Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
RGE spune:
BB iubita arati foarte bine...de fapt toate aveti niste burtici super..numai a mea e cat o zi de post zicfi ca am tripleti
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
SEXXY MAMMA sa poarte sanatoasa Yasmi cizmulitele sunt mortale...parca as mai vrea si eu un bebe-fetitza
ancadragoman spune:
Neata burticoaselor
Azi facem 28 de saptamani si +7kg
Maine mergem la eco sa vedem cat a crescut fata...
anca 28+
Maria
poze
dany26 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Neata burticoaselor
Azi facem 28 de saptamani si +7kg
Maine mergem la eco sa vedem cat a crescut fata...
anca 28+
Maria
poze
FELICITARI pt cele 28 de saptamani!!!!!Bravo te tii bine la capitolul kg!!!!!!!!!!
25+ ANDREI
ellis spune:
quote:
Originally posted by RGE
BB iubita arati foarte bine...de fapt toate aveti niste burtici super..numai a mea e cat o zi de post zicfi ca am tripleti
LASA, SA VEZI CE BAIAT MARE VEI FACE! EU AM BURTA MARE SI FETITZA MICA, SI EU AM SI FUNDUL MARE SI TOT...SI NU MA MAI VAIT... VOI CARE SUNTETI NISTE FRUMOASE TOATE...VA ALINTATI.
TRIMITETI-MI SI MIE UN PM CU PAROLA DE LA MAIL, CA EU NU AM VAZUT POZE, NICI NU AM TRIMIS...
Ellis25+
Roxxy80 spune:
Neata, fetelor. Si noi suntem cam somnorosi azi. Aseara am avut program de dat din picioare ca sa vada mami ce activi suntem
Eu sunt cam nemultumita de nr kilogramelor luate, adica 8.5 kg. Cam multe. Ideea este ca nu mananc exagerat. Chiar am 3 mese regulate si cantitati normale de mancare (in multe zile nu mananc decat 2 mese). Dulciuri nu mananc aproape deloc. Parca ma ingras din aer. In plus, am niste sani imensi cu vergeturi pe ei , desi ma dau cu tot felul de chestii recomandate.
RGE spune:
ELLIS..nu ai pm activat...
anacami spune:
Pussi, din cate am inteles, probleme in "zona" sunt si la fetite- poate chiar mai maricele...Astept acum sfaturi de la mamicile de fetite, ca imi este putina frica- este un teren necunoscut pt. mine (evident, ma refer la perioada de bebelushie ). Am inteles ca la unele fetite sunt ceva reminescente hormonale de la mami- cu diverse manisfestari (mici sangerari , sani usor umflati, puf pe ici pe colo)- toate astea dispar dupa o perioada.
In plus, si la fetite pot sa apara infectii, iritatii, usturimi la urinare,etc...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
RGE spune:
ANCUTZA felicitari si multe inainte pana la termen!!!