Clubul nurorilor (78)
Raspunsuri - Pagina 9
fannna2003 spune:
waw pai la Ocna Sibiului am petrecut fiece vara in tineretile mele..e frumos si apa e f sarata....stai deasupra apei fara nici un efort...acolo am salvat un om de la inec...era apa pana la brau(mie pe atunci...acum mai sus de genunchi) omul se dezechilibrase si statea cu capul in apa si dadea disperat din maini...nimeni nu se sinchisea, toti erau pe mal si se vaitau eu eram in apa si l-am luat de cap si l-am ridicat...saracul om nu am sa-i uit privirea...
Alynutza spune:
Cami mersi de urari.
Noi n-am ajuns pe la Ocna Sibiului. De fapt, n-am ajuns in multe locuri. Degeaba ne-am programat weekend-uri de iesiri ca am apucat sa iesim o data, pe urma tot au intervenit diverse sa ne strice planurile.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
briza_marii spune:
Salut si eu noricile.
Am sa ii transmit Razei urarile voastre 
Cami si noi am vizitat anul asta cam ce ai enumerat si tu, si tot asa m-am intors cu o mare
pt tara noastra.
Woaw Fana ce fapte vitejesti ai facut
. Iti dai seama ce mare scrie acolo la Doamne Doamne ca esti o pers buna?!!!
Nu mai ma joc. Aly iar pleci in concediu? Si unde, la VIENA!!! Pai ce, e corect? unii sa munceasca si altii sa umble brambura
.
Nu va doresc decat vreme buna, ca in rest sunt convinsa ca o sa va simtiti super
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
Alynutza spune:
Neatza!
Briza hai mai joaca-te
. Asta e, noi ne-am impartit concediul in 2 anul asta din lipsa de fonduri suficiente. Pentru ca intial am vrut sa luam 2 saptamani si sa facem un tur Budapesta-Viena-Italia, dar nu am avut suficienti bani, Italia fiind foarte scumpa. Asa ca de aia am ales sa mergem o saptamana la marea noastra si cealalta saptamana sa mergem la Budapesta si Viena (abia mi-am luat 7 zile de concediu pana acum tot anul asta, si o zi a fost pentru examenul de permis).
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
briza_marii spune:
Neata
Da Aly stiu cum e cu impartitul concediului din lipsa de fonduri/alte alea. Asa fusese programat si la noi, o sapt manastirile din moldova si 4 zile de mare la sf lunii august. Din pacate, datorita evenimentelor din ultimul timp nu am mai reusit sa ajungem. apoi, sotul a propus sa mergem un weekend la munte cu un grup de prieteni de ai lui care inchiriaza o cabana. Bine inteles ca s-a nimerit exact in weekendul in care noi trebuie sa mergem la un botez (luna asta mai am inca 2 botezuri la care merg!!! Sa mai zica cineva ca nu se nasc copii in romania)
briza_marii
Alynutza spune:
Hihi, unii merg la nunti, altii la botezuri. N-am fost niciodata la un botez (acum mare ma refer, ca asa a nasit mama pe fata unui var de-al meu, insa eu aveam cam 12-13 ani la vremea respectiva si petrecerea era de fapt o masa acasa cu rudele).
Cu iesirile am patit-o si noi, fix cand ne programasem weekendul la Tusnad a intervenit ceva si sotzul a trebuit sa lucreze si in weekend, asa ca bye-bye plecare. Pe langa ca n-am plecat nicaieri am mai si stat acasa singura mai tot weekend-ul.
briza_marii spune:
Nici eu nu am fost la un botez "mare", ma refer la biserica, ca asa la restaurant am fost chiar anul asta. Acum la Raza a fost prima data. Ce m-a amuzat intr-un fel (stiu ca eram in biserica si nu trebuia sa ma amuze nimic, dar chiar nu m-am putut abtine) a fost ca dupa ce le intreba pe nase daca se leapada de Satana, le-a pus sa se intoarca spre iesirea din biserica si sa sufle de 3 ori
. Oricum este f emotionant.
Mai greu a fost cu cumpararea cadoului, ca stateam in magazin si ma uitam ca matza. Nu va zic de cate ori am pus ceva in cos si apoi l-a pus la loc. Uf, tare greu mi se pare sa sti ce sa iei..si sincer spun erau unele chestii care nici nu stiu la ce foloseau
daca nu citeam eticheta.
briza_marii
Alynutza spune:
Mda, mare dreptate ai, e tare greu sa alegi un cadou pentru cineva si sa nimeresti exact ce-i place. Eu intru imediat in disperare ca urmeaza ziua lui frate-meu, a lui socru-meu si a cumnatei si pe urma a sotzului si chiar n-am nici o idee de cadou pentru nici unul. Pentru sotz cel mai greu, mai ales ca o sa ma sune si lumea sa ma intrebe ce sa-i cumpere. 
fannna2003 spune:
buna si de la mine!
brizo nu am facut nimik deosebit...oricine ar fi facut asta...si eram numai un copil....acum fiind vorba de statiune mi-am amintit si am vrut sa va spun si voua.
In privintza cadourilor e f greu...eu in general stiu cam ce ar avea nevoie cei din jurul meu...cand merg la cineva din afara familiei.....greeeeu tare sa aleg, ma gandesc si razgandesc de 10 ori