Clubul nurorilor (78)
Raspunsuri - Pagina 11
a.cicel spune:
Salutare
Am aparut si eu dupa o pauza lunga, dardaca am fost plecati...asta e
Prima parte aconcediului am fostla Arad, unde am stat 4 zile. Nu am mai suportat caldura, asa ca ne-am intors acasa. In a doua parte am mers la mare. Si acolo am prins perioada cu cod portocaliu. Am crezutca tampesc pe ncaldura aia. Oricum a fost bine ca apa a fost super calda. Iar Pe Bibi cu greu o puteai scoate din apa. I-a plaut foarte mult. Stateam pe plaja si daca nu eram atenti fugea in apa, ce-i drept in 4 labute. Ca abia dupa ce am venit de la mare a inceput sa mearga singura. Pe plaja avea o mare pasiune: mancatul nisipului. Baga cu pumnul in gurita, apoi cerea apa. Din pacate, in ultimele 2 zie a facut o alergie destul de urata dela soare, asa ca nu am mai mers pe plaja. Cand am venit acasa mi-a facut rosu in gat, stranut, tuse, nas infundat...dar au trecut si astea. Si eu am avut bronsita...dar mi-am revenit.
Acum incarc niste poze de la 1 anisor si de la mare.
noricile si mai revin
Ma enrveaza ca nu ot face publice pozele
Andreea si
Bianca Maria
briza_marii spune:
Andreiut draga ce de aventuri ai avut in vacanta asta
. Imi dau seama ce greu e sa "pazesti" un strumf pe plaja 
. Ce mare e Bibi, auzi un anisor. Neaparat sa ne pui poze. Si eu m-am chinuit sa pun pozele d ela botezul fetitei Razei si singurul site unde am reusit este www.multipics.net. Nu m-am inregistrat. Pur si simplu cu browse am incarcat pozele, selectand mai multe deodata. Uita-te la pag 5 sa vezi despre ce vb.
Aly atunci cand nu te simti in stare, sa nu conduci, ca nu ai atentia concentrata 100% pe condus si ..doamne fereste.
later edit vad ca pana am scris eu tu ai rezolvat.Ce scumpa e....si ce dintisori are!!
Yap, se vede cat de tare ii placea sa pape nisip ![]()
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
briza_marii spune:
neata gagici.
eu azi am 2 clienti asa ca o sa fiu plecata toata ziua.
Weekend placut!
Si Aly drum bun si vreme frumoasa. Macar sa nu ploua, daca cald nu se poate. Pup la fata draga si sa te intorci cu poze si povesti
briza_marii
marinar spune:
buna fete
am revenit si eu acasa din vacantza, a fost frumos, am trait multe experientze noi.
pozici www.dropshots.com/marinar#albums/egipt" target="_blank">din egipt
Alynutza spune:
Neatza la amiaz.
Andreea, foarte dragalasha Bibi, sa va traiasca. Nici cu mamica nu mi-e rusine, tare slabutza, nici nu zici c-ai bebelina
.
Briza pai nici nu conduc daca nu ma simt in stare, am vazut in timpul scolii ce se poate intampla daca esti prea obosit la volan (era sa iau un stalp la un viraj, daca nu punea instructorul frana il luam din plin si pur si simplu n-am putut reactiona, eram f. obosita si de atunci mi-am zis ca o sa conduc numai cand ma simt in stare). Mersi de urari, speram si noi sa fie un concediu reusit.
Marina foarte faine si pozele voastre, cred ca a meritat sa vedeti toate minunile alea.
Va
si ne reauzim de luni intr-o saptamana!
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
NicoletaB spune:
frumoase poze, marina
ati avut excursii la piramide incluse in sejur?
cu ce agentie ati fost?
briza_marii spune:
Al doilea client a anulat intalnirea asa ca iata-ma inapoi.
Marina sunt de vis pozele tale 
. Si tu ca si Andreea aratati super
, chiar va invidiez. Bine, ca nici cu sotul tau nu mi-e rusine, asa cum au observat si localnicele (a se vede poza ta cu cele 2 localnice in negru, si a se vedea poza sotului cu ele...cum ii lucesc ochii d-nei din stanga
). Eu vreau neaparat sa aud povesti despre scufundari: cum respiri prin tubul ala (eu m-as fi panicat toata
) si cum e sa innoti cu pestii
briza_marii