Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 23
ellis spune:
chiar marti m-am certat la casa cu una, eram la casa prioritara pt gravide, dar erau vreo 10-12 persoane inaintea mea, eu singura gravida si am avut bunul simt(rau am facut) sa intreb daca ma lasa sa trec ianinte avand in vedere ca era casa prioritara, toti ma lasau, mai putin una care a inceput sa comenteze ca sa stau la coada, ce conteaza ca-s gravida si ca ea nu ma lasa...atunci si eu de nervi am mers catrea casiera care m-a rugat sa trec prima...de acum nici ca mai intreb ca nu faci nimic in Romania cu bunul simt.
Ellis25+
iuli-ana spune:
Aoleuuuu!Deja sunteti enervante...Pai alea sunt poze cu femei care se plang ca au pus pe ele nu-stiu-cat si li se vede celulita???
Mey,stati la un loc,ca sunteti frumoase foc!!!Chiar ca e in capu' vostru,ca doar nu vreti sa fiti silfide cu burtica...
Foarte frumoase doamne am vazut,nu va mai plangeti,ca apoi o sa avem nevoie de terapie de grup !!!
ancadragoman spune:
Ma bag si eu la regim dupa ce vvine bb...
Pussi intreaba si despre contractii.Cum trebuie sa le simtim?
anca 28+
Maria
poze
iuli-ana spune:
Pussi,multumesc si tie!
Ma bag la treburi casnica,ca ar fi cazul...
Pupici,mai vb diseara!
irina_stef spune:
pussi ma intrebai cum nasc...pai se merge pe nastere normala,doar daca nu se va putea sub nici o forma,apelam la cezariana.asta e,preferam si eu cezariana ca sunt 2 si imi e cam frica,dar daca nu se poate cumva trebuie sa iasa ei din burtica..cat mai la timp sper.tu poti sta in pat?eu nu pot sub nici o forma,sa ma asez in pat fara sa fie cu intentia de a dormi,nu am stare,asa ca eu mai tot timpul umblu ca o nebuna
28+ cu si
-IRINA-
pussi spune:
ancuta nu-l intreb ca am avut si stiu cum e: se face burta ghem si te doare ca la CM... inclusiv spatele ca la CM!
irina eu am stat pana la 10 sapt. in pat(mergeam doar la baie), fiind Fiv .. apoi 18 ore/zi ! Si acum mi-a zis ca de la 25-26 ma trece iar la pat! Ma astept ca azi sa-mi si spuna decand sa trec la pat... imi gasesc ocupatie: DC, crosetez si mi-am fact stoc de carti si TV! Cu cezariana .. nu stiu, eu oricum as fi vrut cezariana, nu m-am gandit ca va fi obligatoriu!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
irina_stef spune:
in tara asa mi-a zis si mie,de la 6 luni mai mult la pat.cand m-am intors aici,mi s-a spus sa-mi fac viata normal,doar sa nu exagerez in anumite privinte.deci vezi parerile sunt impartite.
mai fetelor,pana acum stiam care dintre bebei cum si unde misca.cred ca s-au mutat pe acolo,ca nu mai simt in aceleasi locuri si tare sunt dezorientata acum,nu prea mai imi dau seama unde este unul si unde este celalalt.
28+ cu si
-IRINA-
RGE spune:
..m-da deci fi'miu nu m-a lasat sa dorm asa ca m-au apucat dracii si am vrut sa-i fac creasta cu gel la iepure da' nu m-a lasat......asa ca i-am dat sms sotului ...poza o gasiti in mailul comun ..si urmatorul mesaj
.."TATIIIIIII VINOO REPEDE ACASA CA MAMI NU MA LASA IN PACE ..bebe al tau"
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pussi spune:
quote:
Originally posted by RGE
..m-da deci fi'miu nu m-a lasat sa dorm asa ca m-au apucat dracii si am vrut sa-i fac creasta cu gel la iepure da' nu m-a lasat......asa ca i-am dat sms sotului ...poza o gasiti in mailul comun ..si urmatorul mesaj
.."TATIIIIIII VINOO REPEDE ACASA CA MAMI NU MA LASA IN PACE ..bebe al tau"
foarte frumos mami!!!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
RGE spune:
..am luat-o razna