Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Buna tuturor!

bb, nu am intrat cu kg in plus in sarcina, desi nu as spune niciodata ca am putine kg . Intotdeauna sunt prea multe. Asta e standardul doctorei mele - 11-12kg in sarcina. Si la persoanele foarte slabute. Cred ca tine ea mai mult la silueta pacientelor. Am auzit ca si dupa nu te lasa pana nu iti revii.
Apreciez asta, dar nu prea am ce face; mananc dimineata cereale cu lapte sau ou fiert cu legume, la pranz iar ceva ok (mai mult salate pe caldura asta) si seara deobicei doar fructe. De baut doar apa plata si ocazional limonada sau ice tea.

Plimbari si miscare cat incape.

29+

te invidiez ce regim de alimentatie sanatos ai.....eu pot sa zic ac exagerez cu toate...., ciocolta atoata ziua bag in mine, dulciuri de toate felurile, hamburgher, pizza, sa nu mai zic de cartofi prajiti..., apa plata aproape deloc, mai mult sucuri,si mancaruri destul de grase mananc , pe langa salam, cremwursti....
deci ce zici??? ar fi trebuit sa iau 25 de kg pana acuma, nu doar 10 la ce mananc!!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Beyyyyyyyy, io-s mai grasa ca voi, da? Nu-mi ia niminea locul I!
Si la fata am grasimica si la , ca trebui sa fie un echilibru in toate!

Ia uitati ce a facut in schim grasuna cat n-a vorbit cu voi!
Adica io cu maica-mia (ea se pricepe cel mai bine) si cu sor-mea in 3 zile!
E jos in semnatura la pereti camera Alesia!
Va place? Mai trebe sa aduc mobila si perdele si desig-nul e gata!

Shery 28+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

Beyyyyyyyy, io-s mai grasa ca voi, da? Nu-mi ia niminea locul I!
Si la fata am grasimica si la , ca trebui sa fie un echilibru in toate!

Ia uitati ce a facut in schim grasuna cat n-a vorbit cu voi!
Adica io cu maica-mia (ea se pricepe cel mai bine) si cu sor-mea in 3 zile!
E jos in semnatura la pereti camera Alesia!
Va place? Mai trebe sa aduc mobila si perdele si desig-nul e gata!

Shery 28+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

graselor !!! veniti si la noi la vopsit? ca vad ca va pricepeti bine de tot! imi place! vrem si noi!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dany nu e bine sa inhalezi mirosul ala!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

shery, fff frumos!! imi place!!
fetelor va mai doare pe vreuna burtika la exterior??? ca si cum as avea febra musculara...
dany, duet acasa, nu sta in miors!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY ai grija cu mirosul ca este periculos!!
...Doamne fetelor sincer va spun ca m-am saturat de ce spun doctorii..toate zic vai draga e bine sa pui doar 10-12 kg in sarcina si daca le intrebi pe ele cat au pus or sa-ti zica 20kg.....acum sa fim seriosi daca v-ati ingrasa doar cateva kg toata sarcina si am naste niste pui de pisic nu cred ca ne-ar coveni sa stea copilul cateva luni in incubator sa ti se rupa sufletul , sa innebunesti ca nu poti face nimic....mama l-a nascut pe fratele meu la 28 de saptamani nici nu vreti sa stiti cum arata si cat s-au chinuit ai mei si cat au suferit sa vada copilul cateva luni la incubator..asa ca mancati normal si haideti sa lasam prostiile ..suntem mame asta e cel mai important ..iar la anul o sa fim niste mame superbe cu bebici in carucioare, fericite !!!!
..eu la inceputul sarcinii m-am chinuit sa mananc numai lactate, fructe, legume....si cand mi-a spus dr ca bebe e super mic cu 3 sapt mai mic decat ar trebui m-am ingrozit ..de atunci mananc ca un om normal..ciorba, mancare, fructe, paine normal ..exact cum mancam inainte de sarcina dar cu mai multe portii de lactate si fructe....oricum daca e sa se puna se pune si apa daca ne-am hrani numai cu ea...dar acum sunt fericita .oi fi luat eu 12 kg insa cand vad la ecografie ca bebe al meu e dezvolatat normal si ii vad falcutzele sunt mandra de cele 12 kg si chiar nu-mi pare rau !!

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Ok fetelor...haideti ca incerc sa ma invoiesc sa vad ce zice!
Va pup !!!Sper sa reusesc!
Daca reussesc intru de acasa mai tarziu si mai vorbim!

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

....stiu ca o sa primesc niste rosii in cap dar m-am riscat sa-mi spun si eu parereasi ...doi la mana cum am putea sa luam doar 10 kg cand in toate cartile de specialitate sunt urmatoarele calcule...
COPILUL.....2,9KG- 4KG
PLACENTA..0,5-0,6 KG
LICHIDUL AMNIOTIC.....1 KG
CRESTEREA SANILOR.....0,4KG-1,3KG
CRESTEREA UTERULUI.....1KG
DEPOZITE APOASE, MASA MUSCULARA....2,5KG-3,5KG
CRESTEREA VOLUMULUI SANGVIN....1,3KG-1,7 KG
CRESTEREA VOLUMULUI LICHIDELOR....1KG
...mai facem calcul???...intre 10 si 15 kg scrie la carte (subliniez) ca ar trebui sa luam si cum niciodata, nimic nu e ca la carte mai adaugam cateva kg peste ce zic ei[:-))
...stiti cum e precum soferia...daca Doamne fereste nu merg semafoarele intr-o intersectie (LA CARTE E TRECUTA REGULA INDICATOARELOR SAU A PRIORITATII DE DREAPTA NU?)...SI CE SE PRACTICA??...INTIMIDAREA ...asa ca niciodata socoteala din targ nu e aceeasi cu cea de acasa......ASTEPT INJURATURI!!

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.
sheri - super desenele...vreau si eu!!!!!
dany - ai reusit sa pleci?
eu pana acum am luat 7,5 kg....dar acum ma ingras pe zi ce trece...asta e!sanatoase sa fim, si noi si bb-ei din dotare!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

bb, daca mananci tot ce zici nu o sa ai probleme dupa sa revii la silueta normala. felicitari!
RGE e foarte important sa mancam zilnic 2500 de calorii sa nu aibe copiii probleme cu arterele si mai ales sa tinem cont de piramida alimentelor necesare in timpul sarcinii. Chiar am citit ca painea alba nu are nimic bun pt bb, eu consum doar paine graham, de secara sau de tarate si cereale de la Plafar. Fructele si legumele trebuie sa aiba cat mai multe culori ca sa contina toate vitaminele, etc . Lactate tot asa, cel putin 4 portii pe zi.
Eu m-am incadrat cu bb exact pe intervalul saptamanilor implinite. Greutate, dimensiuni, dezvoltare.

29+

Mergi la inceput