetat data trecuta din pricina ca la rand erau femei...incredibil, nu?!

Ellis25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

am sunat ptr programare la 4D si mi-au facut tocmai ptr 30 augustca cica au vacanta,si eu care speram sa merg cel tarziu saptamana viitoare.nu am mai facut pana acum nici una 4D si eram tare nerabdatoareca am auzit ca li se vede fetisoara exact asa cum o au ei.mai sun maine si pe la alte cabinete sa vad poate gasesc ceva mai repede.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput