Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

oana felicitarimai o sapt. si incepi numaratoarea inversa! Si pe mine ma ustura buricul, eu credeam ca e doar la mine ca am taietura de la laparoscopie exact in buric! M-ai mai linistit!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna dimineata,

voi va vaitati ca nu puteti dormi, iar eu am dormit rupta pana cand a sunat telefonul azi dimineata la 8 si a trebuit sa ma duc la birou. Inca sunt un pic cheauna de somn, si nu intrevad o intalnire cu patul pana diseara...

26s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ellis, atunci cand postezi in mesaj, in partea de sus sunt mai multe icon-uri care arata ce optiuni ai activate. Mesageria e reprezentata de un PM care la tine nu apare.

26s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Si eu am de cand sa spal si sa calc hainutele inainte de nasterea bebicului. Pungi mi-a adus sotul meu de la servicii, format A4 si A3 cu ZIP, foarte bune si usor de folosit.

Dana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Daca te referi la mine (suntem cam multe Roxane pe aici ), e cam greu sa ma convinga ceva ca arat bine. M-am ingrasat f rau la fata si cand ma uit in oglinda, ma indispun. Sa nu ma intelegi gresit: pentru mine este important ca sarcina mea sa decurga ok, sa am un copil sanatos, insa e neplacuta grasimea . Dar ma gandesc ca dupa ce o sa termin cu alaptatul, o sa am multa grija de mine si o sa revin la formele initiale. Sunt optimista, dar mai am si eu momente de deprimare.

quote:
Originally posted by pufulet74

Salutam burticile !
Eu nu prea am dormit iar acum in Olanda e vreme urita de tot si ploua, chh...
Cami, f buna idee cu pungile sigilate, de unde cumpar asa ceva ???
La fel si cu campurile sterile, dar din nou, cum arata alea si de unde se cumpara ?
Ancuta, Pussi, felicitari si la cit de multe saptamini si cit de usor !!
Cit de repede a trecut timpul, cind ma uit la cite saptamini avem fiecare ...
Roxi, ce te-ar putea convinge ca arati super bine ....?

------------------------
Flory 27+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimineata!! ne-am trezit si noi.......si tre sa ma apuc de facut papa.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

roxxy80 eu zic sa te calmezi cu grasimea... mi-e mi-ati zis toate ca n-am pus mult .. adica 6 kg. dar am facut o celulita pe coapse, foarte urata care atarna si se misca odata cu picioarele apoi mi-au crescut niste aripioare de grasime intre sub brat si sani...sunt oribile... umblu doar cu tricouri cu maneca.. ca daca nu se revarsa afara... groaznic! Dupa ce nasc ... la 2 luni ma apuc de rezolvat problemele astea! Cum ? inca nu stiu

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna tuturor!
Noi ne-am trezit de dimineata si am fost la plimbare prin parc si apoi am cumparat multe feluri de fructe. Abia acum ne-am intors, cred ca am stat 3 ore.

bb, nu am intrat cu kg in plus in sarcina, desi nu as spune niciodata ca am putine kg . Intotdeauna sunt prea multe. Asta e standardul doctorei mele - 11-12kg in sarcina. Si la persoanele foarte slabute. Cred ca tine ea mai mult la silueta pacientelor. Am auzit ca si dupa nu te lasa pana nu iti revii.
Apreciez asta, dar nu prea am ce face; mananc dimineata cereale cu lapte sau ou fiert cu legume, la pranz iar ceva ok (mai mult salate pe caldura asta) si seara deobicei doar fructe. De baut doar apa plata si ocazional limonada sau ice tea.

Plimbari si miscare cat incape.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi celulita am pus si eu, sper sa apara si vergeturi ca atunci chiar ma deprim!! noroc ca prindem iarna dupa ce nastem sa avem timp pana in vara sa ne revenim cat de cat!!
pussi, anca multe saptamani inainte!!!
eu cand ma gandesc ca mai un pic si schimb prefixul, ultimul de altfel, parca ma apuca frica.....oricum de la 32 de sapt imi pregatesc bagajul....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Of fetelor.....spuneti-mi cat e de grav pentru bebe faptul ca la mine la birou au inceput sa vopseasca 2 dulapuri mari si miroase rau.......Si nesimtitul de sef nu zice nimic; e un neamt idiot!

25+ ANDREI

Mergi la inceput