Clubul nurorilor (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Nico sa intelegem ca esti tare tare ocupata si de aia nu prea mai palavragesti cu noi?!
Fana pai tu singurica ai spus ca erau oameni care se uitau si nu faceau nimic . Ma bucur ca nu sunt singura care atunci cnad e vb de cadouri .
Mai fetelor ce vreme e asta? Afara lesini de cald, in interior mi-au inghetat picioarele?! Cred ca o sa fac frigul rau la cele 2 botezuri ca am 2 rochii in bretele, ca de, din cele cu maneca lunga din sifonier nu mai ma incape nimic si sa imi cump altceva..pofta in cui

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Briza,poate la voi e cald afara caci la noi brrr,e tare frig,am fost cu copiii pana la Mc Donald's si am inghetat de-a binelea,zici ca vine Mos Craciun!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

Nico sa intelegem ca esti tare tare ocupata si de aia nu prea mai palavragesti cu noi?!
Fana pai tu singurica ai spus ca erau oameni care se uitau si nu faceau nimic . Ma bucur ca nu sunt singura care atunci cnad e vb de cadouri .
Mai fetelor ce vreme e asta? Afara lesini de cald, in interior mi-au inghetat picioarele?! Cred ca o sa fac frigul rau la cele 2 botezuri ca am 2 rochii in bretele, ca de, din cele cu maneca lunga din sifonier nu mai ma incape nimic si sa imi cump altceva..pofta in cui

briza_marii

da...dar eu eram in apa langa el, ceilalti erau pe margine, banuiesc ca nu stiau cat e de adanca apa deoarece au strigat si la mine sa ma indepartez...sa nu fi vazut fata lui mama...era disperata iar eu cu un gest firesc i-am ridicat capul din apa si i-am aratat cat e de mica apa...
hai ca v-am innebunit cu actul meu de curaj...am uitat de mult de el...acum mi s-au mai rascolit amintirile....cine stie peste cati ani imi voi reaminti....
la noi ploua f tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza fetele!
Briza ai noroc daca la voi e cald. La Cluj e un frigau... ceva de sfarsit de octombrie si ploua intr-una de marti seara.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fete

m-am intors din vacantza. va pup si revin cu poze

Mergi la inceput

Marina bine ai revenit, asteptam pozele.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata!
Mama ce frig eeeeeeeeeeeeeee.
Apai cum sa mai ma imbrac oameni buni: ieri era f cald afara, azi e, vb lui Aly, ceva gen octombrie! Asa ca....stranut de zor . Stiti cumva ce as putea sa iau preventiv ca sa nu racesc? Nu as vrea sa incep de pe acum sa stau cu nasul in batista!
Marina bine ai venit. Te asteptam la povesti,

briza_marii

Mergi la inceput

Briza baga mare vitamina C. Si niste ceaiuri calde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
briza- la mine a inceput inchiderea de luna asa ca sunt calare pe analiza financiara, cam o saptamana, dupa aceea, ceva mai lejer
aly- ai mai condus?
marina- wellcome back!

Mergi la inceput

Da, Nico chiar ieri am condus, cu toate ca nu-mi place sa conduc cand e ploaie. Desi trebuie sa recunosc si sa fiu de acord cu sotzul ca acum ma descurc mai bine, fiind perioada de pauza am emotii cand ma urc la volan. Se vor calma pe masura ce o sa ma obisnuiesc, insa deocamdata exista. Si sigur, la mine 'problema' e ca oricand nu am chef/dispozitie conduce sotzul. Oricum nu vreau sa ma fortez si pe urma sa fac vreo prostie. O iau incet incet: de exemplu aseara a venit sotzul sa ma ia c-am fost in vizita la o prietena si n-am vrut sa conduc, l-am lasat pe el, era si noapte si ploua si m-a inteles foarte bine.

Mergi la inceput