Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 24
RGE spune:
..inca astept reactia lui..cred ca nu poate sa vorbeasca acum sau vine acasa cu....Doamneee si stau la 4
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
irina_stef spune:
poate face si el cum a facut al meu cand mi-am desenat burta prima data,dupa ce s-a amuzat imi zice ..pui toate chimicalele pe coipii.
28+ cu si
-IRINA-
RGE spune:
IRINA excat la asta m-am gandit eu in timp ce desenam..ca sigur "bombane"
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
..inca astept reactia lui..cred ca nu poate sa vorbeasca acum sau vine acasa cu....Doamneee si stau la 4
25+ ANDREI
RGE spune:
..he he he stati mei ca nu a primit ca l-am sunat..eu mai insist..o sa va anunt oricum ce reactie a avut...
RGE spune:
..fetelor pe voi va dor dintii cand va spalati??...ca eu una innebunesc de durere ma dau lacrimile...
pussi spune:
bey voi toate mergeti la cosmetica la epilat? ca eu trebuie sa utiliz oglinjoara azi pt. gineco ca nu-mi vad ! Voi cum procedati?
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
RGE spune:
PUSSI..sti oglinda aia in care imi fac eu poze??..patut e chiar langa ..asa ca iti imaginezi ..altfel nu pot..
Roxxy80 spune:
Si eu tot cu oglinda E ciudat sa nu ti-o mai vezi. Doamne, ma bucur ca de felul meu sunt slaba. Pentru ca multe schimbari sunt in irganism de cand m-am ingrasat: in primul rand faptul ca transpir f rau, inclusiv intre picioare. Transpir si sub sani, ceea ce ma enerveaza f rau.
Roxana, ce burtica frumos desenata ai. Cred ca o sa-ti fur si eu ideea intr-una din zilele astea si o sa-i fac o surpriza lui barbate-meu.
Roxxy 24+Rares Matei, iubitul lui mama