Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

aaa si nu v-am zis ca e prima data cand mi se spune ca difera pretul ptr sarcina gemelara fata de una normala

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Asta mi se pare inadmisibil. Ca doar nu depune munca in plus pentru ca sunt doi. Atentia trebuie sa fie aceeasi. Nu te mai mira nimic....

quote:
Originally posted by irina_stef

aaa si nu v-am zis ca e prima data cand mi se spune ca difera pretul ptr sarcina gemelara fata de una normala

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

BB, tocmai am primit comanda de la Little Baby...hainutele sunt de iarna, sunt multumita de ele, doar ca fisul ala e cam...roz.... Nici nu stiu daca sa-l imbrac pe Lucas cu el...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salut Victo,
Eu am o cosmeticiana f buna la care ma duc de mult si sunt tare multumita de ea, eu nu m-am facut niciodata total dar daca vrei iti dau numarul ei de telefon

------------------------
Flory 27+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

ROXANA ESTI TARE! FRUMOS DESENEZI!

Eu citeam despre cercelusi la fetitze, ca nu as fi vrut sa-i pun din maternitate, dar totusi, se pare ca asa e mai bine; si asa mi-e tare mila de ea, mititica, cu capsorul ala mic, sa-i pun si cercelusi cred ca va fi ca o maimutica; si eu mai sunt si debusolata de cum ma voi descurca cu bebica singura, incat vreo infectie la urechiuse ne-ar mai lipsi(Doamne feteste!). Dar cred ca pana la urma ii pun din maternitate ca nu constientizeaza durerea si sa nu fie suparata pe mine. Voi?

Ellis25+

Ellis, si eu daca as fi avut fetita i-as fi pus cercei din maternitate...mai tirziu iti va fi si mai mila...dar atunci cred ca e cel mai putin traumatizant...bebelina nici nu stie ce i se intimpla.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

quote:

28+ cu si

-IRINA-

Irina, e incredibil...doar n-ai doua burti...N-am mai auzit asa ceva. Si cit te costa? Nu poti s-o faci undeva unde sa fie platita de seguro social?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

pt fetele cu baietei in burtici: sa-l imbrac pe bebe in fis ciclam? Ca pe site aparea rosu, dar e ciclam...nici nu stiu ce sa fac...fisul nu e urit...pt 300.000 e chiar dragut.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

mi-a spus 120 euro sarcina normala si 150 gemelara.am ramas si eu uimita ca e prima data cand mi se intampla sa mi se ceara mai mult la eco ptr ca sunt doi bebei.si pe asigurarea medicala toate ecografiile se fac 2D mai putin cele morfofetale care sunt 3D.CEL PUTIN MIE ASA MI S-A FACUT LA 12 SI LA 22 SAPT.in rest numai 2D.numai ca vroiam sa ma alint si eu cu una 4D.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor vreau sa va intreb daca sterilizatoarele de biberoane ptr microunde sunt bune. Nu de alta dar mi-a luat o matusa din Elvetia,este Chicco...
Fetelor s-a mai nascut un bebelus la odiseea de septembrie-octombrie...se apropieeeeeeeee
anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

quote:

mi-a spus 120 euro sarcina normala si 150 gemelara.am ramas si eu uimita ca e prima data cand mi se intampla sa mi se ceara mai mult la eco ptr ca sunt doi bebei.si pe asigurarea medicala toate ecografiile se fac 2D mai putin cele morfofetale care sunt 3D.CEL PUTIN MIE ASA MI S-A FACUT LA 12 SI LA 22 SAPT.in rest numai 2D.numai ca vroiam sa ma alint si eu cu una 4D.

28+ cu si

-IRINA-

Irina, merita sa faci 4D. Oricum si la noi e scumpa: 4 milioane, adica vreo 130 euro. Asa ca nu e mare diferenta. Ba chiar in Spania e putin mai ieftina, daca e pt sarcina unica 120 euro.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput