Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
RGE spune:
CAMI asa este auzisem si eu chestii de genul asta la fetite..eu m-am nascut cu "pufuletz " mult si la "pasa" ziceai ca am 15 ani nu cateva minute ..plus ca am facut si infectie urinara ...
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anacami spune:
Roxana, noroc ca exista pe forum sectiunea "Parintii intreaba, Parintii raspund" ( http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=2). Am vazut un subiect "Mamici de fetite" acum ceva timp in urma, cand inca nu ma interesa, nu l-am citit- acum o sa il caut .
Aici veti gasi raspunsul la multe alte probleme legate de bebelusi (inclusiv despre decalotare, fimoza, etc)
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
pussi spune:
buna dimineata
Azi am facut 23 de sapt. Am intrat in luna 6
Ancuta felicitari
mihuta m-ai distrat cu firele de par ale dr. tau
dany trebuie sa fie si ele satisfacute... nu e normal Si daca ajuta cu atat mai bine.. desi Cami ne-a dat explicatii de igiena o fi buna si asta, macar sa nu se contamineze cu anumite boli
pufu, cami eu o sa spal hainele inainte de nastere, le si calc desigur! Si unde as putea gasi pungi din acelea care se inchid ermetic ca sa ramana sterile? Nu v-am povestit, ieri am fost la maternitate la o prietena de pe Dc care a nascut! Acolo o sa nasc si eu! si la ora 18, inainte de baita fiecare mamica pregatea pachetelul: body sau costumas, sosetute daca era cazul, caciulita, manusi si pampers. Eu pe astea le-as pune, cate un echipament complet, in pungi care se inchid ermetic si apoi in bagajul de spital. Fiidca acolo hainele raman in genti.. care sunt puse pe jos, ca nu ai unde, si macar sa stiu ca hainele lor sunt in deplina siguranta din punct de vedere al igienei! Alta chestie care mi s-a parut importanta( poate va plictisesc)... erau campurile sterile, mamicile aveau toate campuri sterile pe pat sub cumparate de ele desigur si cand au adus la alaptat fiecare si-a scos camp steril nou pe care au asezat ca sa nu-i puna direct pe lenjerie!
diseara mergem la eco 4D.. dar am programare la 20:30 .. decai ma intorc tarziu!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
oana_r spune:
neata burtici.
anca ,multe saptamani inainte pana la 40.la kg stai foarte bune.
eu am pus 10 kg,cred ca doar la burta ca in rest nu se vede.
in legatura cu decalotarea la baieti, lui matei i-a facut medicul anul asta cand l-a operat de hernie.
la fetite si eu am auzit ca e mai complicata treaba,sper sa ma descurc.
hainutele pentru BB e bine sa la spalati si sa le calcati inainte.
voiam sa va intreb daca si-a luat cineva strilizator si de care.despre biberoane am auzit ca cele mai bune sunt cele de la Avent.
de dormit eu nu pot dormi,adorm la 5 dimineata si am uneori niste dureri de nu ma pot misca in jurul buricului,parca ma ustura.
29+ Anya si Matei
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
oana_r spune:
pussi multe inainte,si eu azi fac 29 saptamani.
29+ Anya si Matei
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
pussi spune:
cami s-ar putea, acum infectii urinare si iritatii + candide si micoze cred ca pot face de la varste foarte fragede! Ca sa nu vorbesc de anexite Oricum trebuie avut grija!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
ellis spune:
quote:
Originally posted by RGE
ELLIS..nu ai pm activat...
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
E activat, am si trimis pm, am si primit.
Ellis25+
pufulet74 spune:
Salutam burticile !
Eu nu prea am dormit iar acum in Olanda e vreme urita de tot si ploua, chh...
Cami, f buna idee cu pungile sigilate, de unde cumpar asa ceva ???
La fel si cu campurile sterile, dar din nou, cum arata alea si de unde se cumpara ?
Ancuta, Pussi, felicitari si la cit de multe saptamini si cit de usor !!
Cit de repede a trecut timpul, cind ma uit la cite saptamini avem fiecare ...
Roxi, ce te-ar putea convinge ca arati super bine ....?
------------------------
Flory 27+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Roxxy80 spune:
Si eu cred ca e indicat sa spalam si sa calcam hainele lui bebe, cel putin pana la 3 luni. Eu nu suport sa calc, ma indispune, dar ce nu face mami pt bebele ei drag. Fetelor, eu de abia astept sa nasc, sa-l tin in brate si sa-l pupacesc. Astept cu nerbdare inceputul lui decembrie. Simt ca mor de fericire cand il simt ca misca. Mi-e atat de drag.
Roxxy 24+Rares Matei, cel mai iubit baiat din lumea asta